Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. március 24. 16:39
Szegény Loki.Ez már túl féltékenység.Ez olyan baromság.Egy kutyára féltékenynek lenni. xD
2013. március 24. 18:19
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
SZegény loki!!!!
2013. március 24. 20:52
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
érdekes cikk
2013. március 25. 14:37
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
Holly Madison megmutatta kislányát: imádni való
)
Újra hordja gyűrűjét Miley Cyrus: Meglepően örülök a dolognak:O
Lindsay Lohan: „Én nem buliztam!”: Szerintem se bulizni volt, szerintem azt intézte, hogy ne kelljen elmenni a tárgyalásra.
Liam Payne kiskutyája halálos fenyegetéseket kap!: Úriten o.o Undorító, de elég nevetséges is... valaki képes legyen féltékenynek lenni egy KUTYÁRA, "enyhén" moderáltan rendellenes....
Lilára festette a haját az Adelaine énekesnője: Nincs mit hozzáfűzni, szívejoga, szerintem nem rossz.
Újra hordja gyűrűjét Miley Cyrus: Meglepően örülök a dolognak:O
Lindsay Lohan: „Én nem buliztam!”: Szerintem se bulizni volt, szerintem azt intézte, hogy ne kelljen elmenni a tárgyalásra.
Liam Payne kiskutyája halálos fenyegetéseket kap!: Úriten o.o Undorító, de elég nevetséges is... valaki képes legyen féltékenynek lenni egy KUTYÁRA, "enyhén" moderáltan rendellenes....
Lilára festette a haját az Adelaine énekesnője: Nincs mit hozzáfűzni, szívejoga, szerintem nem rossz.
2013. március 26. 16:44
|
|
Hancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 190267 offline
|
na, miley hogy néz már ki megint?!
a kutyás akkora baromság!!hogy lehet egy kutyára féltékeny lenni?! sajnálom szerencsétlent és a rajongók meg dögöljenek meg amiért bántják!!
a kutyás akkora baromság!!hogy lehet egy kutyára féltékeny lenni?! sajnálom szerencsétlent és a rajongók meg dögöljenek meg amiért bántják!!
2013. március 26. 18:36
|
|
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline
|
Én már korábban is irogattam ide-oda hogy a directonerek őrültek. Most meg sem lepődtem. Lehet hogy még a végén kinyírják a directonos fiukáikat egyszer dühükben,vagy sorozatgyilkosok lesznek mert megölik azt akivel szakítottak,vagy éppen olyan hír van...brr.. félnék tőlük xD
a többi hír annyira nem érdekel..xD
a többi hír annyira nem érdekel..xD
2013. március 26. 19:46
|
|
Sz.Vecaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 163346 offline
|
Szegény Loki!! Én is Direction rajongó vagyok!! és tény leg cukika a kutya, de nem fenyegetem azzal hogy haljon meg!! tiszta őrült az az ember, vagy emberek akik ezt mondták!!!
2013. március 26. 21:29
|
|
djdordzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.10. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 95606 offline
|
miért nem lehet egyszerűen megszabadulni az idióta, buta kis pisis nagyon menőnek gondolom magam idegesítő kis mitugrász emberektől ??? miért nem lehet őket valahova elzárni, hogy nem is tudom, gyilkolásszák egymást, és ne idegesítsenek senkit se az idióta posztjaikkal ?? Egy kis kutya miatt drámázni ?? ó te jóságos úristen. csak .... áááá ... go kill yourself PLEASE.
2013. március 28. 06:59
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Szegény kutyi!De holly kislánya olyan cuki!
2013. március 29. 07:01
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
OMG -.-". Megfenyegetni egy kutyát.. ez komoly o.o?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: