Hányasra állsz kémiából?
2013. március 23. 20:40
Sziasztok.Csak azt szeretném megkérdezni,hogy hányasra álltok kémiából.Érdekel,hogy csak én vagyok közepes belőle?!
2013. március 24. 19:09
|
|
lucifer19941120visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 1 Azonosító: 198239 offline
|
nincs kémiám
2013. március 25. 21:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kémiám már nincs, hála a jó Istennek, mert még csak az kéne, hogy szerves kémiát tanuljak, ami alapból sem ment soha. Mikor észtereket, meg savakat (hangyasav, ecetsav) kellett gyártani, hát azt én mennyire utáltam! Még a homológ sort sem tanultam meg rendesen. Nemrég volt biokémiám, és valamilyen szinten az is kémia. Abból négyes lettem, de csak azért, mert egy jegy alapján zárt le a tanár és a dolgozatban kicsit foghíjasan tudtam a vitaminokat, amit szerintem megint csak lehetetlen megtanulni, annyi féle létezik, hogy az ember keveri őket. Velem is ez történt.
2013. március 25. 21:10
4-re, úgyhogy bele kell húznom, ha ötös szeretnék lenni év végén mindenből. Igazából a kémia az egyetlen tantárgy, amiből akár 3 órát is magolhatok, semmit nem értek belőle. Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de bármennyit tanulok, nem értem.
2013. március 26. 13:42
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
4
2013. március 27. 17:43
Jelenleg 1,63 az átlagom, bár nemrég írtunk egy dolgozatot, aminek minden kérdésére tudtam a választ, úgyhogy remélhetőleg javítok..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: