Botrány a német tehetségkutatóban
2013. március 24. 12:10
nem csodálom...itt is lesz balhé..amúgy is,ti hallottatok a Voice idejében egy gyerek tehetségkutatóról?
ugye hogy nem?
ugye hogy nem?
2013. március 24. 15:08
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Egyetertek TH-val. Eleg gaz, hogy 40 folott ennyi esze van, hogy egy fiatal sracot akinek ilyen a stilua ( az ovehez kepest semmi se) kritizalja ha viccbol is.
EGy tehetsegkutatoban nem ezt kene neznie..
EGy tehetsegkutatoban nem ezt kene neznie..
2013. március 24. 15:36
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hogy néz ki ez a gyerek istenem ez a szőke haj meg fekete smink meg körömlak ez tiszta B*ZI!mint bocsi minden TH-rajongónak de tényleg!
2013. március 24. 16:30
|
BlackLight696új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 198587 offline
|
Kedves hozzászólók! Azt hisztek Billről amit akartok. Senki nem kérte, hogy szeressétek, de a negatív kritikákat tartsátok meg magatoknak. Amugy meg ezeken a képeken Bill nincs se ki sminkelve és a körmei sincsenek kilakkozva. És amugy nem tudom egy travi mit keres egy ilyen műsorban :S
2013. március 24. 17:26
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A szőke lenne Bill Kaulitz? Nem követem a pályafutásukat. Én egy ilyen műsorban nem vennék részt, ahol egy transzi mondhatja meg, hogy ki a jó előadó. Elvégre ő maga is egy nagy karikatúra, egy túlzás.
2013. március 24. 17:52
Ez az egész csak a hírverésről szól. Ez a Jones nem hiába dolgozik és mutatkozik ott, mindig kell a botrány, ennyi az egész. A mai világban minden csak a pénzről szól, ehhez hozzá kell szokni. A DSDS pedig ebből csinál pénzt. Lehet, hogy ezt mondta Olivia, lehet, hogy nem. Lehet, hogy ez az egész megtörtént, lehet, hogy nem. Nem tudhatjuk biztosan, de teljesen lényegtelen is. Az egész lényege pont ez, ami most itt is folyik éppen. Hogy az emberek beszéljenek róla!
Véleményem szerint egyébként (ha ez az egész mondjuk igaz
), ez a Jones ne akarja senkinek megmondani, hogy ki micsoda, meg hogy néz ki. Ami pedig Billt illeti, nem hinném, hogy ezen megsértődött volna. Épp elég támadás érte őt már az életben, mégis soha senki véleménye nem érdekelte, és ez így is van jól. Ha pedig mégis megsértődött rajta, akkor csak annyit tudok mondani, hogy sajnálom. Szerintem egyáltalán nem kéne foglalkoznia vele...
Véleményem szerint egyébként (ha ez az egész mondjuk igaz
2013. március 24. 19:08
|
|
Alex1213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 190112 offline
|
Pusztuljo onnan az a vén csóka! Vén szipirtyó! Hogy jön ő ahhoz hogy ekezdje sértegetni billt?! Bill úgy jó ahogy van. nem kell sértegetni. Na majd pont egy Leszbikus Transzvesztita fogja billnek megmondani hogy milyen astílusa!
Eköszben ő meg a legocsmányabb ruhákat veszi magára! Én kajakra telibe hánytam volna a monitort ha az enyém lenne! Hát, hogy néz már
ki szerencsétlen utcanő???Keresztbe hányom magamat!
Meg ez a Dzsonász vagy ki a F*szom hogy jön ahhoz hogy ócsárolja billt??
Inkább Dzsonász a buzi és nem bill!
Eköszben ő meg a legocsmányabb ruhákat veszi magára! Én kajakra telibe hánytam volna a monitort ha az enyém lenne! Hát, hogy néz már
ki szerencsétlen utcanő???Keresztbe hányom magamat!
Meg ez a Dzsonász vagy ki a F*szom hogy jön ahhoz hogy ócsárolja billt??
Inkább Dzsonász a buzi és nem bill!
2013. március 24. 19:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.03.24. 16:07)
szendreiviki, te hol látsz Billen fekete sminket meg körömlakkot? smink és lakk már a múlté...
Sajnos a múlté, pedig akkor még jól nézett ki.
2013. március 25. 12:49
|
|
Gaga5000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 685 Csatolások: 39 Azonosító: 168050 offline
|
Na ezt a tranzit kikéne rúgni a francba mert köztudott Bill nem meleg legalább neki van saját ízlése és nagyn nagyon cukiii!!!! Kedves hozzászólók bekaphatjátok ( azokra gondolok akik le tranzizták Bill-t )
2013. március 25. 18:38
|
|
Alex1213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 190112 offline
|
Bill nem Tranzvesztita, nem Homokos,Nem hetero STB...
Az a nő meg a középső képen Kurva ronda! Mint egy Papagály! Hát nézzen már magára!Szerencsétlennek szűk a ruhatára vagy mi?!
Az a nő meg a középső képen Kurva ronda! Mint egy Papagály! Hát nézzen már magára!Szerencsétlennek szűk a ruhatára vagy mi?!
2013. március 28. 15:09
|
blanka01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.07. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 170799 offline
|
uhh de megölném azt a transzi undorító nőt vagy pasi nem tudom ez hányadék h emberek így viselkednek előbb nézzen magára majd rájön megtudja mi az a transzi és csak utána cikizze Billt mert nem hinnm h rosszabb mint aki mondja. Bill a legjobb senki soha nem szólhat rá egy rossz szót sem szerintem és nehogy már egy ilyen undorító alak mondja meg. Basszák már ki a francba!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: