Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. március 24. 16:18
remélem igazak a hírek a Robsten párosról, és nem egy újabb pletyka. És az, hogy Kristen terhes-e vagy se, ezen jobb lenne nem viccelődni, mert már egy 2010-es cikket is olvastam, miszerint már gyerekük lesz. Remélem, az a köcsög Saunders nem zaklatja már, és Kristen nem hajlandó lemondani Robertről.
2013. március 24. 16:55
Kristennek és Robertnek örülnék...
Kimet megértem, én sem vennék fel
Kimet megértem, én sem vennék fel
2013. március 24. 17:25
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Perez babája cuki.
Jennifer és Chris duettje biztos valami tucat sz@r lesz, szót sem érdemel!
Kim meg... chh! Biztos csodás anyuka lesz, ha még ilyenkor is csak magára tud gondolni meg a diétára! Majd a dadák felnevelik a gyereket!
Jennifer és Chris duettje biztos valami tucat sz@r lesz, szót sem érdemel!
Kim meg... chh! Biztos csodás anyuka lesz, ha még ilyenkor is csak magára tud gondolni meg a diétára! Majd a dadák felnevelik a gyereket!
2013. március 24. 17:27
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
Kim: Ő tudja
Jennifer és Chris:
Biztos jó lesz! ♥
Perez: Nem is tudtam, hogy van gyereke!
O.o
Johanna: Gratulálok!
Kristen és Rob: Engem már hidegen hagy...
Jennifer és Chris:
Perez: Nem is tudtam, hogy van gyereke!
Johanna: Gratulálok!
Kristen és Rob: Engem már hidegen hagy...
2013. március 24. 18:11
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Perez Hiltonnak a kisfia nagyon edi!!! Jennifer es chris dala pedig tuti jo lesz!!Kristennal es Robbal kapcs. peig nem hinnem hogy ujra osszejotek !!En legalabbis tuti nem bocsatanak meg neki!!
2013. március 24. 19:40
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kimen nem is csodálkozom...
2013. március 24. 19:56
Én igazából úgy tudtam, hog Kristen és Rob nem is szakítottak. Az egyik barátom mondta, amin Kristen megosztott egy képet a Facebookon és oda volt írva, hogy nem szakítottak Rob-val. Habár, nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, mert 100 Kristen Stewart Facebbook an, tehát nem tudom. De ha igaz a hír, akkor gratulálok nekik.
2013. március 24. 20:06
Szikszai Johanna szerintem egyáltalán nem szép.Igazából még egy olyan modellt sem láttam,aki hűű de olyan káprázatos lenne. a modellségnek az a lényege,hogy légy 175cm és 53kg ...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: