Yoko Ono véget vetne a fegyveres erőszaknak
2013. március 23. 09:40
Egyetértek vele, bár az összefogás ebben az állapotban már nem lehet elég segítség szerintem, de maga a cél igazán nemes, igaz én nem gondolom, hogy ilyen módon kellett volna felhívnia a figyelmét az embereknek. Elhiszem, hogy fáj neki a mai napig a férje elvesztése, hiszen borzasztó mindaz, ami történt, de a gondolatait, érzelmeit másféle módon is kifejezheti.
2013. március 23. 10:58
Yoko nagyon erős nő, szinte lehetetlen feldolgozni ha valakit akit szeretsz a szemed láttára lőnek le. És az hogy felhívja az emberek figyelmét nagyon szép dolog tőle !
2013. március 23. 11:31
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Tény, hogy Amerikában állati könnyű fegyverhez jutni, sokkal könnyebb, mint mondjuk hazánkban. DE! Aki fegyvert akar, az szerez is magának mindegy, hogy milyen módon. Amerikában megvédheted magad, és a tulajdonod, itthon meg ha fejbevágsz mondjuk egy betörőt, vagy bárkit, aki az életedre vagy a tulajdonodra tör, és ezzel súlyosan, maradandó károsodást okozol, akkor te vagy a bűnös, és neked kell börtönbe vonulnod. Én ezt igaszságtalannak érzem. Igen, tényleg egyszerűbb lenne betiltani a fegyvertatást, de mint már írtam, sokaknak a törvény nem akadály. Engem személyszerint megnyugtatna egy fegyver a házamban, (persze rendesen tartva és jól elzárva), hiszen borzasztó, hogy manapság miket hall az ember. Az meg sajnos előre beláthatalan, hogy mikor kerül felelőtlen és nem teljesen épelméjű emberek kezébe. Szörnyű, hogy John Lennonnak, és rengeteg embernek ezért kellett meghalnia, de nem teljesen értek egyet a betiltásával.
2013. március 23. 14:33
Bridge13. Ez nem telljesen úgy van ahogy monod.Ha az önvédelem jogos és bebizonyosodik az, hogy te a sját életedet és tulajdonodat védted akkor nem fognak elítélni,és nem kell börtönbe menned.Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot.A világon mindenhol védi a jog azokat akik a saját életüket,és tulajdonukat védik.Ha nem kezdeményez erőszakot.Jogodban áll megvédened magad,és tulajdonod.PÖersze országonkén változnak az erre vonatkozó jogszabájok....de ezeket az eseteket alaposan kivizsgálják és nem szoktak olyan ítéletet hozni ahol a az áldozatot ültertik le.
2013. március 23. 15:08
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Egyetértek vele !
2013. március 23. 15:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2013.03.23. 14:33)
Bridge13. Ez nem telljesen úgy van ahogy monod.Ha az önvédelem jogos és bebizonyosodik az, hogy te a sját életedet és tulajdonodat védted akkor nem fognak elítélni,és nem kell börtönbe menned.Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot.A világon mindenhol védi a jog azokat akik a saját életüket,és tulajdonukat védik.Ha nem kezdeményez erőszakot.Jogodban áll megvédened magad,és tulajdonod.PÖersze országonkén változnak az erre vonatkozó jogszabájok..de ezeket az eseteket alaposan kivizsgálják és nem szoktak olyan ítéletet hozni ahol a az áldozatot ültertik le.
Én viszont nemrég olvastam egy cikket egy férfiról (Magyarországon), akit többször megfenyegettek, őt és a családját, és amikor rájuk törtek egy éjjel, és ő megvédve a családját, lelőtte az egyik retket, akkor börtönbe került, több, mint tíz évre, ahol kínozták az őrök, főleg az, amelyiknek a rokonát megölte. A férfi nevére nem emlékszem, csak arra, hogy - talán - már kiszabadult.
Ebben a szuper országban ott a jog, ahol a pénz.
2013. november 03. 15:46
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Yoko annyira példamutató és kedves nő
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: