Charlotte Gainsbourg
2007. október 20. 12:47
|
|
ziziblans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.28. Hozzászólás: 864 Csatolások: 3999 Azonosító: 20803 offline
|
Egyre jobban meg kedveltem - február óta, mikor is elõször találkoztam vele egy filmjén keresztül. Azóta nagyon meg fogott gyönyörû hangjával, énekével.
Egész lényével!
2007. október 24. 09:12
|
|
luisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 127 Azonosító: 29788 offline
|
Ziziblans, köszi a képeket, nagyon jók!
Mindegyik tetszett, fõleg a gyerekkoriak meg a közös fotó Yvannal, olyan helyes páros õk együtt, kár, hogy nagyon kevés kép van róluk... Ha esetleg van neked a közös filmjeikbõl, légyszi tegyél be.
Mindegyik tetszett, fõleg a gyerekkoriak meg a közös fotó Yvannal, olyan helyes páros õk együtt, kár, hogy nagyon kevés kép van róluk... Ha esetleg van neked a közös filmjeikbõl, légyszi tegyél be.
2007. október 29. 08:43
|
|
luisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 127 Azonosító: 29788 offline
|
Idézet(ziziblans @ 2007. October 27. - 19:45)
Szia Luisa!
Nagyon szívesen. Én is örülök a fotóknak, nomeg, hogy találtam azokat!
Ha lesz a közös filmjükbõl való fotó, teszek fel.
Üdv. zizib.
Nagyon szívesen. Én is örülök a fotóknak, nomeg, hogy találtam azokat!
Ha lesz a közös filmjükbõl való fotó, teszek fel.
Üdv. zizib.
Ez itt a reklám helye: nyitottam Yvannak is profilt, remélem, hogy hamarosan a szerkesztõje is lehetek (csak még van elmaradásom), így a közös fotókat hozzá is linkelhetjük. Remélem, hogy találok velük jó újságcikkeket.
2007. november 15. 04:00
|
|
ziziblans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.28. Hozzászólás: 864 Csatolások: 3999 Azonosító: 20803 offline
|
Szia! Ziziblans
2008. május 01. 18:15
|
stepfailerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 59690 offline
|
Szia Anikó!
Újra regisztráltam magam (ex "gattis"), tehát itt vagyok! Látom az újabb képeket: fantasztikusak!!! Charlotte hihetetlenül gyönyörû és a fényképezõgép is imádja Õt! Bárcsak láthatnám egyszer személyesen is...
Örülnék, ha sikerülne kideríteni, hogy ezek a fotósorozatok honnan vannak, mert ha valamelyik magazinban jelentek meg, akkor eredetiben, ill. nyomtatásban is hozzá lehet jutni!
Köszönjük, ziziblans!
Üdv, Atti!
Újra regisztráltam magam (ex "gattis"), tehát itt vagyok! Látom az újabb képeket: fantasztikusak!!! Charlotte hihetetlenül gyönyörû és a fényképezõgép is imádja Õt! Bárcsak láthatnám egyszer személyesen is...
Örülnék, ha sikerülne kideríteni, hogy ezek a fotósorozatok honnan vannak, mert ha valamelyik magazinban jelentek meg, akkor eredetiben, ill. nyomtatásban is hozzá lehet jutni!
Köszönjük, ziziblans!
Üdv, Atti!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: