Jelenleg ez a kedvenc dalom tőlük:
Evanescence
2013. március 24. 11:50
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
...avagy minden, amit az amerikai rockegyüttesről tudni kell.
2013. április 20. 21:52
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440502 Azonosító: 180890 offline
|
Ugy latom en leszek az elso fan aki hozzaszol
Amy nagy tehetseg, es tud is mit kezdeni a hangjaval. Egy volt osztalytarsamnak koszonhetem, azt hogy meg a mai napig is az egyik kedvenc bandam maradtak. Elsore a Bring me to Life cimu dalukat hallgattam meg, amjd kovetkezet a teljes Fallen album, es evrol-evre csak egyre jobbak lettek, kar, hogy ujabban nem terveznek uj albumot kiadni, pedig jo lenne, en vevo lennek ra
Amy nagy tehetseg, es tud is mit kezdeni a hangjaval. Egy volt osztalytarsamnak koszonhetem, azt hogy meg a mai napig is az egyik kedvenc bandam maradtak. Elsore a Bring me to Life cimu dalukat hallgattam meg, amjd kovetkezet a teljes Fallen album, es evrol-evre csak egyre jobbak lettek, kar, hogy ujabban nem terveznek uj albumot kiadni, pedig jo lenne, en vevo lennek ra
2013. április 21. 16:40
|
|
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline
|
Hm, nekem ez a kedvenc számom tőlük
:
De hogyha szomorú vagyok, akkor erre a számra a legjobb sírni:
http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo
De hogyha szomorú vagyok, akkor erre a számra a legjobb sírni:
http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo
2013. április 27. 00:21
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (Törpemókus @ 2013.03.24. 11:50)
...avagy minden, amit az amerikai rockegyüttesről tudni kell.
Én imádom őket, ezt a dalukat különösen, de mivel az összeset (tényleg, egytől egyig) szeretem, nem tudok kedvencet választani
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2013. május 28. 21:26
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Örök kedvenc *-* Kimondhatatlanul imádom már akkor is ez volt a kedvenc számom amikor nem volt hozzá klip
2013. augusztus 25. 22:43
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (JadeB @ 2013.08.15. 20:21)
Nekem a "Wake Me Up Inside" és a "My Immortal" a kedvencem tőlük. 
Amit te "Wake me up inside" - nak hívsz, az a Bring me to life, de segáz, sokan emlegetik így
2014. július 19. 14:47
Új dal Amy Lee közreműködésével! Hear Me, Mr. Honey!
https://soundcloud.com/rivkygee/hear-me-mr-honey
Gyönyörű dal, de jobban örülnék, ha Amy énekelne benne!
https://soundcloud.com/rivkygee/hear-me-mr-honey
Gyönyörű dal, de jobban örülnék, ha Amy énekelne benne!
2014. augusztus 27. 22:20
|
|
|
Felkerült a netre az Aftermath - hez tartozó könyvecske (néhány dalszöveget, a Dark Water - t inspiráló szöveget illetve a dalok szerzőinek és előadóinak nevét tartalmazza).
A képeket nem mellékelem, feltölteni nem lehet, és túl nagyok, nem látszódnának teljesen, de itt meg lehet nézni őket.
A képeket nem mellékelem, feltölteni nem lehet, és túl nagyok, nem látszódnának teljesen, de itt meg lehet nézni őket.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.