Íme, a Kids’ Choice Awards nyertesei
2013. március 24. 18:20
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Nagyon vártam, hogy végre megtudjam kik nyertek. Volt egy időszak mikor azt hittem, hogy a Kedvenc dal: nem a What Makes You Beautiful (One Direction) lesz. Sokat tweeteltem én is őket, de mindig más volt az állás. Egy kicsit meglepődtem, hogy Kristen Stewart két díjat is nyert, hisz mostanság nagyon megutálták őt - bár én még mindig nagyon szeretem - . Van olyan akinek nem örülök, hogy nyert de azért gratulálok minden nyertesnek!
2013. március 24. 19:36
1D*-* <33333333333 most komolyan a V mint viktória nyert?oO nemár..
2013. március 24. 19:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Gratulálok.
Selenaaa
2013. március 24. 19:59
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
Gratulálok mindenkinek
2013. március 24. 20:28
|
|
HelenaTimJohnnyAlanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187607 offline
|
Johnny Depp a legjobb. Gratulaaaaaa! :-)
2013. március 24. 20:30
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
mrs.styles93
pannuska, egyébként meg, ha annyira utálod az 1D-t, miért van a kedvenceid között Liam és Harry?
Erre a válasz:
Csak annyi lenne h én nm szeretem az 1D-t talán 1 db jó számuk van...és mondtam h ne vedd magadra...és te sem lehetsz ennyire hülye h ezt megkérdezed h miért van a kedvenceim között..-.-"
Azért van mert nekem az 1D-ből Liam meg talán-talán Harry simpatikus...de ennyi...és te nekem ne szólogassál be mert nem nagyon lesz jó vége...nem akarlak sértegetni de te sem lehetsz ennyire hülye..még számon kéred tőlem..
És még az volt a kímélt verzióm...nekem ne nagyon szólogasson be senki mert nem akarok olyanokat írni amiket később megbánok...
Egyébként:Köszi h megnevettettél ettől a számon kéréstől...most komolyan jót röhögtem..XDD
pannuska, egyébként meg, ha annyira utálod az 1D-t, miért van a kedvenceid között Liam és Harry?
Erre a válasz:
Csak annyi lenne h én nm szeretem az 1D-t talán 1 db jó számuk van...és mondtam h ne vedd magadra...és te sem lehetsz ennyire hülye h ezt megkérdezed h miért van a kedvenceim között..-.-"
Azért van mert nekem az 1D-ből Liam meg talán-talán Harry simpatikus...de ennyi...és te nekem ne szólogassál be mert nem nagyon lesz jó vége...nem akarlak sértegetni de te sem lehetsz ennyire hülye..még számon kéred tőlem..
Egyébként:Köszi h megnevettettél ettől a számon kéréstől...most komolyan jót röhögtem..XDD
2013. március 24. 22:23
Nem Bruno Mars nyert,hanem Justin Bieber? Mi ez itt kérem szépen? O.O
2013. március 25. 07:05
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
SELENA GOMEZ
Victorious, Kristen & Az éhezők viadala
Nagyon örülök nekik!
2013. március 25. 07:50
A zene kategoriával nem teljesen értek egyet, de számítani lehetet rá. A kedvenc színésznőn kívül a többi rendbe van. Rajtam kivül szavazott valaki?
2013. március 25. 09:43
Ismét nyertek, ennyi, a legjobb banda az Én részemről. Egyébként meg minden nyertesnek nagyon gratulálok, persze vannak olyan kategóriák, amivel nem teljesen értek egyet, de hát nem lehet mindig az, amit szeretnénk. Az utálkozókkal és a fikázókkal meg minek is foglalkozni, ezzel úgyse tudnak változtatni a dolgokon.
2013. március 25. 12:12
|
|
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline
|
vikuskaa teljes mértékben igazad van Justin nagyon is megérdemli
igy tovább Justin
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: