Starity

Donatella Versace tervezi Lady Gaga esküvői ruháját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 18. 14:58 #21
- törölt felhasználó -    
szendreiviki írta:
Mit csinált végig Gaga?Egy nagy semmit...akármelyik ember tud csinálni egy olyan klipet,amiben pucéron van.A hangja meg egyenesen nulla.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 18. 15:25 #22
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (szendreiviki @ 2013.03.18. 14:36)
HA NEM SZEREDED LADY GAGÁT AKKOR NEM KELL IDE ÍRNI!!
ÉS HA FEKETE ÉS ARANY SZÍNŰ LESZ A RUHÁJA AZÉRT NEM KELL LECSUNYÁZNI MEG ILYENEK,MERT HA SZERELMES AKKOR SZERELMES ÉS HA ANYIRA BISZKÁJÁTOK CSINÁLJÁTOK VÉGIG AMIT Ő EDDIG VÉGIG CSINÁLT!!

Miért jön mindenki azzal a szöveggel minden tehetségtelen nyikhajnál, hogy csináljuk végig azt, amit ő csinált? think.gif Ha én is semmit mondó sztárocska akarnék lenni, akkor már biztos, hogy nekem is lenne itt a Starityn adatlapom, mert így vagy úgy, de elértem volna. Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de nekem nem életcélom az emberek nyitott könyvévé válni. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: CariDeefan
2013. március 18. 15:33 #23
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
sok boldogságot szerintem szép ruha lesz olyan FAME
2013. március 18. 15:56 #24
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Biztos jó lesz.smileeee.gif Sok boldogságot nekik! heart.gif
2013. március 18. 15:57 #25
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Idézet
szavy írta:
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni. rohog.gif Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó

Kedves szavy! Kezdheted elásni magad!! wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Shorty HQ, CariDeefan
2013. március 18. 16:09 #26
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
aranyosak együtt smileeee.gif
2013. március 18. 16:10 #27
- törölt felhasználó -    
nagyon cukik smileeee.gif *.*
2013. március 18. 16:20 #28
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Taylort én akartam....xD ♥
2013. március 18. 16:24 #29
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Csatolások: 0
Azonosító: 123111
Lady Starlight twitteren is írta, hogy semmi olyasmit nem mondott, hogy nyáron összeházasodik Gaga Taylor-al. Szóval..
2013. március 18. 16:32 #30
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
ezt az esküvőt csak szerintem sietik el? nem biztos hogy jó vége lesz...xd
2013. március 18. 16:34 #31
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Úgy sajnálom, hogy Alexander Mcqueen itt hagyta ezt a világot, csuda jó ruhát tervezne Gagának. sad.gif
2013. március 18. 16:37 #32
angel000girl
angel000girl
Hozzászólás: 814
Csatolások: 36
Azonosító: 189277
De jó! Nagyon örülök ,hogy összeházasodnak!! Sok boldogságot!! smileeee.gif
2013. március 18. 16:39 #33
eperke519
eperke519
visszatérő vendég

StátuszIt`s like boys are the Oscars and I`m like Leonardo Dicaprio...Fuck...
Hozzászólás: 356
Csatolások: 2
Azonosító: 191561
Telleg ossze illenek szepek is eggyut de hogy fekete ?? Ha ennyire szereti a sracot es hozza is akar menni nem mennek feketeben -.- mar is el akarja temetni az eskuvojuket ?? biggrin.gif
2013. március 18. 16:57 #34
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Fanna9:
"Mit csinált végig Gaga?Egy nagy semmit...akármelyik ember tud csinálni egy olyan klipet,amiben pucéron van.A hangja meg egyenesen nulla."

Remélem, most csak hülyéskedtél... o.O Vagy ha ezt most komolyan gondoltad, javaslom a fülészt meg a szemészt. Mit csinált végig Gaga? Hát végülis majdnem minden zenei rekordot megdöntött, amit lehet... Ha te meg a klipjeiben nem látod a mögöttes jelentést, akkor nem sok logikád lehet. Arra, hogy szerinted nincs hangja, már tényleg nem tudok mit mondani... Csak azt nem értem, milyen jogon ugat be neki valaki, aki Taylor Swiftet, meg Justin Bieber-t hallgat. A két legnagyobb senki a mai énekesek között, az egyik a cuki pofijával meg a botrányaival, a másik meg a 600 híres expasiával próbál középpontban maradni. Majd akkor oltsd Gagát, ha hallgatsz zenét is. ^^
2013. március 18. 17:01 #35
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
Reméljük ennek az esküvőnek jó vége lesz.smileeee.gif)
2013. március 18. 17:15 #36
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Na most lesz az évszázad esküvője, aztán pár hét múlva meg szétmennek. Kíváncsi vagyok, most milyen ételből választja ki a ruháját..smileeee.gif
2013. március 18. 17:33 #37
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Candy_attack @ 2013.03.18. 16:57)
Fanna9:
"Mit csinált végig Gaga?Egy nagy semmit...akármelyik ember tud csinálni egy olyan klipet,amiben pucéron van.A hangja meg egyenesen nulla."
Remélem, most csak hülyéskedtél... o.O Vagy ha ezt most komolyan gondoltad, javaslom a fülészt meg a szemészt. Mit csinált végig Gaga? Hát végülis majdnem minden zenei rekordot megdöntött, amit lehet... Ha te meg a klipjeiben nem látod a mögöttes jelentést, akkor nem sok logikád lehet. Arra, hogy szerinted nincs hangja, már tényleg nem tudok mit mondani... Csak azt nem értem, milyen jogon ugat be neki valaki, aki Taylor Swiftet, meg Justin Bieber-t hallgat. A két legnagyobb senki a mai énekesek között, az egyik a cuki pofijával meg a botrányaival, a másik meg a 600 híres expasiával próbál középpontban maradni. Majd akkor oltsd Gagát, ha hallgatsz zenét is. ^^

Miért, Gaga mivel próbál a köztudatban maradni? Mert ő aztán a megtestesült erkölcs, aki nem szívja szét az agyát, sőt a vörös szőnyegen, a klipjeiben és a fellépésein egyáltalán nem mutogatja a melleit, a fenekét és a nemiszervét. Megnyugtatlak Gaga is ugyanolyan senki lett (sajnos), mint amilyen az általad felhozott Bieber és Swift. Egy fikarcnyival sem jobb. Ha nem lenne meg az évek óta jelenlévő polgárpukkasztó imidzse (amit egyébként nagymenő énekesnőktől nyúlt le a zenéjükkel együtt), akkor megjegyzem senki sem emlékezne rá, sőt az emberek el is felejtették volna. Gagának van hangja és szerintem azért valahol bujkál benne egy kis tehetség is, de a munkája az tényleg egy nagy nulla. Én nem tartom életműnek azt, aminek az alapját a nagyoktól lopta. A klipjeinek a jelentése megint csak nulla, már, ha egyáltalán van jelentése annak, hogy ruhaneműben vonaglik az Alejandro óta szinte mindegyik kisfilmjében, valamint a dalszövegek sem valami szívbemarkolóak java részt. Kinek a pap, kinek a papné persze, de még mielőtt a másikat kezdenéd el oltani, úgy kettőnk közt szólva, szerintem te sem hallgatsz zenét. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. március 18. 17:41 #38
- törölt felhasználó -    
Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz Gaga mennyaszonyi ruhában.*.*
2013. március 18. 18:09 #39
CariDeefan
CariDeefan
Hozzászólás: 820
Csatolások: 26
Azonosító: 89015
olyan aranyosak együtt! heart.gif
2013. március 18. 18:15 #40
CariDeefan
CariDeefan
Hozzászólás: 820
Csatolások: 26
Azonosító: 89015
Idézet (Beyla @ 2013.03.18. 17:33)
Miért, Gaga mivel próbál a köztudatban maradni? Mert ő aztán a megtestesült erkölcs, aki nem szívja szét az agyát, sőt a vörös szőnyegen, a klipjeiben és a fellépésein egyáltalán nem mutogatja a melleit, a fenekét és a nemiszervét. Megnyugtatlak Gaga is ugyanolyan senki lett (sajnos), mint amilyen az általad felhozott Bieber és Swift. Egy fikarcnyival sem jobb. Ha nem lenne meg az évek óta jelenlévő polgárpukkasztó imidzse (amit egyébként nagymenő énekesnőktől nyúlt le a zenéjükkel együtt), akkor megjegyzem senki sem emlékezne rá, sőt az emberek el is felejtették volna. Gagának van hangja és szerintem azért valahol bujkál benne egy kis tehetség is, de a munkája az tényleg egy nagy nulla. Én nem tartom életműnek azt, aminek az alapját a nagyoktól lopta. A klipjeinek a jelentése megint csak nulla, már, ha egyáltalán van jelentése annak, hogy ruhaneműben vonaglik az Alejandro óta szinte mindegyik kisfilmjében, valamint a dalszövegek sem valami szívbemarkolóak java részt. Kinek a pap, kinek a papné persze, de még mielőtt a másikat kezdenéd el oltani, úgy kettőnk közt szólva, szerintem te sem hallgatsz zenét. unsure.gif

kezdjük ott, hogy nem értem miért kell leszólni a hangját meg a klippjeit, amikor ennek a cikknek semmi köze hozzá, csak ahhoz,hogy férjez megy.
de oké, hogyha ide lyukadtatok ki, hát legyen. nem értem miért kell másokat szidni. Én úgy mondtam volna, hogy kinek a pap kinek a paplan, de mindegy.
Van aki szerint tényleg nincs hangja, na és? nem vagyunk ugyanolyanok, nem tetszhet minden mindenkinek.Mire menne a világ? ez a TE nem hallgatsz zenét nevetséges. mindenki hallgat zenét, csak mindenkinek mást jelent a zene. valaki Beethovent hallgat, valaki Justin Biebert, valaki Lady Gagát, valaki Metallicát, mindenki mást hív zenének. ezért nem kéne oltani egymást. szép dolog megvédeni akedvenceidet, ahogy Candy_attack is tette, de értelmes ember ezt anélkül is meg tudja tenni, hogy a másikat lehordja.semmi értelme és soha nem jutnánk a végére. smileeee.gif)
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok