Remélem, most csak hülyéskedtél... o.O Vagy ha ezt most komolyan gondoltad, javaslom a fülészt meg a szemészt. Mit csinált végig Gaga? Hát végülis majdnem minden zenei rekordot megdöntött, amit lehet... Ha te meg a klipjeiben nem látod a mögöttes jelentést, akkor nem sok logikád lehet. Arra, hogy szerinted nincs hangja, már tényleg nem tudok mit mondani... Csak azt nem értem, milyen jogon ugat be neki valaki, aki Taylor Swiftet, meg Justin Bieber-t hallgat. A két legnagyobb senki a mai énekesek között, az egyik a cuki pofijával meg a botrányaival, a másik meg a 600 híres expasiával próbál középpontban maradni. Majd akkor oltsd Gagát, ha hallgatsz zenét is. ^^
Igen is van logikám és nem régen voltam a szemészeten,kitűnő a látásom.Fül,orr gégészeten is 2 hónapja voltam.Dehogynem,hallagatok zenét...és csak tudd...attól,hogy Tay a példaképem még nem minden számát szeretem,nem hallgatom naphosszakat a számait és nem 600 pasija volt,hanem csak 13.Ő még jó este...nehogy azt hidd,hogy Gaga szent és sérthetetlen,mert volt,és lesz is nála sokkal rosszabb nő is.Justin meg fiatalon kezdett el énekelni és én ezért tisztelem is.Ő VOLT a tinik kedvence,számos díjat nyert.Taylor ugyanígy.Azért bántják az emberek Taylort,mert Harryvel volt.Roppant nagy szemétségnek tartom és sajnálom,hogy a féltékenységig fajultak a dolgok,hogy az állítólagos "Directionerek" még ölni is tudnának,amiért Taylorral volt.De ezek nem fanok...Gaga meg egy példakép...na persze.

0 felhasználónak tetszik: