Kislányt vigasztalt koncertje közben Pink
2013. március 20. 16:42
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
2013. március 20. 16:47
És íme egy tökéletes példa arra, hogy vannak sztárok akik foglalkoznak a rajongójukkal. Ez rendes dolog volt.
2013. március 20. 16:47
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Tényleg baromi cuki volt Pinktől. Nagyon édi-bédi. Csak ennek meg sem kellett volna történnie. Mit keres egy KISLÁNY egy ilyen koncerten? Nem vagyok benne biztos hogy neki való - amit - ez az eset igazolt is.
2013. március 20. 16:48
|
|
CuppyCake.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197939 offline
|
Nagyon kedves tőle
2013. március 20. 16:52
Idézet (nicky21 @ 2013.03.20. 16:47)
Tényleg baromi cuki volt Pinktől. Nagyon édi-bédi. Csak ennek meg sem kellett volna történnie. Mit keres egy KISLÁNY egy ilyen koncerten? Nem vagyok benne biztos hogy neki való - amit - ez az eset igazolt is.
Nem értem az összefüggést... miért Pink tehet arról, hogy ott volt a kislány a koncerten? Majd a szülei eldöntik, hogy mikor viszik el. Ő csak segített rajta, semmi köze nem volt szerintem ahhoz, hogy mit keres ott a csajszi.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 20. 17:03
Nagyon rendes dolog volt Tőle!
Más szerintem nem tette volna meg :/
De nagyon szép dolog volt...
2013. március 20. 17:14
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
ez nagyon rendes volt tőle..
bárcsak többen gondolkoznának így :'(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.