Rá sem lehet ismerni a magyar modellre: az olasz Marie Claire címlapjáról inkább egy punk háziasszony köszön vissza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván elmaszkírozták Palvin Barbarát
2013. március 19. 13:11
2013. március 19. 13:13
Tetszik ez a stílus, de neki nem áll jól. Szerintem ez a szőke nem illik hozzá.
2013. március 19. 13:13
Phúúú! Olyan mint egy idő nő,csak az arcán látszik hogy fiatal!!!
2013. március 19. 13:16
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ez most tök unalmas lett. Főleg a címlap. Semmi extra, túl közhelyesek a fotók. Ennél sokkal jobbat is lehet Palvin Barbival csinálni
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 19. 13:18
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon tetszik de azért az eredeti Palvin Barbara sokkal jobb!
2013. március 19. 13:19
|
|
Mese Sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197819 offline
|
Ha nem olvastam volna a cikk címét és a cikket csak a képet láttnám aszt se tudnám ki ez!
2013. március 19. 13:21
Rá sem ismertem volna, ha nem írják a címlapon, hogy Barbara Palvin. Nagyon durva, de egész jó.
2013. március 19. 13:25
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Alig ismertem fel
2013. március 19. 13:26
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Mint Madonna fiatal korában csak mas frizurával..
Habár kissé unszimpatikus nekem a csaj, meg kell hagyni tényleg gyönyörű - na de így elmaszkírozni egy csodaszép magyar lányt =BŰNCSELEKMÉNY!!
Habár kissé unszimpatikus nekem a csaj, meg kell hagyni tényleg gyönyörű - na de így elmaszkírozni egy csodaszép magyar lányt =BŰNCSELEKMÉNY!!
2013. március 19. 13:27
Eléggé elrontották, szerintem ízléstelenül néz ki. :/
Valaki magyarázza meg nekem, mi kénköves búbánatért írják más nemzetek fordítva a magyar neveket (vezeték-kereszt/kereszt-vezeték)? Agyikapacításuk nem teszi lehetővé, hogy megjegyezzék, hogy mi és a japánok nem abban a sorrendben használjuk, ahogy ők. Ebben a cikkben csak ez az egy dolog van, ami kiborít. Barbara Palvin, ilyenkor érzem a felsőbbrendűségünket, mert mi legalább megtudjuk jegyezni a sorrendjüket.
Egyébként végre van egy kép róla, amin valahogy kinéz ez a kis fruska, végre emberszerü, Egy hatalmas plusz pont.
Egyébként végre van egy kép róla, amin valahogy kinéz ez a kis fruska, végre emberszerü, Egy hatalmas plusz pont.
Őszintén? Irtó ronda lett... Olyan szép arca van minek kell így elronatni?
2013. március 19. 13:39
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Csak Én nem látom azt hogy ez 'Hűű, de durva' lenne? Csak egy szőke parókát kapott, ennyi. Az arcával nem csináltak semmit. Én egyébként elsőre ráismertem...
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.