Íme, a Kids’ Choice Awards nyertesei
2013. március 25. 14:20
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
Johnny Depp-et és Adam Sandler-t nagyon bírom, de a többieket nagy részben vagy nem ismerem, vagy nem igazán szeretem.
2013. március 25. 14:51
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
'Kedvenc férfi seggrúgó: Dwayne Johnson' Ezaaaz
2013. március 25. 16:14
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.03.24. 18:02)
(Isten látja lelkemet, bizakodva és reménykedve tekintek Kristen Stewart tvájlájt utáni karrierjére, de ez a kép kihagyhatatlan ziccer.
ez a kép..
mindent elmond
2013. március 25. 16:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nyah lássuk csak.
Televíziós kategória: a Victorius nagyon jó sorozat, az a varázslók a nemtom honnan(meg a dizni összes műsora) úgy f.os ahogy van, már bocsi a kifejezésért xd. A kevenc színészekkel nagyon nem értek egyet, a pasit aztse tom ki xd.-.-
Film kategória: egyedül Adam, Dwayne és Johnny érdemlik meg a díjat. Nekem Kristennel nincs bajom, igazán karakteres csajszi, meg a twilight se olyan rossz. De Anne érdemelt volna díjat mondjuk. De hála a jó égnek Jennifer nem nyert xd.
Zene kategória
Itt mindenkivel egyetértek, a fiaimra rengeteget szavaztam, Katy is remek énekesnő, én mondjuk Taylort jobban imádom . Justin pedig igenis megérdemli a díjat, valami öröme legyenmár xd:-)
Egyéb:
Az éhezők vidalával naná h nem értek egyet, vannak annál azért jobbak ia, habár nem rossz...ahogy a Minecraft is jobb mint a Temple Run
Televíziós kategória: a Victorius nagyon jó sorozat, az a varázslók a nemtom honnan(meg a dizni összes műsora) úgy f.os ahogy van, már bocsi a kifejezésért xd. A kevenc színészekkel nagyon nem értek egyet, a pasit aztse tom ki xd.-.-
Film kategória: egyedül Adam, Dwayne és Johnny érdemlik meg a díjat. Nekem Kristennel nincs bajom, igazán karakteres csajszi, meg a twilight se olyan rossz. De Anne érdemelt volna díjat mondjuk. De hála a jó égnek Jennifer nem nyert xd.
Zene kategória
Itt mindenkivel egyetértek, a fiaimra rengeteget szavaztam, Katy is remek énekesnő, én mondjuk Taylort jobban imádom . Justin pedig igenis megérdemli a díjat, valami öröme legyenmár xd:-)
Egyéb:
Az éhezők vidalával naná h nem értek egyet, vannak annál azért jobbak ia, habár nem rossz...ahogy a Minecraft is jobb mint a Temple Run
2013. március 25. 16:37
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Rusherek... mi nyertünk! (valójában) mutatok róla diagrammot, csak az 1D-nek adták a díjat:
http://25.media.tumblr.com/bc7a638a3108fe26d6565a207273f117/tumblr_mk57y7Qgsf1rzqcz4o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/bc7a638a3108fe26d6565a207273f117/tumblr_mk57y7Qgsf1rzqcz4o1_500.jpg
2013. március 25. 16:44
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
pannuska- igazad van, amúgy meg ők nyertek
2013. március 25. 16:54
Ria1997, te azán jó egyszerűen, igazi parasztosan fogalmaztad meg szíved gondját. Most aztán jól lep*csáztad, az összes directionert! Igazán gratulálok neked!
2013. március 25. 18:57
|
|
xxdirectioner4everxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 4 Azonosító: 198313 offline
|
jááá 1D 2 díjat is kap!
Biztos örülnek a srácok*-*
2013. március 25. 19:49
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Kedvenc seggrugó??Az meg mi??
)
Kedvenc gonosz pedig Simon Cowell...ez nagyon nagy...
))
Kedvenc együttes meg az 1D,kedvenc énekesnő Katy Perry?Kedvenc énekes,pedig Justin Bieber??Mi van az emberekkel??
Az éhezők viadalánál pedig van jobb könyv is,de még mindig több helye van itt mint,pld. Kristen Stewardnak(?)...
Ez a lista elég gáz,de ettől eltekintve gratulálok a nyerteseknek és örülök,hogy legalább egy olyan kategoriát találtam amivel egyet is értek,mégpedig Spongya Bobbal...
Kedvenc gonosz pedig Simon Cowell...ez nagyon nagy...
Kedvenc együttes meg az 1D,kedvenc énekesnő Katy Perry?Kedvenc énekes,pedig Justin Bieber??Mi van az emberekkel??
Az éhezők viadalánál pedig van jobb könyv is,de még mindig több helye van itt mint,pld. Kristen Stewardnak(?)...
Ez a lista elég gáz,de ettől eltekintve gratulálok a nyerteseknek és örülök,hogy legalább egy olyan kategoriát találtam amivel egyet is értek,mégpedig Spongya Bobbal...
2013. március 25. 19:58
Gratulálok mindenkinek
Csak eggyel nem értettem egyet
2013. március 25. 21:30
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Johnny Depp -nek gratulálok :-) ! Szerintem így kéne kinéznie a listának :
Kedvenc film: Bosszúállók ( de Az éhezők viadala is nagyon jó film )
Kedvenc férfi seggrúgó: Robert Downey Jr.
Kedvenc énekes: Bruno Mars
Kedvenc gonosz: Tom Hiddleston
A többivel nagyjából egyetértek.
Kedvenc film: Bosszúállók ( de Az éhezők viadala is nagyon jó film )
Kedvenc férfi seggrúgó: Robert Downey Jr.
Kedvenc énekes: Bruno Mars
Kedvenc gonosz: Tom Hiddleston
A többivel nagyjából egyetértek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: