Megjelent a Fall Out Boy visszatérő klipje
2013. március 25. 17:33
El nem tudom mondani, mennyire boldog voltam, amikor megtudtam, hogy visszatérnek, ez a dal meg, el sem hiszem, hogy újra hallhatom őket. Egyszerűen elképesztően jól sikerült a dal, és ahogy látom, nem én vagyok az egyetlen ezzel a véleménnyel. Annyira szeretem ezt négy srácot, azt a boldogságot, amit ők nyújtanak nekem, nem lehet szavakkal kifejezni. Köszönöm Fall Out Boy. Pete, Patrick, Andy és Joe, mindent, és hogy vagytok!
2013. március 25. 17:33
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
áá imádom!! egyszerűen zseniális!!
2013. március 25. 18:03
A régebbi számaik jobbak voltak. Bár várható volt, hogy lentebb adnak a színvonalukból, miután sokáig nem jelentkeztek semmivel.
2013. március 25. 18:32
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
nem rossz
) nekem tetszik
2013. március 25. 19:09
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Elsőre furcsa volt, de többszöri hallgatás után nem olyan rossz! Mondjuk annyira imádom őket, hogy így is, úgy is hallgatni fogom az albumot!
A klipp viszont tetszik!
2013. március 25. 19:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Basszus, ááá megint végem van.
Feldobták a napomat, komolyan.
[bár ők mindig feltudják dobni..^^] Imádom, amúgy.
Nagyon örülök, hogy ilyen hamar jelentkeztek új klippel, bár végülis évekig vártam arra, hogy visszatérjenek.
És nem hiába vártam rá...
2013. március 25. 19:56
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Ááá
na ők azok akikben soha nem csalódok. Olyan jó végre a sok új sz*r között (már bocs) visszatért a jó zene és úgy hiányoztak már, tényleg annyira örülök. Ráadásul a szám és a klip is jó. Bár az elején megijedtem mikor láttam Patricket kalapban meg szemüvegben, mint egy hipster, azt hittem a zenével is beálltak a "tömegbe", de nem, és áá
szó szerint jól esett őket újra hallani. régen annyira szerettem őket, és olyan jó hogy megint itt vannak. FOB (L)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: