Visszatér a képernyőre Emily Osment
2013. március 18. 20:59
Kedvelem Emily-t,de szerintem nem fogom nézni ezt a sorozatot.
2013. március 18. 21:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ennek örülök!
2013. március 18. 21:31
bírom Emilyt , de attol még nem hisze h nézni fogom a Két pasi meg egy kicsit
2013. március 18. 22:01
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Erre már rég vártunk! Örülök hogy a Ramshackle együttessel is tevékenykedik és közben pedig a filmiparban is kap felkéréseket. Bár ez nem meglepő, mert minden eddigi munkájában a lehető legjobbat teljesítette. Szóval csak így tovább, én már nagyon várom a híreket, és a fejleményeket (mind a zenéjével, és ezzel a sorozattal kapcsolatban is).
Misao: Szerintem ez a fogalom, hogy "tucatszínésznő" a nézők szemszögétől függ. Én úgy hiszem, hogy ő nem sorolható ebbe a kategóriába, és megvan a tehetsége (sok túlértékelt "színésznőkkel" szemben), hogy újra láthassuk a kamerák előtt.
Misao: Szerintem ez a fogalom, hogy "tucatszínésznő" a nézők szemszögétől függ. Én úgy hiszem, hogy ő nem sorolható ebbe a kategóriába, és megvan a tehetsége (sok túlértékelt "színésznőkkel" szemben), hogy újra láthassuk a kamerák előtt.
2013. március 18. 22:09
végre , ő nagyon jól alakított anno a Hannah Montana-ban , nagyon szerettem benne , a zenéi is elég jók , végre vissza tér
2013. március 19. 06:09
A két pasi meg egy kicsi sorozatot már eléggé elrontották Ashton Kutcher-el (félreértés ne essen kedvelem Ashton-t) reméljük Emily javít valamit a színvonalon !!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: