Starity

Megalázták Weisz Fannit

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 26. 10:29 #1
- törölt felhasználó -    
Durván lekezelték a magyar modellt, felháborodásának rajongói oldalán adott hangot.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. március 26. 10:38 #2
Jeckyll
Jeckyll

Státusz...szeretek ilyen meghökkentő és furcsa lenni! - Holly Goulightly -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 648
Csatolások: 5318
Azonosító: 137013
Sztem kicsit felfújta Fanni...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. március 26. 10:43 #3
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Jeckyll @ 2013.03.26. 10:38)
Sztem kicsit felfújta Fanni...

Egyetértek.
Különben is, van abban igazság, amit az orvos mondott, hogy Fanni szokjon hozzá, hogy magára kell hagyatkoznia, mert jó ideig nem lesz változás. Az istenkomplexus meg eleve orvosi tulajdonság.
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla, Sally Sparrow
2013. március 26. 10:49 #4
- törölt felhasználó -    
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 26. 11:02 #5
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.26. 10:43)
Egyetértek. 
Különben is, van abban igazság, amit az orvos mondott, hogy Fanni szokjon hozzá, hogy magára kell hagyatkoznia, mert jó ideig nem lesz változás. Az istenkomplexus meg eleve orvosi tulajdonság.

Ez igaz, egyet kivéve: Az audiológus asszisztens nem orvos pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Sally Sparrow
2013. március 26. 11:02 #6
- törölt felhasználó -    
Ez azért hatalmas bunkóság volt ! Fanni anyukája azért volt vele, mert így neki könnyebb. Ez a fickó nem tudja, hogy mit beszél ! Szemétláda ! dry.gif
2013. március 26. 11:05 #7
Courante
Courante
visszatérő vendég

StátuszI'm gonna ride on...
Hozzászólás: 145
Csatolások: 0
Azonosító: 177239
Charlotte Benning, az utolsó mondatod nálam, mint halláskárosultnál eléggé kiverte a biztosítékot. Csak azért beszélsz ilyen hangnemben, mert fogalmad sincs, milyen érzésrol beszélunk. Nem azt mondom, szerintem sem kell ugyet csinálni belole, de a hátrányos helyzetuek igenis akarhatnak tobbet. Mint ahogy te is mondtad, nem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, hát akkor ne is kezeljék úgy, mint egy szabadon sétegetheto egészséges embert.
6 felhasználónak tetszik: Mia, Pöttömke, _ToTo_, idone, Glamster, Adrianna
2013. március 26. 11:07 #8
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Azért mert szépségkirálynő, azt hiszi, ő a világ közepe. Amúgy hiába akar egyenlő lenni a többi emberrel, egy siket ember sosem lesz olyan, mint egy halló. Ahogy egy kerekesszékes ember sem lesz soha olyan, mint egy egészséges ember, aki tud járni. A jogaik ugyanazok, a kötelességeik ugyanazok, de ne akarjanak már többet!

Úristen... nyilván vannak dolgok, amiket képtelenek az ilyen emberek segítség nélkül elvégezni, de ez, amit most leírtál, szerintem konkrétan undorító volt. Ugyanolyan ember ő is, mint te vagy én, és nem fellengzősködni kellene, hogy "minek akarnak ugyanolyanok lenni, meg ne akarjanak többet", hanem elismerni azt, hogy nekik még keményebben meg kell dolgozni egy napjukért, mint neked, vagy nekem, vagy bárkinek, aki nem él ilyen fogyatékossággal, és TISZTELNI őket ezért. Kíváncsi lennék rá, ha te ülnél kerekesszékben, vagy lennél siket, mennyire hangoztatnád ugyanezt, amit most elfröcsögtél.
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, _ToTo_, Glamster, Adrianna, Törpemókus
2013. március 26. 11:10 #9
Czuppon Mónika
Czuppon Mónika
visszatérő vendég

StátuszMindig azt csinálom amit nem kéne!
Hozzászólás: 396
Csatolások: 562
Azonosító: 90871
"Hallásvizsgálatra mentem, mikor az audiológus hölgy az édesanyámmal közölte menjen ki. Nincs nekem szükségem jeltolmácsra, mert Ő nap mint nap siketekkel foglalkozik és tudnak Ők szájról olvasni valahogy megfogják érteni egymást, egyébként is jó lesz ha megtanulok magamra hagyatkozni, mert ebben az országban még húsz évig úgy sem lesz változás.
Ezt szörnyű volt megélni. Megalázó. Mint mindenek ura egy audiológus, aki Istent játszva megmondja nekem, mi a jó, pedig csak pár évvel idősebb nálam és soha nem tapasztalta meg amiről beszél. Szerintem alapkövetelmény lenne, hogy egy audiológiai állomáson jelnyelven kommunikáljanak a siketekkel. A hölgy számomra ezzel csak azt bizonyította, elég ha Ő megért engem az, hogy én megértsem mi történik velem az már nem fontos.
Úgy éreztem hálásnak kell lennem neki, hogy egyáltalán foglalkozik velem. Valószínű nem jutott eszébe még soha, hogyha siketek nem lennének akkor nem lenne munkája.
Mintha én választottam volna magamnak a siketséget.
Több megértést várnék el attól az embertől aki más fogyatékából él." Szerintem nagyon is igaz a felháborodottsága!!!!Sőt akár mennyi idős is vagy a szüleidet igen is viheted vizsgálatra és bent is lehetnek veled!Csak az egy másik dolog,hogy te ép füllel nem teszed
1 felhasználónak tetszik: Mincsimoncsi
2013. március 26. 11:12 #10
- törölt felhasználó -    
Am ja , teljesen felfújta ezt az ügyet , lényegében azt sem értem hogy miért alázták volna meg ?
2013. március 26. 11:23 #11
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Szerintem is kissé felfújta a dolgot. Velem is szoktak hasonló hangnemben beszélni, vagy hasonlóan sértegetni, de nem kürtölöm világgá. Sajnos vannak ilyen emberek akik lekezelően bánnak a hátrányos helyzetűekkel, és sajnos el kell őket viselni.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. március 26. 11:24 #12
Zsófi1123
Zsófi1123

StátuszLife is infinit in possibilities!
Hozzászólás: 932
Azonosító: 189530
Czuppon Mónika igagazad van.
2013. március 26. 11:37 #13
- törölt felhasználó -    
Mia: Nem azt mondtam, hogy nem olyan ember ő is, mint mindenki más. Ja, bocsi, nem olyan, mert nem olyan, mint egy egészséges ember. De igenis, tanuljon meg úgy élni, hogy nem szorul mindig másokra. Hiszen nem mindig lesz mellette ott az anyukája. Ennyi.

Courante: Ez van. Ha szerinted bunkó vagyok, akkor bunkó vagyok. Nem ismersz, én sem téged. Másrészt, aki nem képes kiállni magáért, csak a twitteren fröcsögni, az valójában gyáva! Ha ott kiállt volna magáért, tudnám tisztelni. Nem tette. Nincs több hozzáfűznivalóm. Lehet, hogy megalázó, engem is aláztak már meg - szemüveges vagok, gyengénlátó -, de kiálltam magamért, és nem hagytam magam. Neki is ezt kellett volna tennie, ott, szemtől szemben.
2013. március 26. 11:38 #14
- törölt felhasználó -    
BenceWTF: Ez meg a másik. A dolog fel van fújva. Ha nem lenne híresség, a kutya sem foglalkozna vele, és nem lenne ezzel tele a net.
2013. március 26. 11:38 #15
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)

Nálam már múltkor kiverted a biztosítékot, amikor szintén egyenlő jogi kérdések merültek fel - biztosan emlékszel arra, mikor egy érző, emberi lényt szintén megaláztak olyan miatt, amiről nem tehet, de szerinted tök oké, mert ő tehet róla, hogy ilyen lett, meg amúgy is az olyan gusztustalan. Pff ott csak szimplán világtalannak gondoltalak, de ez a kommented már-már kihozza belőlem a reggelimet.

Vissza a cikkhez: Fanninak nyilván az édesanyja a támasza, így az orvosnak SEMMI joga nem volt kiküldeni, csak azért, mert ő belekeseredett a munkájába...

Ps: Az meg most, hogy egy IQ 0-val értesz egyet. Hát mit mondjak erre smileeee.gif Kár, hogy regisztráltál.
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Mia, Adrianna, Mincsimoncsi
2013. március 26. 12:03 #16
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Felfújta. Annyi ilyen bunkó orvos van, én már ezer ilyennél jártam, nem kell velük foglalkozni. De igaza van azért, mert nem kapaszkodhat mindig mások segítségébe...
2013. március 26. 12:20 #17
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Itt a teljes levele. Ebből végképp lejön, hogy egy végtelenül kedves lány, aki jó indok miatt harcol... Nem pedig a világközepének képzeli magát.

Idézet
Van egy kis időm, hogy írjak Nektek egy-két elgondolkodtató velem megtörtént kellemetlen élményemről is.
Ezt nem azért teszem, hogy sajnáljatok csak, hogy lássátok a küzdelmeinket..
Akik itt vagytok az oldalamon mind csupa jó szándékú ember, köszönöm, hogy velem vagytok és ennyire befogadóak vagytok, de szeretném ha kicsit többet tudnátok a nehézségeinkről is.
Fogok Nektek vicces dolgokat is mesélni persze:)
Azért, hogy lássátok annak ellenére is, hogy csalódások érnek minket boldogok is tudunk lenni, pont úgy mint bárki más:)

Nem olyan régiben történt velem egy audiológiai állomáson. Hallásvizsgálatra mentem, mikor az audiológus hölgy az édesanyámmal közölte menjen ki. Nincs nekem szükségem jeltolmácsra, mert Ő nap mint nap siketekkel foglalkozik és tudnak Ők szájról olvasni valahogy megfogják érteni egymást, egyébként is jó lesz ha megtanulok magamra hagyatkozni, mert ebben az országban még húsz évig úgy sem lesz változás. 
Ezt szörnyű volt megélni. Megalázó. Mint mindenek ura egy audiológus, aki Istent játszva megmondja nekem, mi a jó, pedig csak pár évvel idősebb nálam és soha nem tapasztalta meg amiről beszél. Szerintem alapkövetelmény lenne, hogy egy audiológiai állomáson jelnyelven kommunikáljanak a siketekkel. A hölgy számomra ezzel csak azt bizonyította, elég ha Ő megért engem az, hogy én megértsem mi történik velem az már nem fontos.
Úgy éreztem hálásnak kell lennem neki, hogy egyáltalán foglalkozik velem. Valószínű nem jutott eszébe még soha, hogyha siketek nem lennének akkor nem lenne munkája.
Mintha én választottam volna magamnak a siketséget.
Több megértést várnék el attól az embertől aki más fogyatékából él. 

Ezért harcolok, hogy ezek a nézetek megváltozzanak. Ha egy siket kicsi baba szülője ezt hallja, akkor elkeseredésében követni fogja ezeket a gondolatokat egész addig, míg gyermeke felnő és azt nem mondja: nekem ez nem jó így. De akkorra már késő.

Az esélyegyenlőség születésünk pillanatától kell életbe lépjen és nem tizennyolc évesen. Gondoljuk csak végig, ha orvoshoz megyünk, mennyire fontos számunkra minden szó ami elhangzik. Képzeljék el a halló emberek, hogy ha úgy kéne leélni az életüket, hogy minden percük bizonytalan, mert nem tudják mi fog történni a következő pillanatban, az információ hiánya miatt.

Nehéz elképzelni, gondolom. De ezt nem is várjuk senkitől, csupán egyet szeretnék elérni, hogy ne kitalálják nekünk mi a jó, egy sokkal jobb megoldás is létezik. Kérdezzék meg tőlünk, hisz nálunk jobban senki nem tudhatja.
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Adrianna, Mia, Mincsimoncsi
2013. március 26. 12:25 #18
nincsmegoldas
nincsmegoldas
visszatérő vendég

Státusz"...but what happens when karma, turns right around and bites you?..."
Hozzászólás: 126
Azonosító: 158844
elhiszem, hogy rosszulesett neki, de tényleg mindennapos dolog, hogy némelyik orvos bunkó...én is számtalanszor megtapasztaltam már ezt, de el kell fogadni... amikor már az 50. beteg jön oda és már tök fáradtak, nem lesznek kedvesebbek, csak azért mert ő ismert, vagy mert siket. nem is tudom elképzelni, hogy mennyire rossz lehet ez, és sajnálom is őt, de ebből nem kell ügyet csinálni, mert erre a dologra nem lehet azt mondani hogy "megalázó" maximum azt, hogy valóban bunkó volt az orvos, és ne ő döntse el, hogy kivel van ott, mert semmi köze hozzá, de akkor meg ne foglalkozzon vele, aztán ennyi
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. március 26. 12:26 #19
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Nagyon szeretem ezt a csajt, jó lenne ha békénhagyná a nép! :/
2013. március 26. 12:28 #20
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Sajnálom Fannit, mert nagyon szép, és okos, értelmes lánynak is tűnik, és kár, hogy egy ilyenn fogyatékosság miatt így bánnak vele, tényleg megalázó lehet. sad.gif Hajrá, Fanni, kitartás!
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok