Azt hiszem lezárult életem egy nagyon fontos szakasza. A banda, akiknek a zenéjén felnőttem. A banda, akinek a zenéje évekig a világot jelentette nekem, A MY CHEMICAL ROMANCE..... feloszlott... Azt hiszem most összetört bennem valami... Nem tudom elhinni...
"So long, and good night...."
Feloszlik a My Chemical Romance
2013. március 23. 15:55
|
|
NeonZombieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 196983 offline
|
2013. március 23. 17:20
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2013.03.23. 15:07)
Inkább hagyd a rajongókat, nekünk most időre van szükségünk. Ez lesokkolt minket...ha idegesít, akkor sajnálom, de minden rajongó ezt teszi ha a kedvence visszavonul.
Én valószínűleg nem árasztanék el mindenkit a depressziómmal, mert tudom, hogy a világ nagyobbik részét nem érdekli.
2013. március 23. 18:00
Nagyon rossz volt erre felkelni. Iszonyú szomorú voltam, hogy nem zenélnek együtt többé. De nézzük a jó oldalát: az albumaik nem gyulladnak fel és ők maguk sem tűnnek el a föld színéről. Az igazi rajongók örökké emlékezni fognak rájuk. De a szívem mélyén még mindig reménykedem benne, hogy csak feltörték az oldalukat vagy valami hasonló, mivel egyikük sem erősítette meg a hírt.. De ha még sem: so long and goodnight! Thanks for everything!
2013. március 23. 18:16
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Ezzel a hírrel ébredtem, és teljesen lesokkolt. Nagyon sajnálom, hogy feloszlott a banda, nagyon szeretem a zenéjüket.
2013. március 23. 18:39
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Nem szégyenlem, elmorzsoltam egy-két könnycseppet. Szavak nincsenek rá, mennyi mindent jelentett nekem ez a banda, mennyire szeretem a zenéjüket, és mennyi mindent köszönhetek nekik. Fel sem tudom fogni, hogy tényleg vége. Talán kissé drámai vagyok, de tényleg nagyon fontosak nekem. Soha nem fogom elfelejteni őket... hiába oszlott fel a banda, örökké élni fognak a szívünkben!
2013. március 23. 20:12
Én is akartam róla írni cikket de egyszerűen nem volt meg hozzá a lelki erőm. Még most sem vagyok képes feldolgolzni, valahogy az agyam nem kompatibilis ezzel az információval. Nem tudom elhinni.
2013. március 23. 20:26
Idézet (Hustler @ 2013.03.23. 17:20)
Én valószínűleg nem árasztanék el mindenkit a depressziómmal, mert tudom, hogy a világ nagyobbik részét nem érdekli.
Egyszerű a megoldás: kapcsold ki a gépet. Hagyd hogy mi rajongók nyugalomban megsirassuk őket. Mindennek a tetejébe nincs szükségünk más emberek okoskodására. Lehet hogy ezt te nem érted, de számukra ez több volt mint egy banda.
2013. március 23. 20:41
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Annyira nem akarom elhinni.. Ott voltak a legjobbak között, 1000 éve ismerem őket, viszont csak kb. 2 éve kezdtem el őket ennyire szeretni. Ez a hír szinte sokkolt..
2013. március 23. 21:03
Nem, nem, nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem... Lehetetlen!! Neeeeeeeeeeeeeeeem!! NEM NEEEEEEEEEEEEM.....
Én ezt nem akarom... NEEEEEEEEEEEEEEEM ÉS NEEEEEEEEEEEEEEEM.... Megyek, szomorkodok kicsit.. Inkább sokat.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Én ezt nem akarom... NEEEEEEEEEEEEEEEM ÉS NEEEEEEEEEEEEEEEM.... Megyek, szomorkodok kicsit.. Inkább sokat.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
2013. március 23. 21:16
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
hát ezt nagyon nagyon sajnálom, rengeteg pozitív nagyon régi, és kevésbé régi emlékem kapcsolódik ehhez a zenekarhoz, és jónéhány számaikhoz!
2013. március 23. 22:06
|
|
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline
|
Nem tudom leírni, milyen rossz volt látni a címet. Csak nem rég lettem hatalmas MCR fan, mégis mintha kitépték volna egy részem. Most megyek keseregni a sarokba.
(és mi kérünk elnézést, hogy fáj a kedvenc bandánk feloszlása, és hogy ezt kiakarjuk adni magunkból)
(és mi kérünk elnézést, hogy fáj a kedvenc bandánk feloszlása, és hogy ezt kiakarjuk adni magunkból)
2013. március 23. 22:56
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Különösebben nem ismertem őket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

2 felhasználónak tetszik: