Klippremier: Justin Timberlake — Mirrors
2013. március 20. 16:21
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Nagyon erzelmes es gyonyoru dal!!!Imadom Justin-t !!Igazi tehetseg ,orulok hogy visszatert imadom a hangjat!
2013. március 20. 18:03
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Bemásolom amit máshova írtam:
The 20/20 Experience album
Stílusos album. A mai zenei palettát nézve nem ezt vártam, de szerencsére ő az aki nem megy a trendek után, hanem maga próbálja diktálni a trendet. Isten adja, h vissza hozza az efféle zenét a köztudatba. Talán sokat várt... Hosszú az a 7 év és már nem olyan menő az ő zenéjét szeretni, mint volt pár éve amikor minden zene csatornán minden rádióban ő szólt. Már nem pisilik össze magukat a tini lányok tőle (ha megtették), mert akik őt hallgatták felnőttek, a többieknek meg fogalmuk sincs, h ez a srác milyen egyénisége volt a könnyű zenének. Már ő sem az a taknyos kölyök aki volt, hanem egy érett előadó lett. Nem gondoltam volna, h pont ő lesz az a fiú csapatok tagjai közül aki olyan zenét fog csinálni ami előtt fejet hajtok. Bevallom még az első szóló albuma megjelenése után is utáltam sokáig... (De valahogy a Cry Me A River-t azért mindig meghallgattam.) Aztán jött a FutureSex/Lovesound amit mindenki imádott. Az téll piac képes volt könnyen eladható, könnyen szerethető dalokkal tele, megfelelve a közízlésnek. A The 20/20 Experience nem ilyen album. Nem felel meg a mai közízlésnek, nem fogott össze Pitbullal (bár az még eljöhet... remélem nem fog) vagy mit tom én kivel, h legyen egy agyon játszott száma. Megtette nekem azt a szívességet h olyan albumot hozott össze ami az én lelkemnek kedves és amire ő maga is büszke lehet. Az analóg és az elektronikus hangzást keverte úgy össze, h mikor először hallottam az albumot csak néztem magam elé és nem akartam hinni a fülemnek... Közbe arra gondoltam, h fogja ezt valaki szeretni még rajtam kívül... Mert én imádom amit ezen az albumon művelt, de senki ne számítson a mai trendre. Komolyan mondom. Respect Justin Randall Timberlake! Köszönöm, h visszatértél a könnyű zenei piacra és mindezt úgy, h nem megpróbáltál beállni a sorba. Jelentem hosszú idő után ismét van egy épkézláb férfi előadó, aki jó zenét csinál és szerethető egyéniség is.
The 20/20 Experience album
Stílusos album. A mai zenei palettát nézve nem ezt vártam, de szerencsére ő az aki nem megy a trendek után, hanem maga próbálja diktálni a trendet. Isten adja, h vissza hozza az efféle zenét a köztudatba. Talán sokat várt... Hosszú az a 7 év és már nem olyan menő az ő zenéjét szeretni, mint volt pár éve amikor minden zene csatornán minden rádióban ő szólt. Már nem pisilik össze magukat a tini lányok tőle (ha megtették), mert akik őt hallgatták felnőttek, a többieknek meg fogalmuk sincs, h ez a srác milyen egyénisége volt a könnyű zenének. Már ő sem az a taknyos kölyök aki volt, hanem egy érett előadó lett. Nem gondoltam volna, h pont ő lesz az a fiú csapatok tagjai közül aki olyan zenét fog csinálni ami előtt fejet hajtok. Bevallom még az első szóló albuma megjelenése után is utáltam sokáig... (De valahogy a Cry Me A River-t azért mindig meghallgattam.) Aztán jött a FutureSex/Lovesound amit mindenki imádott. Az téll piac képes volt könnyen eladható, könnyen szerethető dalokkal tele, megfelelve a közízlésnek. A The 20/20 Experience nem ilyen album. Nem felel meg a mai közízlésnek, nem fogott össze Pitbullal (bár az még eljöhet... remélem nem fog) vagy mit tom én kivel, h legyen egy agyon játszott száma. Megtette nekem azt a szívességet h olyan albumot hozott össze ami az én lelkemnek kedves és amire ő maga is büszke lehet. Az analóg és az elektronikus hangzást keverte úgy össze, h mikor először hallottam az albumot csak néztem magam elé és nem akartam hinni a fülemnek... Közbe arra gondoltam, h fogja ezt valaki szeretni még rajtam kívül... Mert én imádom amit ezen az albumon művelt, de senki ne számítson a mai trendre. Komolyan mondom. Respect Justin Randall Timberlake! Köszönöm, h visszatértél a könnyű zenei piacra és mindezt úgy, h nem megpróbáltál beállni a sorba. Jelentem hosszú idő után ismét van egy épkézláb férfi előadó, aki jó zenét csinál és szerethető egyéniség is.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. március 20. 19:03
Miért nem ez volt az 1. kislemez? Mindegy, sosem fogom megérteni
Baromi jó!
2013. március 20. 19:16
Ez a klip tényleg nagyon jól meg lett csinálva. :')
2013. március 20. 19:45
|
|
One direction 2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 188596 offline
|
egyedül én sírtam? XDD am jó lett
2013. március 20. 20:55
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Imádom ezt a számot, és ez a videó... Meseszép!!!
2013. március 20. 21:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Mikor még csak a dal jelent meg, már akkor végem volt...
Imádom ezt a dalt, és így klippel..
Szerintem sokkal jobb, mint a Suit&Tie..az valahogy annyira nem jött be. De ezt imádom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.