Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. március 22. 13:27
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
ki ilyen hülye, hogy trendet akar indítani egy kutya miatt?
szerencsétlenek.. ábránduljatok ki gyorsan, ugyanis elfelejtettem a nevét nem fog letérdelni előttetek egy 5 karátos gyűrűvel a kezében, miközben spanyol gitár szól a háttérben és piros rózsák vannak mindenütt..
szerencsétlenek.. ábránduljatok ki gyorsan, ugyanis elfelejtettem a nevét nem fog letérdelni előttetek egy 5 karátos gyűrűvel a kezében, miközben spanyol gitár szól a háttérben és piros rózsák vannak mindenütt..
2013. március 22. 13:29
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
"Liam Payne kiskutyája halálos fenyegetéseket kap!"
Ez már komolyan több a betegesnél..
Az ilyenek tényleg nem érzik, hogy mindenki akkor járna jól, ha egyesével ugranának le egy szikláról?
Ez már komolyan több a betegesnél..
2013. március 22. 13:31
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Szegény kutyus, mit ártott nekik?
Nem tehet róla, hogy Liam kutyája...
2013. március 22. 13:32
Kik ilyen hülyék h trendet indítanak egy kutyus miatt??!!
2013. március 22. 13:33
Miley-é jó
D De az, hogy Liam Payne kutyája fenyegetéseket kap..Úristen már..Emberek, hol élünk?o.O
2013. március 22. 13:36
Holly kislánya nagyon aranyos !!
Szegény Liam, nemértem hogy egy kiskutya miatt miért kell ekkora felhajtást csinálni...
Szegény Liam, nemértem hogy egy kiskutya miatt miért kell ekkora felhajtást csinálni...
2013. március 22. 13:41
Már szóhoz sem tudok jutni, hogy egy ártatlan kölyökkutya halálos fenyegetéseket kap. Nem hiszem el, hogy erre megy a világ, hogy már egy kutyára féltékeny néhány agyatlan Directioner. Csak rá kell nézni, ki tud ellenállni egy kiskutyának?
Hollynak gratulálok!!
Hollynak gratulálok!!
2013. március 22. 13:42
Tényleg hülyék ezek az egysíkú gyerekek, csodálom, hogy nem kezelik még őket.
2013. március 22. 13:43
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Tök jó ez a lila haj. Ezek az őrült directionerek már kiakasztóak!! Cuki Holly kislánya. Linsday is unalmas már.
2013. március 22. 13:50
Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy szerencsétlen kutyát miért utálják? Mit ártott az nekik?
Istenem ilyenkor érzem, hogy az agyi szint a nullát súrolja.
2013. március 22. 13:52
Holly kislánya aranyos. Hát, én nem tudom, mi volt Miley és Liam között, de már biztosan kibékültek.
Lindsay meg állandóan azt akarja, hogy mindenki őt figyelje. Ez már beteges. Ilyen hülye rajongókat! Hogy utálhatnak egy KUTYÁT? Még trend is lesz belőle... Az is hülyeség, hogy egy KUTYÁNAK Twitter fiókja van. A lila haj jól áll neki.
2013. március 22. 13:55
|
|
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline
|
Nagyon édes az a baba
örülök hogy mileyval minden rendben...aki pedig egy szegény, ártatlan kutyának rosszat akar féltékenységből az tényleg nem normális -.-
2013. március 22. 13:58
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Ezt a butaságot.. Legalábbis a Liames az nagyon az.. Én Directioner vagyok és ilyenről nem is hallottam pedig mindent tudunk mi Directionerek
De azért nem kéne ilyet kitalálni a cikk írójának -.- Nagyon imádom ezt a cuki kiskutyát <3
2013. március 22. 13:59
Úristen..ezek a Directioner-ek nem teljesen normálisak.
Könyörgöm...egy KUYTA!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: