Spoilerek - mi zajlik a sorozatok világban?
2013. március 24. 13:49
Érdekes cikk lett.Gratulálok a szerkesztőnek!
Én néha-néha belenézek az Agymenőkbe,de nem vagyok tőle elájulva.
Én néha-néha belenézek az Agymenőkbe,de nem vagyok tőle elájulva.
2013. március 24. 13:53
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Éjjen! Elijah visszatér!!
2013. március 24. 13:56
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
jóó cikk lett
2013. március 24. 14:52
Hát majd ha eljutok oda, hogy megnézzem az összes PLL részt, akkor majd élvezni fogom. xDD
2013. március 24. 15:06
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ezek közül csak a PLL-t ismerem, de már nagyon várom az új évadot!
2013. március 24. 15:46
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nagyon örülök, hogy a PLL-ben fel fog tűnni Ryan! Ő sokkal nagyobb rivaldafényt érdemelne. Sean pedig a Vámíprnaplókban abszolút nem jött be, kíváncsi vagyok, hogy itt is negatív karaktere lesz-e.
Elijah és Katherine két hatalmas kedvencem, alig várom a következő részt!
A Beauty and the Beast-tel most kicsit le vagyok maradva, de kíváncsian várom az új szereplő alakítását!
A többi sorozatban nem vagyok képben..
Elijah és Katherine két hatalmas kedvencem, alig várom a következő részt!
A Beauty and the Beast-tel most kicsit le vagyok maradva, de kíváncsian várom az új szereplő alakítását!
A többi sorozatban nem vagyok képben..
2013. március 24. 16:59
Katherine
Úgy örülök, már annyira hiányzott, nélküle nem volt az igazi a sorozat. Az viszont hogy Elijah visszatér hidegen hagy, az Ősi családból én inkább csak Kol-t, Klaus-t és Rebekah-t szeretem, Elijah valahogy sosem voltam olyan szimpatikus.
2013. március 24. 16:59
Idézet (teamdelenax3 @ 2013.03.24. 16:59)
Katherine
Úgy örülök, már annyira hiányzott, nélküle nem volt az igazi a sorozat. Az viszont hogy Elijah visszatér hidegen hagy, az Ősi családból én inkább csak Kol-t, Klaus-t és Rebekah-t szeretem, Elijah valahogy sosem volt olyan szimpatikus.
2013. március 24. 17:53
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Vámpírnapkók <3
2013. március 24. 19:41
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Vámpírnaplók: Elijah visszatér: VÉGRE!!! Már nagyon hiányzott.
Beauty and the Beast: új szereplő érkezik: Hm... kíváncsian várom...
Backstrom: Thomas Dekker csatlakozik a stábhoz: Remek hír, imádom a pasit, szóval már nagyon hiányzott a TSC óta...
Beauty and the Beast: új szereplő érkezik: Hm... kíváncsian várom...
Backstrom: Thomas Dekker csatlakozik a stábhoz: Remek hír, imádom a pasit, szóval már nagyon hiányzott a TSC óta...
2013. március 25. 12:16
|
barbuss17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.06. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 170688 offline
|
És akkor még egy, amit én baromira várok. Már csak 1 hét!! Trónok harca 3. évad. Premier előtt meg lehet nézni ezen az oldalon az első részt majd hétfőn: http://redir.ec/tronok-harca3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: