Starity

Bennégett a színésznő kutyája

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 23. 19:41 #161
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Látom most bőszen megy a vita.. De az valakinek egyébként eszébe jutott hogy az állatok jelen esetünkben egy kutya nem is tud arról hogy Ő él tulajdonképpen? Nincs úgy tisztában azzal, hogy Ő él, az ember viszont igen. Az állatok ösztön-lények. Így természetesen az a kutyus azzal sem volt tisztában, hogy meghal... Minden megnyilvánulásuk ösztönből fakad. Természetesen sajnálom a kutyust, hiszen Én is büszke, szerető gazdija vagyok egynek, de ha egy ember vesztette volna a tűzben az életét a halála előtti percek súlyosak lettek volna, lelkiekre nézve, hisz tudta volna, hogy bent ég, és hogy számára eljött a nem túl szép vég...

Természetesen nem vitázni óhajtok, hiszen imádom az állatokat, hangsúlyozom még egyszer.
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2013. március 23. 19:43 #162
- törölt felhasználó -    
szegény kutya:(de legalább a másik jól van.
2013. március 23. 19:46 #163
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Pöttömke @ 2013.03.23. 19:41)
Látom most bőszen megy a vita.. De az valakinek egyébként eszébe jutott hogy az állatok jelen esetünkben egy kutya nem is tud arról hogy Ő él tulajdonképpen? Nincs úgy tisztában azzal, hogy Ő él, az ember viszont igen. Az állatok ösztön-lények. Így természetesen az a kutyus azzal sem volt tisztában, hogy meghal... Minden megnyilvánulásuk ösztönből fakad. Természetesen sajnálom a kutyust, hiszen Én is büszke, szerető gazdija vagyok egynek, de ha egy ember vesztette volna a tűzben az életét a halála előtti percek súlyosak lettek volna, lelkiekre nézve, hisz tudta volna, hogy bent ég, és hogy számára eljött a nem túl szép vég...
Természetesen nem vitázni óhajtok, hiszen imádom az állatokat, hangsúlyozom még egyszer.

Én sem óhajtok vitatkozni, különösen veled nem, de nem értek veled egyet. Az állatok igenis tudatában vannak annak, hogy élnek. Persze, ösztönlények, de tudják, ha közeleg a vég. Sok állat, amikor haldoklik, ilyenkor elbújik, hogy egyedül legyen.
2013. március 23. 20:00 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.03.23. 19:33)
Én értem, hogy ez a helyzet, mert hidd el, az én vén kutyusom is tizenkét éve van velünk, szinte vele nőttem fel, de soha nem helyezném a kutyámat bármelyik családtagom vagy szerettem elé. Igen is vannak stresszhelyzetek, amikor tudni kell dönteni. A szeretted vagy a házi kedvenc és én borítékolom, hogy mindenki, aki itt jártatja a száját arról, hogy a kutyulijaígymegúgy, ilyen krízis helyzetben BIZTOS, hogy a családja épségéről akarna először meggyőződni. Miért? Mert az ember gyarló. Akinek meg fontosabb egy kutya vagy egy macska, mint az édesanyja, a szerelme, a gyermeke vagy a testvére életénél az fogja a lapátot és ássa el magát jó mélyen, nekem ez a véleményem. Jöhetnek a megvető kommentek, mert én meg pontosan ezeket vetném meg. Ashley a szerelmével foglalkozott, és ez így van rendjén. Én is ezt tenném, mert, ha a kutyám meghalna, azt túlélném, de ha a szerelmem, a párom, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem, előbb vagy utóbb, de szerintem megölném magamat, annyira hiányozna. Egyszerűen olyan dolgokról folynak itt a viták, amiket nem lehet egy lapra venni. Csúnyán fog hangzani, de a kutyám élete közel sem egyenértékű azzal az emberével, akit szerelmemként szeretek, vagy éppen a világra hozott, etetett és felnevelt. Nincs miről vitatkozni szerintem. Túl sok itt a gyerek, nem fogják fel épp ésszel azt, hogy mi a halál, a haldoklás és az értékek rangsorolása. Az élet olyan, hogy néha döntenünk kell, nyerünk valamit, de veszítünk. Butaság az, amiről vitatkozunk, ennyi.

Igazad van neked is és a többieknek is.
De maradjunk csak az ő pélájuknál. Ott három gondolkodó és cselekvő képes ember volt. És minden jel arra mutat, hogy egyiknek se jutott eszébe a két kutya, csak a saját bőrüket mentették. És itt ez a lényeg. nem értem, hogy jutottunk el odáig, hogy valamelyik családtag és kutya között kéne választani. Természetes, hogy olyan helyzetbe én is teljesen máshogy reagálok, hisz a család az első.
de mielött valaki félre értene, nem vagyok én olyan szívtelen, hogy felőlem aztán a családom bent éghet. Ismétlem, én az ő helyzetükhöz viszonyítottam. Csak ennyit szerettem volna.
2013. március 23. 20:08 #165
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Nagyon sajnálom szegényt, szörnyű lehet maga ez a szituáció is, de pláne, hogy közben még az egyik kiskutyáját is elvesztette unsure.gif
Gondolom soha az életben nem gyújt többé gyertyát sad.gif
2013. március 23. 20:27 #166
Kikicica
Kikicica
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 188676
szegény kutya sad.gif
2013. március 23. 20:34 #167
cady_heron
cady_heron
új tag

StátuszKeep smiling, babe! :)
Hozzászólás: 77
Azonosító: 179701
Erről csak annyit, hogy én nem tudnék elfeledkezni a kutyámról. Menteném akkor is, ha utána én járnék pórul. Nem érdekel, talán én vagyok a hülye, de ez van.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. március 23. 20:48 #168
- törölt felhasználó -    
Szegény kutyus! sad.gif
2013. március 23. 21:12 #169
nincsmegoldas
nincsmegoldas
visszatérő vendég

Státusz"...but what happens when karma, turns right around and bites you?..."
Hozzászólás: 126
Azonosító: 158844
szegény kutya, nagyon sajnálom!sad.gif
viszont kár lenne itt bárkit is hibáztatni, az, hogy nem tudták kimenteni, nem tehetnek róla...egy ilyen helyzetben nagyon kevesen tudják a legjobb döntést meghozni.... a lány is gondolhatjátok mennyire rosszul érzi most magát, meg benne is megfordulnak azok a gondolatok, amiket sokan leírtatok! bármennyire is vitatkoztok, ez nem fogja megmenteni ezt a szegény kutyát. mindenkinek más a véleménye, de ha reálisan és logikusan gondolkodunk nyilván a családtagjainkat mentjük, ha ők nem tudják magukat, sajnos nem mindig lesz mindennek a vége happy end....
2013. március 23. 21:22 #170
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Szegény kutyus, és a ház is! Szörnyű. Ezért kell óvatosnak lenni a gyergyákkal...
2013. március 23. 21:29 #171
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
Hogy tudta bennfelejteni őket? Jézusom... Nekem a kutyám lenne az első gondolatom, mindent otthagynék, még a telefonom is, csak őt nem. Hihetetlen.
2013. március 23. 22:07 #172
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Legalább az egyik ölebet sikerült ki menteni. Nem akarom felvenni megint az állítólagos "állatkínzó szerepét" (mivel vádoltak már meg itt ilyesmivel) - de ez sokkal csúnyábban is sülhetett volna el. Ashley-t igazán nem érte túl nagy veszteség. Aki fontos az kijutott vele együtt + az egyik szoba kutya is. Új lakóhelyet is nagyon hamar tud találni. Szegény kutyát tényleg sajnálom,de inkább ő mint Ashley vagy a tesvére ill. barátja. Szerintem bármennyire is gyászolják Theo-t, valahol Ash is így gondolja.
2013. március 23. 22:58 #173
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
Hozzászólás: 1359
Azonosító: 195503
Ó Istenem szegény kutyus!!!!!!Legalább az egyik megmenekült
2013. március 23. 23:15 #174
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Szegény kutyus. sad.gif Borzasztó lehet tűzben meghalni, és nem csak egy embernek. Viszont annak örülök, hogy nem történt nagyobb tragédia, és Ashley-nek, a testvérének és a barátjának nem lett semmi baja!
2013. március 23. 23:45 #175
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Szerencsétlen állat! sad.gif Valóban szomorú és sajnálom szegény kutyát, de én nem hibáztatom Ashleyt. Egy ilyen helyezetben a legfontosabb, hogy az életünket mentsük. Ráadásul én először biztos, hogy a bátyámra és a barátomra gondoltam volna. És ha a kutya az ágy alá bújt, akkor még jobb dolga van, hiszen mialatt kicsalogatja, rá ég a ház. Szerintem mielőtt nem tudjuk a pontos részleteket, nem kéne ítélkezni. És valóban, az embértéerek lopnak, bűnöznek, de itt eg színésznőről van szó. Nem úgy értem,hohy fontosabb az élete, de ért valamihez, szóval nem egy 3értéktelen ember.
2013. március 24. 07:43 #176
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
Szegény kutyus.!
Én is először sajnát magamat menteném ki.
2013. március 24. 08:04 #177
Sunflower2001
Sunflower2001
új tag

StátuszBella Thorne <333
Hozzászólás: 25
Azonosító: 171283
Oh... Szegény állat én is magamat menteném de azért figyelném a kedvencemet/imet.
2013. március 24. 08:53 #178
- törölt felhasználó -    
Ohh szegény kutyus..
2013. március 24. 09:05 #179
- törölt felhasználó -    
Idézet (roland980 @ 2013.03.23. 16:57)
Lizania csak hát én nem tudom ha  égne a házad anyukádat mentenéd vagy a kutyát amugy is nemes célért halt volna meg ha bement volna az égő házba? nem túloztad  egy kicsit el mert az emberekbe megvan az a túlélési ösztön ami miatt egyből kimenekült volna én is én inkább a családom mint egy kutya mert a kutyát lehet pótolni de gy embert nem.

Lehet pótolni a kutyát?! Akkor nyisd ki a füled mondok valamit! ha ennyire rossz a felfogásod egy kutya meghalt valaki hibájából! Lehet hogy csak én gondolom így de én a kutyámat menteném mert a bátyámnak és a barátom van 2 lába amin kitudnak sétálni az ajtón! Ja igen és ha a kutya pótolható egy ember is dry.gif Nem kellene ennyire lenézni az állatokat néha sokkal jobb társaság mint egyes emberek!
2013. március 24. 11:51 #180
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Szegény kutya!Ez durva azért!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok