Visszatér a képernyőre Emily Osment
2013. március 19. 20:31
Ennek örülök! Emily egy nagyon tehetséges színésznő. Csak így tovább Emily!
2013. március 20. 14:47
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Én nem szoktam nézni a Két pasi meg egy kicsit,de amiben Emily fog játszani azt meg fogom nézni.
Örülök,hogy ismét látható lesz majd a képernyőn!
Az olyan jó lenne ha Miley-val is játszhatna együtt!
Azért így is jó.
Örülök,hogy ismét látható lesz majd a képernyőn!
Az olyan jó lenne ha Miley-val is játszhatna együtt!
Azért így is jó.
2013. március 20. 18:03
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Gratulálok,végre visszatért
2013. március 22. 22:28
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
végre egy normális sztár aki megérdemli az elismerést!!
2013. március 31. 17:12
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Már nagyon vártam, hogy visszatérjen!
Őszintén szólva, én bármilyen karaktert el tudok képzelni neki, mert nagyon tehetséges lány! Oda vagyok érte!
2013. április 06. 10:30
Elmondani nem tudom mennyire örülök ennek a hírnek, szerintem ez lesz az egyetlen pozitívum a napomban. Hihetetlen, hogy főiskolára jár, közben pedig a zene és a film világában is tevékenykedik. És - kapaszkodj meg - mindegyikben tehetséges. Azt hiszem, Emily pontosan az a lány, aki nem a botrányairól híres, aki nem kürtöli szét világgá a magánéletét és nem arról csámcsog a sajtó, hogy most éppen kivel van együtt. Példának okául itt van Miley vagy Taylor Swift.
Misao: Az utolsó mondata a hozzászólásodnak valóban igaz, de bizton állíthatom, hogy Emily egyáltalán nem ebbe a kategóriába tartozik. Igenis tehetséges a színészkedésben, (meg minden másban is) de persze ízlések és pofonok.
Misao: Az utolsó mondata a hozzászólásodnak valóban igaz, de bizton állíthatom, hogy Emily egyáltalán nem ebbe a kategóriába tartozik. Igenis tehetséges a színészkedésben, (meg minden másban is) de persze ízlések és pofonok.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: