Idézet (Beyla @ 2013.03.18. 18:36)
Szerintem olvass vissza egy kicsit! Közel sem arról van szó, mint amit leírtál, mert nagyon félreértetted. Innentől kezdve a hozzászólásodra felesleges is reagálni. Másik meg valós tényeket írtam le, és a kis eszmecsere a felhozott tag által újabban csak leírt valós tényeket takarja. És szerintem még mindig nem szidtam senkit sem, de mindegy. Akinek szólt a hozzászólás, az gondolom felfogta és elolvasta. Vicces, hogy az ember véleményt sem írhat le, mert rögvest belékötnek, ha nem pozitív jellegű.
vicces, hogy próbálsz kulturált, szellemes és színvonalas hozzászólásokat írni- igen, ez szidásnak minősülhet.-. de ha már megszóltál, hogy nem tudom miről van szó, olvasd te is újra a beszélgetést. nem kifejezetten arra gondoltam, hogy te szidtál másokat, habár ez a - mint már említettem- "te nem hallgatsz zenét" annak a határát súrolja, csak burkolt. ha ennyire felesleges lenne rá reagálni, miért tetted?
Legközelebb értelmezd a szavakat, amik le vannak írva, és a jelentésüket. én nem szidtam senkit, nem szóltam meg a véleményedet, pont azt mondtam, hogy mindenkinek meglehet. én azt szóltam le, hogy mások véleményét leszólják. nem ugyanaz.

0 felhasználónak tetszik: