Elnevezné rajongóit Dukai Regina
2013. március 26. 21:28
Lol, azt hallottam, hogy Angyalkáknak nevezi el az 'rajongóit'.
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy ez az egész teljesen erőltetett?
2013. március 27. 00:08
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Már bocs, de fantáziátlan mindegyik név...
Azon kívül többmilliós rajongótáborok a Directionereken és a Beliebereken kívül is vannak pl.: V.I.P, B2uty, Baby, Shawol, Cassiopeia, Boice, Blackjack, BBC, High Skool, Leda, A+, Cho, Lucky7, Kiss me és így tovább...
Azon kívül többmilliós rajongótáborok a Directionereken és a Beliebereken kívül is vannak pl.: V.I.P, B2uty, Baby, Shawol, Cassiopeia, Boice, Blackjack, BBC, High Skool, Leda, A+, Cho, Lucky7, Kiss me és így tovább...
2013. március 27. 09:58
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Olvasom itt ezt a sok negatív kommentet és felfordul a gyomrom egyesektől. Nem értem,hogy némely emberke hogy tud olyan pofátlan és egyebek,hogy szapolja Reginát mikor aztán jóformán nem is ismerik. Nem tett le semmit az asztalra?! Igen?? ! És az a sok alapitvány és ilyenek amikben részt vesz? Komolyan elgondolkodhatnátok. Gyönyörű nő és rettentő kedves. Itt is csak a divatról és pasikról szóló cikkek jelennek meg de mellesleg nagyon sok kampányban részt vesz. ;-) És miért nem nevezhetné el a rajongóit?! -.- Én is az Angyalkái közé tartozok és tartozni is fogok. 
♥Regina♥
2013. március 31. 00:11
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Regina bearanyozza a mindennapjainkat!!!:)Nagyon aranyos, szinte mindíg mosolyog!!!
...Tudjátok az a baj van veletek, hogy féltékenyek vagytok!!!!Ti is szeretnétek ilyen lenni, mint Ő!
2013. december 20. 14:35
|
|
ivett102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 197630 offline
|
belieber4ever
vannak rajongoi??? o.O Szerintem nem olyan nagy hirasseg, hogy elnevezze azt a nehany rajongojat
Igazad van
Forrás: http://starity.hu/magazin/36373-elnevezne-rajongoit-dukai-regina/#ixzz2o1QAG8kI
vannak rajongoi??? o.O Szerintem nem olyan nagy hirasseg, hogy elnevezze azt a nehany rajongojat
Igazad van
Forrás: http://starity.hu/magazin/36373-elnevezne-rajongoit-dukai-regina/#ixzz2o1QAG8kI
2015. február 10. 15:58
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Már kíváncsi lettem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: