Christina Aguilera szabadságoltatná Biebert
2013. március 27. 12:04
|
|
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline
|
Ez elég kedves gesztus volt tőle,kiváncsi vagyok,hogy Bieber mit lép
2013. március 27. 19:48
Szerintem Christinának teljesen igaza van, de én Bieber helyében inkább a visszavonulást venném fontolóra... nem bántásként, de szerintem nem neki való ez a hirtelen jött híresség
2013. március 29. 13:43
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Christina is elmehet a jóbúbánatban a hatalmasra dagadt picsájával, meg a ripacs-dívás-nagyasszonyos viselkedésével.
Bieber viszont tényleg elmehet a sunyiba. Öntelt kis buzi fasz.
Bieber viszont tényleg elmehet a sunyiba. Öntelt kis buzi fasz.
2013. március 29. 17:02
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ivett102 ja egyet értek
2013. március 31. 12:29
|
|
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline
|
Kedves "vágtázó halottkém"!
Nem ismerlek de ezek alapján te mehetsz el a "jóbúbánatba" a hatalmasra dagadt picsáddal meg a "ripacs-dívás-nagyasszonyos" viselkedéseddel. Ezen kívül tényleg elmehetsz a sunyiba te öntelt kis buzi fasz.
Remélem érthető
Nem ismerlek de ezek alapján te mehetsz el a "jóbúbánatba" a hatalmasra dagadt picsáddal meg a "ripacs-dívás-nagyasszonyos" viselkedéseddel. Ezen kívül tényleg elmehetsz a sunyiba te öntelt kis buzi fasz.
Remélem érthető
2013. április 02. 02:34
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
Ez kedves volt tőle meg minden ..
.. de akik azt írják vonuljon vissza mennyenek el a f@szba .. puszi :*
.. de akik azt írják vonuljon vissza mennyenek el a f@szba .. puszi :*
2013. augusztus 31. 10:59
Nem ártana Biebernek,mert botrányosan viselkedik és régebben nem volt ilyen.El kéne mennie egy elmegyogyóba ahol megbeszélheti valakivel,hogy mi bántja őt és akkor legalább oka lenne arra,hogy úgy viselkedjen mint egy állat
2013. október 02. 18:39
vágtázó halottkém:
A Bieberes rész még elmegy,bár én azért nem így írnám le,hisz ő is csak egy érző ember.Mindegy.
Hatalmasra dagadt?Mert az ha valaki 20 kilós az a menő?!Christinának kimondottan jól áll ez az alak,megjegyzem,hiába trendi,nincs olyan ember,akinek jól állna egy botsáska test.Egyébként hogy idézzelek:"Te is elmehetsz a búbánatba a ripacs-dívás-nagyasszonyos viselkedéseddel együtt."
A Bieberes rész még elmegy,bár én azért nem így írnám le,hisz ő is csak egy érző ember.Mindegy.
Hatalmasra dagadt?Mert az ha valaki 20 kilós az a menő?!Christinának kimondottan jól áll ez az alak,megjegyzem,hiába trendi,nincs olyan ember,akinek jól állna egy botsáska test.Egyébként hogy idézzelek:"Te is elmehetsz a búbánatba a ripacs-dívás-nagyasszonyos viselkedéseddel együtt."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: