Starity

Bennégett a színésznő kutyája

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 23. 13:19 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2013.03.23. 13:15)
Istenem, hogy lehetnek ennyire hülyék??? omg.gif Ha én arra ébrednék, hogy ég a lakásom, első dolgom lenne, hogy megkeresném a kutyámat és vele együtt szaladnák ki a házból. Mert ő fontosabb nekem, mint a saját életem. Ha igazán szerette volna a szerencsétlen kiskutyákat neki sem az lett volna a legfontosabb, hogy mentse a bőrét. Ostoba liba...
Szegény kiskutya cry.gif

Köszöntelek Kolléga thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2013. március 23. 13:20 #62
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Istenem :'( szegény kiskutyák! Hogy lehetnek ennyire buták hogy csak akkor jutott eszébe amikor már kint voltak? Én ki se mentem volna addig amíg a kutyáim is bent vannak! Mindjárt sírok sad.gif szerencsétlen állatok :'( :'(
2013. március 23. 13:20 #63
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 696
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
ha nekem bármilyen háziállatom lenne, és tűz ütne ki a lakásba, nélkülük nem mennék sehova. ha kutya, akkor meg pláne, mert Ő gondolkodás nélkül segítene engem és a kutya az ember legjobb barátja. heart.gif
2013. március 23. 13:21 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (PinkBarbie @ 2013.03.23. 12:38)
sad.gif A másik kutya legalább jól van. Azért érthető is hogy először a saját életét menti, meg a barátjáét és a bátyjáét...ilyenkor nincs is ideje gondolkodni az embernek, csak rohan amerre lát. Még az kéne hogy visszamenjen pl. egy mobilért. -.-

Már ne haragudj de nekem van két kutyám és ebben a helyzetben az egyik a barátom kezébe nyomom a másikat meg viszem a kezemben! Nehogy már azért mert én mentem az életem elvegyek egy másikat!
2013. március 23. 13:21 #65
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
jaj szegények sad.gif sad.gif sad.gif
2013. március 23. 13:21 #66
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (alkonyat2013 @ 2013.03.23. 12:36)
Szegény kutya! De egy ember élete sokkal fontosabb, mint egy állaté. mellow.gif

Te is nagyon okos vagy ám rolleyes.gif Még jó, hogy nem csak ilyen degenerált gondolkodású emberek vannak a világban, mint te. Gratulálok ehhez a csodálatos gondolkodásmódhoz wink.gif
2013. március 23. 13:23 #67
Boncybaby
Boncybaby
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 170402
öhm rendben egyetértek azzal, hogy sajnálatos, mert tudom milyen érzés, ha a kutyám elpusztul sad.gif de kérem szépen, azért ne már, hogy Ashleyt kellene hibáztatni, amiért nem mentette meg a kutyáját tongue.gif és nem azt mondom, hogy nem kellett volna megmenteni, de a kutya bújt az ágy alá és amúgy is lehet, hogy én is perpillanat amikor az égő lakásban ébredek nem biztos, hogy van annyi lélekjelenlétem, hogy gondolkozzak smileeee.gif
2013. március 23. 13:26 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boncybaby @ 2013.03.23. 13:23)
öhm rendben egyetértek azzal, hogy sajnálatos, mert tudom milyen érzés, ha a kutyám elpusztul sad.gif de kérem szépen, azért ne már, hogy Ashleyt kellene hibáztatni, amiért nem mentette meg a kutyáját tongue.gif és nem azt mondom, hogy nem kellett volna megmenteni, de a kutya bújt az ágy alá és amúgy is lehet, hogy én is perpillanat amikor az égő lakásban ébredek nem biztos, hogy van annyi lélekjelenlétem, hogy gondolkozzak smileeee.gif

szerintem ez nem lélekjelenlét kérdése. legalább is nekem. ha égne a házam, ugyan olyan alap dolog lenne a kutyámat az ölembe kani és vele kirohanni, mint hogy levegőt vegyek..de mondom, csak szerintem
2013. március 23. 13:26 #69
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Jézus istenem... ohmy.gif Nekem első dolgom lenne felkapni a kutyámat, vagy bármit ami él és csak utána menekülnék. sad.gif
2013. március 23. 13:27 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2013.03.23. 13:15)
Istenem, hogy lehetnek ennyire hülyék??? omg.gif Ha én arra ébrednék, hogy ég a lakásom, első dolgom lenne, hogy megkeresném a kutyámat és vele együtt szaladnák ki a házból. Mert ő fontosabb nekem, mint a saját életem. Ha igazán szerette volna a szerencsétlen kiskutyákat neki sem az lett volna a legfontosabb, hogy mentse a bőrét. Ostoba liba...
Szegény kiskutya cry.gif

kezet foghatunk smileeee.gif
2013. március 23. 13:29 #71
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Idézet (alkonyat2013 @ 2013.03.23. 12:36)
Szegény kutya! De egy ember élete sokkal fontosabb, mint egy állaté. mellow.gif

Pont hogy nem. Gondolkozz már el! Egy ember élete fontosabb? Nézd meg mik történnek a világban, az emberek lopnak, csalnak, ölnek, rabolnak..nem is beszélve az olyan ismerősökről, barátokról akik kétszínűek, hátba támadnak, hazudnak neked stb. Egy állat sokkal de sokkal értékesebbek, lehet hogy ők nem tudnak késsel és villával enni vagy lehet hogy ők nem tudnak beszélni, de sokkal több a jóindulat és az érték bennük mint az emberekben! Az állatok 100% hogy soha nem fognak hátba támadni és elhagyni. És nézd meg, felelőtlenség miatt meghal 1 kutya és még vagy több ezer ember kínoz állatokat a világban, pont azokat az élőlényeket akik az igazi barátaink és akik az egyetlen jók az életben. Remélem hogy most már te is így gondolkodsz!
2013. március 23. 13:29 #72
Brittany0417
Brittany0417
új tag
Hozzászólás: 65
Azonosító: 194980
A TMZ szerint nem volt otthon Ashley! Furcsálltam is hogy hogyan hagyhatta ott a kutyákat és menekülhetett ki nélkülük, de sehogy! Nem volt otthon! Biztos hogy nem menekül ki nélkülük ha a lakásban tartózkodik...
2013. március 23. 13:29 #73
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
azért ha bepánikolnál egy tűzeset miatt szerintem neked se a kutya lenne az első. Mindezek mellett részvétem a kisállat miatt. :C
2013. március 23. 13:32 #74
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Lehet hogy Ashley nem akart rosszat, sőt biztos hogy nem akarta ezt, de megfeledkezni róluk az már egy kicsit....
2013. március 23. 13:37 #75
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (fanicsa @ 2013.03.23. 13:21)
Már ne haragudj de nekem van két kutyám és ebben a helyzetben az egyik a barátom kezébe nyomom a másikat meg viszem a kezemben! Nehogy már azért mert én mentem az életem elvegyek egy másikat!

Ez tök szép és jó, hogy itt mindenki nekiugrik valakinek, mert le merte írni a véleményét. Látszik, hogy még soha a büdös életben nem voltatok ilyen szituációban, mert akkor nem írnátok azt, amit. Az emberbe bele van programozva a túlélés ösztöne. Ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe, én garantálom nektek, hogy a kutyátok eszetekbe sem jutna jobb esetben, hanem fejvesztve rohannál és mentenéd a saját életedet, míg rosszabb esetben olyan szinten leblokkolnátok, hogy se megmozdulni, se megszólalni nem tudnátok. Azért gondolkodjunk már, mielőtt lehordjuk a másikat! Persze, nekem is vannak állataim, én is nagyon szeretem a kutyámat, aki már tizenkét éve van lassan velem, de abban biztos vagyok, hogy először menteném ki a páromat, a szüleimet és a testvéremet a tűzből, mint a kutyát. Számomra fontosabb a családom és életem szerelme, mint a kutyám. Durván hangzik, tudom, de ennek így kell lennie egy normális, kiegyensúlyozott embernél. Na, meg ott van a reakció, ugyanis mindenki másképp reagál a stresszhelyzetekre. Ashley szerintem inkább leblokkolt és csak a párjával foglalkozott, ami szerintem tökéletesen érthető, és csak utána jutottak eszébe a házikedvencek.

Lényegében biztos én is egy ostoba liba vagyok, ahogyan itt fogalmazott valaki, mert nem áldoznám fel a családomat és a szerelmemet egy házikedvenc miatt. unsure.gif Nagyon is jól tette Ashley, hogy kimenekültek a csávóval az égő házból, hiszen lehet, hogy akkor lenyomorodott volna, rosszabb esetben ő is bennrekedt és meghalt volna. Ez mennyivel jobb? Igen is vannak helyzetek, amikor mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb, s azt menteni. A mentősök ezzel nap mint nap farkasszemet néznek, amikor küldenek egy mentőt és kettő vagy több nagyon súlyos sérült van. Akkor eccpeccel ki kell választani, hogy ki él és ki hal meg. Majd, ha felnőttök, akkor talán rájöttök, hogy miről halandzsázok itt. Minden körülmény között átlagosan az emberi életet tartják fontosabbnak, és ezzel én is teljes mértékben egyetértek. Az élet nem egy könnyű dolog. Sokszor él a valamit valamiért elv - az, hogyha nyerünk, akkor veszítünk is valamit. Az élet sz*r, de hát ki mondta, hogy nem az? Kicsit gondolkozzatok és éljétek bele magatokat a helyzetbe, mert könnyű leugatni a másikat így. Nekem szimplán ez a véleményem, lehet fujjogni, de ez nem igazán tud meghatni.
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Miley-fan09, VampireBella, Lucky5, Fierce
2013. március 23. 13:39 #76
- törölt felhasználó -    
Szegény kutyus. sad.gif
2013. március 23. 13:42 #77
- törölt felhasználó -    
Jaj, és még valami. Már várom azokat a kommenteket, hogy kiváncsi vagyok te hogy viselkedtél volna, blablabla..
Elérulom, hogy pár éve nálunk volt egy gázrobbanás. A velünk szemben lévő házban volt, lehet hogy nem nekünk tátongott lyuk a szoba közepén, de az ablakok kitörtek, meg egyebek. Természetes, hogy az egész utcát kiürítették. Hát nekem nem az volt az első dolgom, hogy kifussak. Én azon nyomban fogtam az akkor még kölyök kutyámat, kihalásztam az asztal alól, plusz akkor még voltak tengerimalacaim, azokat is betettem a ketrecbe és csak aztán mentem ki az utcára. Pedig a szomszédok monták, hogy hagyjam azt majd a tűzoltók megoldják...asszem hatodikos voltam és egyedül voltam otthon. ő mennyi is? huszon valahány, plusz ott volt a barátja meg a bátyja...
ezt most nem azért mondtam, hogy fényezzem magam, egyszerüen csak szeretném példával megmutatni, lett volna más megoldás is, és joggal gondolom róla azt amit.
2013. március 23. 13:44 #78
Lilly-chan
Lilly-chan

StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
Hozzászólás: 1048
Azonosító: 139065
Szegény kutyus. Biztos hiányzik Ashley-nek..sad.gif
2013. március 23. 13:45 #79
- törölt felhasználó -