Feloszlik a My Chemical Romance
2013. március 23. 13:52
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Nem voltam rajongójuk, de én is sajnálattal hallom. Kár, hogy feloszlanak.
2013. március 23. 13:54
ja , és még a feloszlott (kedvenc) bandáim között ott van a(z) LMFAO , B.E.P. , Girls Aloud , Pendulum...
2013. március 23. 14:12
A hivatalos oldalon is ki van írva, szóval tuti nem pletyka sajnos
( Én is így vagyok. Geet remek példaképnek tartom, mert minden sz*rság ellenére basszus odatette magát, és kijött minden rosszból, és csodálatos előadó.
Idézet (zsozso99 @ 2013.03.23. 13:47)
ne
Nagyon szeretem őket
Legyen valami rossz pletyka kérlek
Annyira akartam velük találkozni 
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 23. 14:24
Nem voltak a kedvenceim.Szóval nem tuok mit mondani.
2013. március 23. 14:30
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Neee...
A francba is, miért a legjobbak szállnak ki mindig? Egyedi, lázadó dalok, klassz hangzás, igazi túlélők voltak. I don't wanna live on this planet anymore...Aki pedig ide meri írni, hogy "ezek meg kik?", az húzzon vissza Biebert és társait hallgatni!
2013. március 23. 14:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ezt nem hiszem el....A Linkin Park után ők (voltak) a második kedvenc bandám.Tele van a dalaikkal a lejátszóm,erre pedig mint derült égből villámcsapás,bejelentik,h feloszlanak...
Nekem nagyon fognak hiányozni,imádtam őket
Nekem nagyon fognak hiányozni,imádtam őket
2013. március 23. 14:36
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Soha nem hallgattam őket, mert nem az én stílusom, de sajnálom a dolgot. Főleg a rajongóikat. Viszont már elegem van az egész bőgésből, ami twitteren megy. Már fel se tudok menni, mert tele van a falam depiző lányokkal. Természetes, hogy szomorú az ember, amikor a kedvenc bandája már nem csinál több számot, de ez túlzás. Az élet megy tovább.
2013. március 23. 15:04
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Istenem ugye most szórakoztok ?
2013. március 23. 15:06
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Klaudia.SnuphfenEll @ 2013.03.23. 15:04)
Istenem ugye most szórakoztok ?

Bárcsak szórakoznánk, de nem. Valóban feloszlanak, a saját weboldalukon írták ki.
2013. március 23. 15:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Hustler @ 2013.03.23. 14:36)
Soha nem hallgattam őket, mert nem az én stílusom, de sajnálom a dolgot. Főleg a rajongóikat. Viszont már elegem van az egész bőgésből, ami twitteren megy. Már fel se tudok menni, mert tele van a falam depiző lányokkal. Természetes, hogy szomorú az ember, amikor a kedvenc bandája már nem csinál több számot, de ez túlzás. Az élet megy tovább.
Inkább hagyd a rajongókat, nekünk most időre van szükségünk. Ez lesokkolt minket...ha idegesít, akkor sajnálom, de minden rajongó ezt teszi ha a kedvence visszavonul.
2013. március 23. 15:21
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
És. Mi a jó büdös francnak írnak akik nem is ismerték őket? Miért? Azért, hogy több hozzászólásuk legyen? Ők hallgassák csak tovább Dzsásztin Bíbört, és 'tucat, semmitmondódalos, rövidéletű, nem mellesleg teljesen jelentéktelen társait.'
Saját vélemény pedig:
MIÉÉRT? MIÉRT MINDIG A LEGJOBBAK SZÁLLNAK KI? ők. ők nagyon fontosak voltak. Egyedi hangzás, inspiráló vagy épp lázadó dalok. MCR! ÚÚGY Szerettelek!
És persze azért remélem nem tűnnek el..El nem tudnám képzelni, hogy Gerard csak úgy eltűnjön.
Igazi példaképek,,összetartottak..a rossz időszakokban is..
GERARD <3 FRANKIE <3 RAY <3 MIKEY <3...:'((
Saját vélemény pedig:
MIÉÉRT? MIÉRT MINDIG A LEGJOBBAK SZÁLLNAK KI? ők. ők nagyon fontosak voltak. Egyedi hangzás, inspiráló vagy épp lázadó dalok. MCR! ÚÚGY Szerettelek!
És persze azért remélem nem tűnnek el..El nem tudnám képzelni, hogy Gerard csak úgy eltűnjön.
GERARD <3 FRANKIE <3 RAY <3 MIKEY <3...:'((
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.