Robert és Kristen felejtenék az Alkonyatot?
2013. március 19. 15:09
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Ezt nem lehetett tudni, hogy a filmnek ekkora sikere lesz. Szerintem az Alkonyat filmekkel abszolút nincs probléma, sőt, rengeteg ember kifejezetten szereti a történetét.
2013. március 19. 15:14
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ez egyaltalan nem az iro hibaja !
nehogy mar ezert rosszul erezze magat !!!
Nem volt muszaj elvalalniuk a szerepet..es azt hittek ha elvalaljak nem lesznek vilagsztarok???
Amugy meg az sem biztos, hogy ez igaz..
Jah es ok tenyleg ne tartoznak azok koze, akik szeretik a fenyt, de szerintem egyaltalan nem banjak, hogy igy alakult. Ez hozta meg nekik a sikert, es sok tapasztalatot.
Nem volt muszaj elvalalniuk a szerepet..es azt hittek ha elvalaljak nem lesznek vilagsztarok???
Amugy meg az sem biztos, hogy ez igaz..
Jah es ok tenyleg ne tartoznak azok koze, akik szeretik a fenyt, de szerintem egyaltalan nem banjak, hogy igy alakult. Ez hozta meg nekik a sikert, es sok tapasztalatot.
2013. március 19. 15:15
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem ez nem az ő hibája hiszen nem ő erőltette rájuk a szerepeket
2013. március 19. 15:22
miiiiiiiiiiiii nem igaz nem igaz ők voltak a filmre tökéletesek
2013. március 19. 15:23
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Így is híresek szóval...
2013. március 19. 15:27
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Nem hiszem el...Ezek ketten meg azt is el tudtak erni,a vilagfajdalmat tukrozo fejukkel,h Stephenie magat hibajtassa mindenert.Borzalmas..Amikor neki fogtak a filmnek gondoltak volna kicsit jobban bele a kovetkezmenyekbe,ne most sajnaltassak magukat.Ezek ketten sehol sem lennenek a Twilight nelkul...
Mondjuk szemely szerint en remekul meg lettem volna filmvariavio nelkul is,mert a konyvet azt szerettem,de a film...Pff...szornyu lett....Ugyhogy inkabb ne sajnaltassak mar magukat,hanem fogjak mar be es fejezzek be azt onsajnaltatast,mert mar az agyamon jonnek ki...es inkabb jusson az eszukbe,h hany embernek okozott remalmokat ez a "remek" film,amelyben ok "remek" alakitast nyujtottak.
Inkabb ne felejtenek el ,h honnan indultak...
Mondjuk szemely szerint en remekul meg lettem volna filmvariavio nelkul is,mert a konyvet azt szerettem,de a film...Pff...szornyu lett....Ugyhogy inkabb ne sajnaltassak mar magukat,hanem fogjak mar be es fejezzek be azt onsajnaltatast,mert mar az agyamon jonnek ki...es inkabb jusson az eszukbe,h hany embernek okozott remalmokat ez a "remek" film,amelyben ok "remek" alakitast nyujtottak.
Inkabb ne felejtenek el ,h honnan indultak...
2013. március 19. 15:27
|
|
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline
|
Egyáltalán nem tehet róla, ha egyszer elvállalták a szerepet sejthették volna, hogy világsztárok lesznek, bár tényleg nem tartoznak azok közé, akik szeretik a rivaldafényt
2013. március 19. 15:53
ó szegények ne hogy megsájnáljam öket.azért utálom mert annyira egy egy álszentek mind a ketten.az is hülye aki ezt a nyilatkozatot elhiszi
2013. március 19. 15:58
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Hát nagyon sajnálom őket.
2013. március 19. 16:03
|
|
Eszticiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 196386 offline
|
"Az egykori szerelmespár bánja már, hogy részt vettek a film elkészítésében – ezt állítja legalábbis Stephenie Meyer, a könyvsorozat írója." Oda is van írva,h az írónő állítja!!!Nem biztos,h a színészek is így vélik....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: