timuss14
Gratulálok a One Directionnek, eszméletlen büszke vagyok rájuk, megérdemelték a gyözelmet! <3
méghogy a BTR jobb?? Allig ismeri öket valaki. Szinte csak angliában imerik öket, a One Directiont meg világszerte mindenhol! Szóval ennyit arról, hogy ki a jobb!
Gratulálok Justinnak is! Remélem hamar összeszeded magad! <3
Ez jóóóóó! Mármint poénos... Oké, én is imádom az 1D-t, de BTR párti is vagyok: MI az hogy a BTR-t csak Angliában ismerik. Sorry, de nem britek, hanem Amcsik... Ennyit erről! Amúgy én is majdnem teljesen így szavaztam!
Íme, a Kids’ Choice Awards nyertesei
2013. március 24. 12:51
2013. március 24. 12:58
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
ONE DIRECTIOOON ♥♥
!!
Én is szavaztam
!!
Spongyabob ♥, Adam Sandler ♥, Katy Perry ♥, Simon Cowell (gonosz
) ♥, Temple Run ♥!
Nekik nagyon gratulálok(de persze főleg a 1D-nek) !
Spongyabob ♥, Adam Sandler ♥, Katy Perry ♥, Simon Cowell (gonosz
Nekik nagyon gratulálok(de persze főleg a 1D-nek) !
2013. március 24. 13:15
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Én a Victorius-nak meg a Kristen-nek örülök csak...az 1D meg mehet a pi***ba már bocs 1D fanok nem szeretnék senkit sem megsérteni és ne vegye senki magára...mert a BTR 1000000000000000-szer jobb mint az 1D csak az 1D-nek több rajongója van...annyi a 2 banda között a különbség h az egyiknek jobb a menedzsere...tényleg ne vegyék magukra az 1D fanok...bocsi,ha megbántottam valakit...
2013. március 24. 13:22
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
pannuska: nem tudom hogy hogy gondoltad ez, itt sértegeted egy csomó ember kedvencét, közben meg elvárod hogy ne vegyük magunkra. DEHOGYNEM.
Hát, a directioner-eknek Taylor Swift-tel és PSY-vel is megkellett küzdeni, mert volt amikor harmadikok voltunk. Nem baj, teljesen megérte, gratulálok mindenkinek! ♥
Hát, a directioner-eknek Taylor Swift-tel és PSY-vel is megkellett küzdeni, mert volt amikor harmadikok voltunk. Nem baj, teljesen megérte, gratulálok mindenkinek! ♥
2013. március 24. 13:24
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
pannuska, egyébként meg, ha annyira utálod az 1D-t, miért van a kedvenceid között Liam és Harry?
Ha jól tudom ennek van egy UK verziója is, annak az eredményét valaki nem tudná megmondani? Hátha nyert valamit a Little Mix.
Ha jól tudom ennek van egy UK verziója is, annak az eredményét valaki nem tudná megmondani? Hátha nyert valamit a Little Mix.
2013. március 24. 13:38
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Én számtalanszor szavaztam végig és nagyon jó látni hogy sokan nyertek azok közül akikre én is szavaztam! Nagyon remélem hogy jövőre már Jenn kapja majd a díjat Kris helyett de mindenkinek nagyon gratulálok! A One Direction sikereinek meg kölön örülök!
2013. március 24. 14:08
Gratu Mindenkinek ^.^ de legfőbbképen a One Direction-nak
2013. március 24. 14:09
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Kedvenc gonosz : Simon bácsi
2013. március 24. 14:10
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
"Kedvenc gonosz: Simon Cowell" ezen besírtam XD
2013. március 24. 14:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
pannuska: Nem vesszük magunkra, tekintve, hogy hülyeséget beszélsz... ^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: