Starity

Donatella Versace tervezi Lady Gaga esküvői ruháját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 18. 18:19 #41
- törölt felhasználó -    
Candy_attack írta:
Remélem, most csak hülyéskedtél... o.O Vagy ha ezt most komolyan gondoltad, javaslom a fülészt meg a szemészt. Mit csinált végig Gaga? Hát végülis majdnem minden zenei rekordot megdöntött, amit lehet... Ha te meg a klipjeiben nem látod a mögöttes jelentést, akkor nem sok logikád lehet. Arra, hogy szerinted nincs hangja, már tényleg nem tudok mit mondani... Csak azt nem értem, milyen jogon ugat be neki valaki, aki Taylor Swiftet, meg Justin Bieber-t hallgat. A két legnagyobb senki a mai énekesek között, az egyik a cuki pofijával meg a botrányaival, a másik meg a 600 híres expasiával próbál középpontban maradni. Majd akkor oltsd Gagát, ha hallgatsz zenét is. ^^

Igen is van logikám és nem régen voltam a szemészeten,kitűnő a látásom.Fül,orr gégészeten is 2 hónapja voltam.Dehogynem,hallagatok zenét...és csak tudd...attól,hogy Tay a példaképem még nem minden számát szeretem,nem hallgatom naphosszakat a számait és nem 600 pasija volt,hanem csak 13.Ő még jó este...nehogy azt hidd,hogy Gaga szent és sérthetetlen,mert volt,és lesz is nála sokkal rosszabb nő is.Justin meg fiatalon kezdett el énekelni és én ezért tisztelem is.Ő VOLT a tinik kedvence,számos díjat nyert.Taylor ugyanígy.Azért bántják az emberek Taylort,mert Harryvel volt.Roppant nagy szemétségnek tartom és sajnálom,hogy a féltékenységig fajultak a dolgok,hogy az állítólagos "Directionerek" még ölni is tudnának,amiért Taylorral volt.De ezek nem fanok...Gaga meg egy példakép...na persze. biggrin.gif
2013. március 18. 18:36 #42
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (CariDeefan @ 2013.03.18. 18:15)
kezdjük ott, hogy nem értem miért kell leszólni a hangját meg a klippjeit, amikor ennek a cikknek semmi köze hozzá, csak ahhoz,hogy férjez megy.
de oké, hogyha ide lyukadtatok ki, hát legyen. nem értem miért kell másokat szidni. Én úgy mondtam volna, hogy kinek a pap kinek a paplan, de mindegy.
Van aki szerint tényleg nincs hangja, na és? nem vagyunk ugyanolyanok, nem tetszhet minden mindenkinek.Mire menne a világ? ez a TE nem hallgatsz zenét nevetséges. mindenki hallgat zenét, csak mindenkinek mást jelent a zene. valaki Beethovent hallgat, valaki Justin Biebert, valaki Lady Gagát, valaki Metallicát, mindenki mást hív zenének. ezért nem kéne oltani egymást. szép dolog megvédeni akedvenceidet, ahogy Candy_attack is tette, de értelmes ember ezt anélkül is meg tudja tenni, hogy a másikat lehordja.semmi értelme és soha nem jutnánk a végére. smileeee.gif)

Szerintem olvass vissza egy kicsit! Közel sem arról van szó, mint amit leírtál, mert nagyon félreértetted. Innentől kezdve a hozzászólásodra felesleges is reagálni. Másik meg valós tényeket írtam le, és a kis eszmecsere a felhozott tag által újabban csak leírt valós tényeket takarja. És szerintem még mindig nem szidtam senkit sem, de mindegy. Akinek szólt a hozzászólás, az gondolom felfogta és elolvasta. Vicces, hogy az ember véleményt sem írhat le, mert rögvest belékötnek, ha nem pozitív jellegű.
2013. március 18. 18:38 #43
- törölt felhasználó -    
Nem is tudtam hogy összeházasodnak! Sok boldogságot nekik!!! biggrin.gif
2013. március 18. 18:48 #44
Szoszke8
Szoszke8

StátuszNever frown, someone could be falling in love with your smile.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 600
Csatolások: 0
Azonosító: 164629
Nem értem, hogy tud hozzá menni Taylor Gagához -.-"
2013. március 18. 18:49 #45
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Fanna9:
Engem pont nem érdekel a Harry vs Taylor baromság, én a Lovestory óta rühellem, mert fahangja van és nyálas. Bieber szintén. Velük csak arra akartam utalni, hogy köztük és Gaga között akkora a különbség, mint Rebecca Black és Whitney Houston között... Gaga nem a 13 exével, vagy a pofijával érte el azt, ahol tart, hanem ő megdolgozott érte. Ezért utálom, mikor a két fent említett "sztárhoz" hasonlók rajongói szidják, mert Gagának a kisujjában több a tehetség és az egyediség, mint a mai tinisuna előadók 99,99%-ában.
2013. március 18. 18:54 #46
- törölt felhasználó -    
Én sem hallottam róla, de Taylort nem értem miért veszi el..
2013. március 18. 18:59 #47
- törölt felhasználó -    
Már imádom a ruhát <3 Én örülök neki hogy nem fehér lesz, az már olyan unalmas, ez így sokkal jobb, Gagásabb.
2013. március 18. 19:04 #48
LaciR
LaciR
♫RL♫

StátuszÁtmentem a vizsgán!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 979
Csatolások: 58
Azonosító: 192821
Donatella nagyon szép ruhákat tervez, remélem most sem okoz csalódást!
2013. március 18. 19:11 #49
- törölt felhasználó -    
Lady Gaga nem semmit mondó sztár. És igenis tett le valamit az asztalra. Lehet,hogy nem egy Beethoven és nem mindig a legjobb minőségű a zenéje, de 4 év alatt annyi embert tett boldoggá, annyi rajongót gyűjtött mint még senki más, rengeteg embernek adott reményt, és bíztatta őket,hogy vállalják magukat. Ez még mindig több mint amit Rihanna, vagy Katy perry, vagy Britney csinált. Ja... Gaga sikeresebb mint az előbb felsoroltak, és ha ez b*ssza valakinek a csőrét, akkor sajnálom, de el kell fogadni, hogy kíváncsiak rá az emberek és viszik a koncertjegyeit, lemezeit, parfümét mint a cukrot. Egyedülálló énekes. És rá emlékezni fognak, mint Madonnára vagy Jacksonra...
2013. március 18. 19:22 #50
biguszkaa
biguszkaa
visszatérő vendég

StátuszSummer paradise :*
Hozzászólás: 338
Azonosító: 178685
Nem akarok előítélettel rendelkezni,de szerintem ennek válás lesz a vége!
2013. március 18. 19:34 #51
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Azt hittem gaga sosem megy férjhez.
2013. március 18. 19:41 #52
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Ez a ruha így a leírás alapján nagyon jól fog kinézni, olyan Gagásan biggrin.gif
2013. március 18. 19:47 #53
OneHundredMillion
OneHundredMillion
új tag
Hozzászólás: 67
Azonosító: 194145
Idézet (biguszkaa @ 2013.03.18. 19:22)
Nem akarok előítélettel rendelkezni,de szerintem ennek válás lesz a vége!

Miért lenne válás a vége?! Évek óta együtt vannak nem tegnap találkoztak...szerintem tartós lesz GaGa és Taylor házassága. Látszik rajtuk ,hogy nagyon boldogak egymással. heart.gif
A ruha terén egyetértek GaGával szerintem jól döntött ,hogy különleges ruhát választott. És várható is volt ,hogy egyedi lesz. smileeee.gif
2013. március 18. 20:13 #54
Klaudia.SnuphfenEll
Klaudia.SnuphfenEll

StátuszThanks for wathcing <3
Hozzászólás: 546
Csatolások: 55
Azonosító: 195508
De jó ! biggrin.gif Kíváncsi leszek milyen ruhában fog lenni biggrin.gif
2013. március 18. 20:26 #55
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
kíváncsi leszek hogy milyen lesz a ruha biggrin.gif
2013. március 18. 21:54 #56
Irina
Irina
új tag

Státuszwe are who we are
Hozzászólás: 59
Azonosító: 192567
kíváncsi vagyok a ruhára, bár én biztos, hogy fehér ruhát vennék. de hát ő Gaga, nem vártam tőle mást smileeee.gif
2013. március 19. 00:50 #57
- törölt felhasználó -    
Biztos nem egy szokványos ruha lesz biggrin.gif Nagyon kíváncsi vagyok smileeee.gif
2013. március 19. 10:02 #58
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Így elképzelve nem lehet olyan rossz a ruha.smileeee.gif Mondjuk én nem ilyet terveznék magamnak .
2013. március 19. 13:48 #59
BellaLove
BellaLove
♥Young, Wilde and Free♥

Státusz~ One ℬig ℛoom ℱull a ℬad ℬitches~ *w*
Hozzászólás: 1037
Azonosító: 180095
ha addig fel nem dobja a talpát!!! az is van vagy 70 éves
2013. március 19. 15:29 #60
- törölt felhasználó -    
holembo írta:
Lady Gaga nem semmit mondó sztár. És igenis tett le valamit az asztalra. Lehet,hogy nem egy Beethoven és nem mindig a legjobb minőségű a zenéje, de 4 év alatt annyi embert tett boldoggá, annyi rajongót gyűjtött mint még senki más, rengeteg embernek adott reményt, és bíztatta őket,hogy vállalják magukat. Ez még mindig több mint amit Rihanna, vagy Katy perry, vagy Britney csinált. Ja... Gaga sikeresebb mint az előbb felsoroltak, és ha ez b*ssza valakinek a csőrét, akkor sajnálom, de el kell fogadni, hogy kíváncsiak rá az emberek és viszik a koncertjegyeit, lemezeit, parfümét mint a cukrot. Egyedülálló énekes. És rá emlékezni fognak, mint Madonnára vagy Jacksonra...

Az lehet,hogy emlékezni fogunk rá,de a mi utódainkat már nem fogja érdekelni ezek a sztárok,ugyanúgy,mint minket Jackson,a Beatrice vagy a többi régebbi énekes.Gaga nem hagy majd semmi nyomot a jövőnek,hisz nem alkotott semmi maradandót...az lehet,hogy majd egy,két évtized múlva egy nagy slágert hagy maga után,de ennek nagyon kevés az esélye.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok