Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.25. 15:35)
Ha milliárdos lennék, megtenném. De így marad az e-book. Mellesleg, én többnyire monitoron olvasok, szóval semmi gondom vele.
Mostanában én is kénytelen vagyok e-bookot olvasni, mivel eléggé pénz hiányban vagyunk, és nincs zsebből 3000-4000 Ft-om egy könyvre sajnos. Nekem ezzel egyedül az a bajom, hogy nincsen sem e-book olvasóm, sem laptopom vagy netbookom, amivel a fórum 90%-a legalább rendelkezik. Én meg általában utazás alatt szoktam olvasni, mert amikor haza érek hulla fáradtan, akkor maximum írok, sőt sokszor inkább írni szoktam, mert az olvasás megerőltető, így az e- könyvekkel egyáltalán nem tudok haladni. Hát ez van sajnos. Egyébként Ncore-on nagyon, nagyon, de nagyon sok e-book található, ráadásul most megint egy pár napig a meghívók olyan 10 pontba kerülnek. Ha van ismerősötök fent, akkor kérjétek meg, hogy küldjön nektek meghívót, mert kánaán van ott, ami az e-bookot illeti, szinte mindent felraknak, ráadásul kérni is lehet, ha véletlenül mégsem került fel eddig a hőn áhított mű. Egyébként én e-bookon olvastam bele a könyvnek csúfolt, gusztustalan hányásba, amit a Szürke ötven árnyalatának neveznek. Ha megvettem volna, akkor vittem volna vissza a könyvesboltba, hogy kérem vissza a pénzemet, mert ez nem hogy több ezret, de egy forintot nem ér meg. Azért pozitív oldala is van szerintem, mert, ha nem tetszik, akkor fogod és letörlöd. Ingyé' vót.