nekem nem jönnek be, de ha választani kell, talán az utolsó.:'D
amúgy a cikk írójának nagy gratula!c:
Kiket sztárolnak leginkább Arábia tájékán?
2013. március 21. 17:18
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
2013. március 21. 17:19
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Valamiért nekem jobban tetszenének ezek a hangok szimplán, egyszerűen, minden zenei aláfestés nélkül.
Nagyon szép hajlításokat énekelnek ki, és ehhez nem igazán illenek a mai hangzások, ilyen hangokat kár pocsékolni a mai zenére, nekik a saját kultúrájuk zenei aláfestésével kellene énekelni, esetleg egy laza hárfa, vagy valami pengetős hangszeres aláfestés illene ehhez, a hagyományos tuc-tuc zene helyett. Ha nagyon diszkózni akarnak, akkor angolul, mert az az a nyelv, amiben jól hangzik a mai gépzene. Erről csak annyi, hogy a románok sem azért törnek fel annyira, mert románul énekelnek a klubzenéikben.
Persze ez az én egyéni véleményem, nekem nagyon tetszik maga a dallamvilág, mert annyira tisztán 'rezegtetik' a hangjukat, hogy már művészinek mondható, de a zene alja részemről nem illik oda.
Érdekes cikk lett, még többet
Nagyon szép hajlításokat énekelnek ki, és ehhez nem igazán illenek a mai hangzások, ilyen hangokat kár pocsékolni a mai zenére, nekik a saját kultúrájuk zenei aláfestésével kellene énekelni, esetleg egy laza hárfa, vagy valami pengetős hangszeres aláfestés illene ehhez, a hagyományos tuc-tuc zene helyett. Ha nagyon diszkózni akarnak, akkor angolul, mert az az a nyelv, amiben jól hangzik a mai gépzene. Erről csak annyi, hogy a románok sem azért törnek fel annyira, mert románul énekelnek a klubzenéikben.
Persze ez az én egyéni véleményem, nekem nagyon tetszik maga a dallamvilág, mert annyira tisztán 'rezegtetik' a hangjukat, hogy már művészinek mondható, de a zene alja részemről nem illik oda.
2013. március 21. 17:37
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem Elissa és Carole a legjobbak, de ez az én véleményem. Nagyon jó cikk lett, végre nem mindig Szelenáról vagy Buburkáról esik szó!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 21. 17:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem borzalmasak!!! :S
2013. március 21. 17:52
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Blackbird03 @ 2013.03.21. 17:19)
Valamiért nekem jobban tetszenének ezek a hangok szimplán, egyszerűen, minden zenei aláfestés nélkül.
Igazándiból szinte mindegyiküknek vannak is ilyen számai. De ha ilyeneket illesztettem volna be, szerintem még ennyi embernek se jött volna be
2013. március 21. 17:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.03.21. 17:13)
Én is leírhatnám,hogy én pedig azt nem bírom, ha valakinek nagy a pofája és janizik névtelenül itt, osztja az észt és eldönti,hogy ki hülye meg ki nem. Megintcsak mondhatom, hogy nem vagy intelligens, lehet, hogy a lexikális tudásod nagy, nem komolyan írtam a tevés dolgot. Lehet,hogy fejlett a kultúrájuk, de amíg szétlövik egymást, és ahogyan a nőkkel bánnak, b@szhatják a kultúrájukat.
Ember, te k*rvára ráérsz és az a helyzet.
2013. március 21. 18:01
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Számomra egyedül a második sorolható a "hallgatható" kategóriába, a többi viszont egyáltalán nem tetszik.
Nem csak a nyelv, hanem maga a zene sem és az énekesnők hangja sem jön be..
2013. március 21. 18:11
Idézet (Beyla @ 2013.03.21. 17:53)
Ember, te k*rvára ráérsz és az a helyzet.
Én személy szerint elítélem a kultúrájukat, mert a Korán és az egész Mohamedán vallás egy kalap szamócát sem ér, de engem személy szerint már vagy nyolc éve megfogott a zenéjük. A zenei és a vallási kultúra - nekem legalábbis - két különböző dolog. Ne dobálózzunk sárral kérem szépen, mert a cikk nem az arab kultúráról, hanem a zenéről szól. Mindezek fényében kéretik megtanulni olvasni, ha már annyira ráérsz b*sztatni más munkáját! Megjegyzem, ha Amerika nem pofátlankodott volna be az olaj miatt, akkor talán Afganisztán, Irak, Irán és társai nem minősülnének háborús övezetnek. Szeretem az USA-t, vágyálmom, de amit leművelnek a Közel-Keleten, az gyomorforgató. Belemenni viszont nem kívánok, mert a topik nem erről szól. Tombold ki magadat a vándís, bíbőrös, szelína gomezes cikkeknél és ne a normális, igényes írásoknál b*szd a rezet úgymond. Mindenkinek elég volt szerintem a szegényes, primitív viselkedésedből.
Hmm
2013. március 21. 18:14
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
Ejj de helyes az a pasi Haifa klipjében.
Amúgy nekem Assala száma tetszett a legjobban.
2013. március 21. 18:18
Idézet (emcsikehh @ 2013.03.21. 18:16)
Egyikükről sincs fogalmam, kik ezrk.. 
12/13 éves létedre szerintem tanulj meg helyesen írni, majd vedd figyelembe, hogy személyekre nem használjuk az 'ezek' kifejezést. És nekem nhem teccik, hogy csakk tisztában vagy a dolgaiddal, drággám.
2013. március 21. 20:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.03.21. 17:13)
Én is leírhatnám,hogy én pedig azt nem bírom, ha valakinek nagy a pofája és janizik névtelenül itt, osztja az észt és eldönti,hogy ki hülye meg ki nem. Megintcsak mondhatom, hogy nem vagy intelligens, lehet, hogy a lexikális tudásod nagy, nem komolyan írtam a tevés dolgot. Lehet,hogy fejlett a kultúrájuk, de amíg szétlövik egymást, és ahogyan a nőkkel bánnak, b@szhatják a kultúrájukat.
Te sem vagy ám a sztereotípiák rabja
Egyébként nem én döntöm el, ki a hülye - egyeseken nyilvánvaló.
Lizania
2013. március 22. 17:39
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
feketereka369
Milyen érdekes, hogy a mindegyik gy-vel van írva!
Bocsi..
Csak nekem tűnik úgy, hogy mind egyformák?? Vagyis inkább úgy mondanám, hogy valamiben nagyon hasonlítanak egymásra.. De nem bírok rájönni, hogy miben...
Milyen érdekes, hogy a mindegyik gy-vel van írva!
Csak nekem tűnik úgy, hogy mind egyformák?? Vagyis inkább úgy mondanám, hogy valamiben nagyon hasonlítanak egymásra.. De nem bírok rájönni, hogy miben...
2013. március 22. 17:41
Hát, ja. Akik nem isznak és nem eszik a disznót, azok rendesek nem is lehetnek. (Érezd a szarkazmust!)
Szeretem az arab zenéket, de annyira sosem érdekelt, hogy utána nézzek az előadóknak is, szóval külön köszönöm ezt a cikket. Mindnek szép a hangja, gondolom a nyelvük is rásegít, hogy ennyire dallamos.
Nem kell elfogadni sem megérteni az arabok hülyeségét. Kell nekik még vagy 25 - 50 év, hogy rendezödjenek a dolgok és rájöjjenek, hogy a vallási alapú hülyeségük eddig nem túl sok jót hozott az utóbbi 100 évben.
Egyetértek Jolie_77-el, ha azt vesszük ott vannak az afrikai országok, ahol jóformán a semmiért háborúznak ( az életük, gyémánt, réz, víz, élelem)
India és Pakisztán egy nyamvadt gleccserért küzd, szóval ezen nem kell kiakadni. El kell könyvelni, hogy náluk ez a helyzet, oda sem utazunk nyaralni, ennyi.
Szeretem az arab zenéket, de annyira sosem érdekelt, hogy utána nézzek az előadóknak is, szóval külön köszönöm ezt a cikket. Mindnek szép a hangja, gondolom a nyelvük is rásegít, hogy ennyire dallamos.
Nem kell elfogadni sem megérteni az arabok hülyeségét. Kell nekik még vagy 25 - 50 év, hogy rendezödjenek a dolgok és rájöjjenek, hogy a vallási alapú hülyeségük eddig nem túl sok jót hozott az utóbbi 100 évben.
Egyetértek Jolie_77-el, ha azt vesszük ott vannak az afrikai országok, ahol jóformán a semmiért háborúznak ( az életük, gyémánt, réz, víz, élelem)
India és Pakisztán egy nyamvadt gleccserért küzd, szóval ezen nem kell kiakadni. El kell könyvelni, hogy náluk ez a helyzet, oda sem utazunk nyaralni, ennyi.
2013. március 22. 20:01
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Ezek meg kicsodák? o.O
2013. március 22. 20:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (SilverWolf @ 2013.03.22. 20:01)
Ezek meg kicsodák? o.O
Talán olvasd végig a cikket és ha fel tudod fogni a tartalmát, máris okosabb lettél.
Lizania
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.