A japán-amerikai művésznő ismét fontos témára hívja fel a figyelmet – belevonva a már 32 éve halott, legendás férjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Yoko Ono véget vetne a fegyveres erőszaknak
2013. március 22. 20:55
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szerintem ilyesztő ez a csaj
2013. március 22. 21:24
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem szeretem Yoko Ono-t, a halott férjéből él a kezdetektől fogva, míg meg nem ölték is szipolyozta. Ahogy szokta, most is előránt valamit a múltból..az én véleményem az, hogy kegyeleti okok miatt sem kéne egy ilyen tárgyat bemutatni. Pláne nem egy ilyen infantilis kezdeményezés kapcsán. Amíg ember van, addig lesz fegyver és erőszak is, nem te váltod meg a világot Ono! Pont, mint Courtney Love.... a női nem szégyene Yoko is.
2013. március 22. 21:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Juj úristen!!!!!!!
2013. március 22. 21:35
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én nem kampányolnék a halott férjem véres cuccaival...
2013. március 22. 21:47
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ez tényleg bizarr kép, és tudom, hogy ő is elég polgárpukkasztó nő, viszont valamilyen szinten igaza van. Túl sok embert bántalmaznak, túl sok embert gyilkolnak. DE nektek is igazatok van, mert egy képpel sajnos nem változtatja meg a világot. Mert amíg emberek élnek ezen a földön, addig háborúk is lesznek...
2013. március 22. 21:47
FeketeCseresznye látom sikerült rátapintanod a lényegre.... pff... Szóval, igen ez egy hatásos kép ami egy fontos és sajnos napjainkban egy egyre inkább aktuális témára hívja fel a figyelmet... gondoljatok csak a mozis gyilkosságra, vagy a legutóbbi iskolai lövöldözésre... Még is hány ártatlan embernek kell még meghalnia??!! én nagyon is támogatom az efféle kezdeményezéseket/kampányokat....Yoko-ról meg bárki bármit is mondjon egy zseniális elme!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 22. 21:56
devilrose Courtney és Yoko is( jelen esetben Yoko) valahol egy áldozat, és mivel is hívhatná fel a világ figyelmét egy ilyen témában mint hogy azt mondja amit megélt, John az ő férje volt, nem csak a levegőbe beszél az által hogy jajj a szegény hozzátartozók ( hiszen ez talán egy ilyen kegyetlen gyilkosság kapcsán mindenkinek eszébe jut) csak tudod ő(k) is az aki kvázi az egészet végig nézte, így ha valkinek akkor neki van joga fellépni ez ellen... remélem lejött a mondanivalóm lênyege (telefonon nehéz érthetően mindent leírni)
2013. március 22. 23:20
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
megmondom őszintén, nem ismerem Yoko Ono pályafutását, azt tudom, hogy kicsoda, kinek volt a felesége, és hogy mi történt, de a továbbiakról fogalmam sincs! és teljesen függetlenül a személyiségétől, és attól, hogy a véleményét hogy tárta a világ elé, egyetértek vele teljes mértékben! nagyon sokan halnak meg értelmetlen lövöldözések által, és bármennyire lehetetlennek is tűnik, ezt tényleg muszáj lenne szabályozni valahogy.... csak hát az is egy nagy igazság, amit Little Monster-GFF írt, hogy amíg ember él, addig a háborúk sem fognak megszűnni...sajnos!
Jolie_77
2013. március 22. 23:43
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Egyet értek devilrose-al és FeketeCseresznyével. Yoko életében is kiszipolyozta Johnt, halála után pedig a gatyáját is eladta jóformán. Ez a kezdeményezés meg nagyon szép, csak semmire nem fog vele menni.
2013. március 23. 06:27
Igaza van, nagyon egyetértek Yokoval. Az erőszak csak erőszakot szül! De sajnos erőszakos emberek, gyilkosok mindig lesznek, van akinek a vérében egyszerűen benne van. Bár sosem értettem, hogy mi késztethet bárkit arra, hogy lelője a kedvenc énekesét.
Jolie_77
2013. március 23. 08:10
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Remélem Chapman ott fog megrohadni a börtönben!! Nem értem miért kellett egy ilyen tehetséges embert megölni, ráadásul a felesége szeme láttára... meg értem Yokot, remélem ezzel a felhívással sikerül valamennyiünk figyelmét felkelteni.
Charlotte Benning
2013. március 23. 08:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Detta @ 2013.03.23. 08:10)
Remélem Chapman ott fog megrohadni a börtönben!! Nem értem miért kellett egy ilyen tehetséges embert megölni, ráadásul a felesége szeme láttára... meg értem Yokot, remélem ezzel a felhívással sikerül valamennyiünk figyelmét felkelteni.
Kár, hogy az elmúlt 32 évben nem csinálta ki egyik rabtársa sem...pedig megérdemelné, hogy kínok között adja be a kulcsot.
Charlotte Benning
2013. március 23. 08:19
Idézet (Csucsu @ 2013.03.23. 07:38)
Meg is értem Yoko-t meg nem is. Egyrészt nagyon is igaza van, de ez azért egy kicsit tényleg durva, hogy halott férje véres szemüvegével kampányol... :S De m1, ő tudja!
Igen, de néha csak a drasztikus módszerek vezetnek eredményre, hogy egy ország, egy világ végre észrevegye, mi folyik ott.
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.