Ti bele gondoltok egyáltalán mit élt át az a szegény kutya?
Ott feküdt az ágy alatt, közbe az utolsó pillanatig reménykedett benne, várta a gazdáját, hogy majd érte fut és kimenti. Mit szenvedett, miközben a tűz összeégette? Bár lehet, hogy elöbb vesztette eszméletét a füst miatt. Nem is tudom melyik rosszabb.
Bennégett a színésznő kutyája
2013. március 23. 15:54
2013. március 23. 15:54
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Szegény kutya és szegény ház .__.
2013. március 23. 16:02
Te jó ég, mekkora vita alakult ki...
Ashley EMBER, az emberi fajba - igen, beléd is - genetikailag belekódolt a túlélési ösztön. Közvetlen életveszélyben gyakorlatilag mindenki eveszti a fejét, ugyanis ez az ősi ösztön működésbe lép. Hihetetlen, de léteznek olyan, nagy tragédiákat megélt túlélők, akik visszagondolva csak homályos foltként emlékeznek a menekülésre. Az ösztöneink éles helyzetben képesek átvenni a kontrollt, de ettől senki nem lesz gonosz!
Ashley EMBER, az emberi fajba - igen, beléd is - genetikailag belekódolt a túlélési ösztön. Közvetlen életveszélyben gyakorlatilag mindenki eveszti a fejét, ugyanis ez az ősi ösztön működésbe lép. Hihetetlen, de léteznek olyan, nagy tragédiákat megélt túlélők, akik visszagondolva csak homályos foltként emlékeznek a menekülésre. Az ösztöneink éles helyzetben képesek átvenni a kontrollt, de ettől senki nem lesz gonosz!
2013. március 23. 16:02
|
|
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline
|
szegény.
amugy nálunk is egyszer kigyulladt a konyha, és ott volt a cicám, de én viszont visszamentem érte, és vittem magammal. nem tudtam volna otthagyni
amugy nálunk is egyszer kigyulladt a konyha, és ott volt a cicám, de én viszont visszamentem érte, és vittem magammal. nem tudtam volna otthagyni
2013. március 23. 16:19
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
Soha nem szoktam írni kommenteket de most van egy pár ember aki felidegesített. Jó én is visszamennék a kutyámért ha bent aludna a lakásban de nem így van... a családot meg szerintem szóba se hozzuk, mit tudsz jobban feldolgozni hogy a kutyád égett bent a tűzben vagy az édesanyád??? és aki még jobban szidja ezért amit tett Ashley attól meg megkérdezném hogy mi lett volna jobb hogyha azt olvasod hogy Ahley Greene nem mentette meg a kutyáját vagy azt hogy Ashley Greene halálra égett a lakásán miközben a kutyáját mentette?
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. március 23. 16:29
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
Akármelyik kutya volt, nagyon sajnálom!
Szegény kutya, és szegény Ashley
.
Egyébként nem minden sztár lakik nagy házban, innen is látszik, hogy milyen hétköznapi meber ő is.
Egyébként nem minden sztár lakik nagy házban, innen is látszik, hogy milyen hétköznapi meber ő is.
2013. március 23. 16:36
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
ezért senki nem lehet hibás, hogy a kutya elbújt, sajnálom szegény kutyát,, jobb lett volna kicsit odafigyelni, mit hagytak égve
2013. március 23. 16:42
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Mekii.8D @ 2013.03.23. 16:19)
Soha nem szoktam írni kommenteket de most van egy pár ember aki felidegesített. Jó én is visszamennék a kutyámért ha bent aludna a lakásban de nem így van... a családot meg szerintem szóba se hozzuk, mit tudsz jobban feldolgozni hogy a kutyád égett bent a tűzben vagy az édesanyád??? és aki még jobban szidja ezért amit tett Ashley attól meg megkérdezném hogy mi lett volna jobb hogyha azt olvasod hogy Ahley Greene nem mentette meg a kutyáját vagy azt hogy Ashley Greene halálra égett a lakásán miközben a kutyáját mentette?
Jobb lett volna. Mert akkor legalább egy nemes célért halt volna meg, így meg csak szimplán egy ringyó a szememben
2013. március 23. 16:54
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Szegény kutya :/// nagyon sajnálom :'(
2013. március 23. 16:57
|
|
roland980új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 198137 offline
|
Lizania csak hát én nem tudom ha égne a házad anyukádat mentenéd vagy a kutyát amugy is nemes célért halt volna meg ha bement volna az égő házba? nem túloztad egy kicsit el mert az emberekbe megvan az a túlélési ösztön ami miatt egyből kimenekült volna én is én inkább a családom mint egy kutya mert a kutyát lehet pótolni de gy embert nem.
2013. március 23. 17:04
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
Szegény kutyus sajnálom de legalább az egyik kutyust ki tudták hozni és még szerencse hogy nem lett nagyobb baj és nem sérült meg egy ember sem...
2013. március 23. 17:21
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (roland980 @ 2013.03.23. 16:57)
Lizania csak hát én nem tudom ha égne a házad anyukádat mentenéd vagy a kutyát amugy is nemes célért halt volna meg ha bement volna az égő házba? nem túloztad egy kicsit el mert az emberekbe megvan az a túlélési ösztön ami miatt egyből kimenekült volna én is én inkább a családom mint egy kutya mert a kutyát lehet pótolni de gy embert nem.
1-2 oldallal előbb már leírtam, ha én lennék ebben a helyzetben ki mentenék meg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.