Az utcán adakozott Britney Spears
2013. március 18. 18:36
Szerintem meg csak ezzel akart "jópontot" szerezni a médiában...
Nem hiszem el , hogy az utcán csak úgy megy és 100 dollárt ad vkinek.
Ennek vagy az a baja , hogy nem tud a pénzével mit kezdeni , mert olyan sok van , vagy csak ezzel akarja úgymond "behódoltatni a népet" , hogy jószínben tüntesse fel mindenki....
Ennek vagy az a baja , hogy nem tud a pénzével mit kezdeni , mert olyan sok van , vagy csak ezzel akarja úgymond "behódoltatni a népet" , hogy jószínben tüntesse fel mindenki....
2013. március 18. 18:39
Idézet (BenceWTF @ 2013.03.18. 18:36)
Ennek vagy az a baja , hogy nem tud a pénzével mit kezdeni , mert olyan sok van , vagy csak ezzel akarja úgymond "behódoltatni a népet" , hogy jószínben tüntesse fel mindenki..
Ennek vagy az a baja , hogy nem tud a pénzével mit kezdeni , mert olyan sok van , vagy csak ezzel akarja úgymond "behódoltatni a népet" , hogy jószínben tüntesse fel mindenki..
Nem értem, hogy ha valaki valami jót cselekszik, akkor miért kell rögtön letámadni, hogy "Jaj, csak a hírverésért csinálta". Azon kívül én már alsóban megtanultam, hogy emberekre nem használjuk az "ez" jelzőt ragozva sem.
2013. március 18. 18:39
hát ez kedves de inkább a szegény gyerekeknek vagy a kórházaknak kéne adományoznia nem egy hajléktalannak aki piára költi! Tisztelet a kivételnek!
2013. március 18. 18:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2013.03.18. 18:36)
Igen, Britney csak is a hírverésért csinálja, mert aztán neki szüksége van erre. A pályája során annyi milliárd dollárt keresett, hogy neki nincsen szüksége ilyen ócska trükkökre, hogy a médiában maradhasson. Ezt "jópont szerzésnek" nevezed, de az persze egyáltalán nem az, hogy minap a nagy kedvenved, bíbőr ment meglátogatni egy rákos gyermeket, sőt akkor szerintem te az egekig magasztaltad, holott a kiskölöknek kell a hírverés és a jópont az emberek felé. Szerintem előbb csinálta bíbőr a hírnévért, mint Britney. Britney mindig is adakozós volt, csak ő sokszor nem verte nagy dobra a dolgot. Biztos fájna beismerni azt, hogy önzetlenül képes lenne száz dollárt odaadni egy hajléktalannak, azért, mert egykoron nagyon mély ponton volt és csinált hülyeségeket. Komolyan mondom, pontosan az ilyen kommentektől megy el az életkedvem. Valaki tényleg cselekszik valami jót, és akkor jönnek a rosszindulatú megjegyzések, mert nem ezekről a nyikhaj sztárokról van szó...
2013. március 18. 18:47
Nos.... én túl zsugori vagyok, így nem szoktam osztogatni a pénzt, de tény, hogy szép volt tőle. Neki nyilván több van, mint nekem, így megteheti.
2013. március 18. 18:48
Ez igazán nagylelkű, rendes dolog volt tőle, az ilyenek miatt (is) imádom annyira <3
2013. március 18. 18:49
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Clau1998 @ 2013.03.18. 18:39)
hát ez kedves de inkább a szegény gyerekeknek vagy a kórházaknak kéne adományoznia nem egy hajléktalannak aki piára költi! Tisztelet a kivételnek! 
Talán Britney egy kivétellel találkozott.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. március 18. 18:54
|
|
PhopiVS angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 1281 Csatolások: 80 Azonosító: 172647 offline
|
Britney-ben egy angyal lakozik. Nagyon kedves volt Tőle.
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.