Starity

Yoko Ono véget vetne a fegyveres erőszaknak

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 23. 09:18 #21
- törölt felhasználó -    
Ez egy kicsit ijesztő...
2013. március 23. 09:40 #22
- törölt felhasználó -    
Egyetértek vele, bár az összefogás ebben az állapotban már nem lehet elég segítség szerintem, de maga a cél igazán nemes, igaz én nem gondolom, hogy ilyen módon kellett volna felhívnia a figyelmét az embereknek. Elhiszem, hogy fáj neki a mai napig a férje elvesztése, hiszen borzasztó mindaz, ami történt, de a gondolatait, érzelmeit másféle módon is kifejezheti.
2013. március 23. 10:58 #23
- törölt felhasználó -    
Yoko nagyon erős nő, szinte lehetetlen feldolgozni ha valakit akit szeretsz a szemed láttára lőnek le. És az hogy felhívja az emberek figyelmét nagyon szép dolog tőle !
2013. március 23. 11:17 #24
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Ez olyan szomorú sad.gif Tényleg egyet tudok vele érteni és igaza van unsure.gif
2013. március 23. 11:31 #25
Bridge13
Bridge13
új tag

StátuszTudod, mi a jó a káoszban? Igazságos.
Hozzászólás: 94
Csatolások: 0
Azonosító: 189778
Tény, hogy Amerikában állati könnyű fegyverhez jutni, sokkal könnyebb, mint mondjuk hazánkban. DE! Aki fegyvert akar, az szerez is magának mindegy, hogy milyen módon. Amerikában megvédheted magad, és a tulajdonod, itthon meg ha fejbevágsz mondjuk egy betörőt, vagy bárkit, aki az életedre vagy a tulajdonodra tör, és ezzel súlyosan, maradandó károsodást okozol, akkor te vagy a bűnös, és neked kell börtönbe vonulnod. Én ezt igaszságtalannak érzem. Igen, tényleg egyszerűbb lenne betiltani a fegyvertatást, de mint már írtam, sokaknak a törvény nem akadály. Engem személyszerint megnyugtatna egy fegyver a házamban, (persze rendesen tartva és jól elzárva), hiszen borzasztó, hogy manapság miket hall az ember. Az meg sajnos előre beláthatalan, hogy mikor kerül felelőtlen és nem teljesen épelméjű emberek kezébe. Szörnyű, hogy John Lennonnak, és rengeteg embernek ezért kellett meghalnia, de nem teljesen értek egyet a betiltásával.
2013. március 23. 14:15 #26
- törölt felhasználó -    
Téynleg szomorú! sad.gif teljesen egyetértek vele!! ohmy.gif
2013. március 23. 14:33 #27
- törölt felhasználó -    
Bridge13. Ez nem telljesen úgy van ahogy monod.Ha az önvédelem jogos és bebizonyosodik az, hogy te a sját életedet és tulajdonodat védted akkor nem fognak elítélni,és nem kell börtönbe menned.Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot.A világon mindenhol védi a jog azokat akik a saját életüket,és tulajdonukat védik.Ha nem kezdeményez erőszakot.Jogodban áll megvédened magad,és tulajdonod.PÖersze országonkén változnak az erre vonatkozó jogszabájok....de ezeket az eseteket alaposan kivizsgálják és nem szoktak olyan ítéletet hozni ahol a az áldozatot ültertik le.
2013. március 23. 15:08 #28
Klaudia.SnuphfenEll
Klaudia.SnuphfenEll

StátuszThanks for wathcing <3
Hozzászólás: 546
Csatolások: 55
Azonosító: 195508
Egyetértek vele ! sad.gif
2013. március 23. 15:13 #29
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Sherpa @ 2013.03.23. 14:33)
Bridge13. Ez nem telljesen úgy van ahogy monod.Ha az önvédelem jogos és bebizonyosodik az, hogy te a sját életedet és tulajdonodat védted akkor nem fognak elítélni,és nem kell börtönbe menned.Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot.A világon mindenhol védi a jog azokat akik a saját életüket,és tulajdonukat védik.Ha nem kezdeményez erőszakot.Jogodban áll megvédened magad,és tulajdonod.PÖersze országonkén változnak az erre vonatkozó jogszabájok..de ezeket az eseteket alaposan kivizsgálják és nem szoktak olyan ítéletet hozni ahol a az áldozatot ültertik le.

Én viszont nemrég olvastam egy cikket egy férfiról (Magyarországon), akit többször megfenyegettek, őt és a családját, és amikor rájuk törtek egy éjjel, és ő megvédve a családját, lelőtte az egyik retket, akkor börtönbe került, több, mint tíz évre, ahol kínozták az őrök, főleg az, amelyiknek a rokonát megölte. A férfi nevére nem emlékszem, csak arra, hogy - talán - már kiszabadult.
Ebben a szuper országban ott a jog, ahol a pénz.
2013. július 05. 15:56 #30
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Yoko nagyon erős nő, én is szeretnék olyan erős lenni mint ő
2013. november 03. 15:46 #31
Earth Song