Nagyon tetszik a cikk, gratulálok az írójának! Ezt a témát szerettem volna megírni, csak mindig kiment a fejemből, de már nem bánom, mert lehet, hogy nem tudtam volna ilyen jól megírni, mint xBlondie.
Nagyon fontosnak tartom az állatok védelmét és a felelős állattartást, és nagyon örülök, hogy valaki ilyen remekül felhívta rá a figyelmet. Gyűlölöm látni, hogy mások kegyetlenül bánnak az állatokkal, hogy kidobják a kedvenceiket, csak mert nincs kedvük orvoshoz vinni őket, ha betegek vagy chipet tetetni beléjük. Mindenkinek felelősséggel kell viseltetniük az állatokkal szemben, mert ránk vannak utalva és mert nem érdemlik meg a szenvedést és a boldogtalanságot.
Miért nem jó ötlet kisállatot ajándékozni?
2013. március 20. 17:54
Nagyon jó lett a cikk, és teljesen egyet értek vele!
2013. március 20. 18:30
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Nekem eddig eszemben se volt az, hogy akárkinek is kisállatot ajándékozzak majd XD
2013. március 20. 18:46
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Jó hogy van ilyen cikk is , ezt én is fontosnak tartom . Jó lett !
2013. március 20. 19:34
Nagyon jó kis cikk és teljesen igaz is! Gyűlölöm azokat az embereket, akik elhanyagolnak egy állatot.
2013. március 20. 19:46
Remek cikk. ^^
Hát szerintem sem jó meggondolatlanul egy ilyennel megajándékozni valakit.. Engem például idegesítene egy kutya, hogy állandóan le kéne vinni, szóval nekem kutyát ne adjanak a macskám mellé...:')
Hát szerintem sem jó meggondolatlanul egy ilyennel megajándékozni valakit.. Engem például idegesítene egy kutya, hogy állandóan le kéne vinni, szóval nekem kutyát ne adjanak a macskám mellé...:')
2013. március 20. 19:50
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nagyon jó cikk
én ossem ajándékoznék állatot, nekem már ajánlották fel, hogy adnak, de mivel a szüleim még befogadn sem hajlandóak...
2013. március 20. 19:53
Soha nem adtam senkinek kisállatot ajándékba,nem is állt a szándékomba és ezek után sem.
2013. március 20. 20:08
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
nagyon jó cikk lett
úgy utálom, ha valaki nem tud odafigyelni a állatot, elhanyagolnak...
én szivesen oda figyelnék, foglalkoznék vele stb.
nagyon szeretnék állatbarát lenni
elfogadnám az ajándékot(állatot kapni)
úgy utálom, ha valaki nem tud odafigyelni a állatot, elhanyagolnak...
én szivesen oda figyelnék, foglalkoznék vele stb.
nagyon szeretnék állatbarát lenni
elfogadnám az ajándékot(állatot kapni)
2013. március 20. 20:35
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Jó cikk lett.
És tényleg nagy felelősség egy állatról gondoskodni szóval nem nagyon érdemes ajándékozni, ha csak nem pont állatot akar az illető.
És tényleg nagy felelősség egy állatról gondoskodni szóval nem nagyon érdemes ajándékozni, ha csak nem pont állatot akar az illető.
2013. március 21. 18:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó cikk lett!
sajnos mostanság nagyon sok állatot kidobnak... :/
sajnos mostanság nagyon sok állatot kidobnak... :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: