Botrány a német tehetségkutatóban
2013. április 07. 14:35
apám! ez a nő olyan ocsmány! és még ő meri mondani, hogy Bill is olyan transzi mint ő maga! am ez a nő nm 47 éves.... van az 1012 éves is!
2013. április 12. 21:48
|
|
Tim Kaulotzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185286 offline
|
hát ez a no teljesen el van szálva magátol!még hogy bill TRANSZI?nézzen már magára olyan mint egy ocsmany szivárvány!
2013. május 10. 19:53
|
|
Mendi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 180830 offline
|
Hát még egyszer merje meg ez az öregasszony a kis Billkémet bántani egy szóval.Szívesen kimenék és meg mondanám a magamét neki miért kell a másikat piszkálni??? Jaj amúgy a "sünike"(Bill <3 ) sokkal jobb mint ez a szívárványhányás. XD Úgyhogy ez a varangy elöszőr magát nézze meg.
2013. május 20. 17:35
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
Fu, ez érdekes. Nem adnék neki számot hányszor nézték Billt csajnak, de azért nem annyira durván néz ki, hogy letranszizzák. Ez a "botrányos vagyok, mert addig is TV-ben lehetek" felfogás elég gyér.
2013. június 09. 18:32
ez a nő kész hányinger, és még ő meri mondani Billre, h „Ahogyan Bill kinéz, úgy tűnik, hogy nem én vagyok itt az egyetlen transzi” fogja már be a száját, hát mit képzel ez az izé magáról, hö? tévedett, de nagyot! igenis ő itt az egyetlen transzi!
2014. március 22. 10:33
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
Hát ez kivete nálam a biztositékot hogy Bill Transzfesztita ? Én komolyan mondom annak az olivér kicsodának nem kellet volna ilyet mondania Bill egyáltalán nem néz ki uigy mint egy transzfesztita pedig én már látam élő nagysága olyat és bill nbem az szemüveget kéne venni annak az olivérnek vagy kicodának.
2015. április 05. 20:01
Szerintem ez csak egy vicc volt, nem is tudtam volna komolyan venni egy ilyen botrányos öhm nő szájából. Egyébként a felháborodás teljesen érthető.
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: