szendreiviki írta:
Mit csinált végig Gaga?Egy nagy semmit...akármelyik ember tud csinálni egy olyan klipet,amiben pucéron van.A hangja meg egyenesen nulla.
Donatella Versace tervezi Lady Gaga esküvői ruháját
2013. március 18. 15:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (szendreiviki @ 2013.03.18. 14:36)
HA NEM SZEREDED LADY GAGÁT AKKOR NEM KELL IDE ÍRNI!!
ÉS HA FEKETE ÉS ARANY SZÍNŰ LESZ A RUHÁJA AZÉRT NEM KELL LECSUNYÁZNI MEG ILYENEK,MERT HA SZERELMES AKKOR SZERELMES ÉS HA ANYIRA BISZKÁJÁTOK CSINÁLJÁTOK VÉGIG AMIT Ő EDDIG VÉGIG CSINÁLT!!
ÉS HA FEKETE ÉS ARANY SZÍNŰ LESZ A RUHÁJA AZÉRT NEM KELL LECSUNYÁZNI MEG ILYENEK,MERT HA SZERELMES AKKOR SZERELMES ÉS HA ANYIRA BISZKÁJÁTOK CSINÁLJÁTOK VÉGIG AMIT Ő EDDIG VÉGIG CSINÁLT!!
Miért jön mindenki azzal a szöveggel minden tehetségtelen nyikhajnál, hogy csináljuk végig azt, amit ő csinált?
1 felhasználónak tetszik:
CariDeefan
2013. március 18. 15:56
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Biztos jó lesz.
Sok boldogságot nekik!
2013. március 18. 15:57
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Idézet
szavy írta:
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni. rohog.gif Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni. rohog.gif Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó
Kedves szavy! Kezdheted elásni magad!!
2013. március 18. 16:32
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ezt az esküvőt csak szerintem sietik el? nem biztos hogy jó vége lesz...xd
2013. március 18. 16:37
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
De jó! Nagyon örülök ,hogy összeházasodnak!! Sok boldogságot!!
2013. március 18. 16:39
|
|
eperke519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 356 Csatolások: 2 Azonosító: 191561 offline
|
Telleg ossze illenek szepek is eggyut de hogy fekete ?? Ha ennyire szereti a sracot es hozza is akar menni nem mennek feketeben -.- mar is el akarja temetni az eskuvojuket ??
2013. március 18. 16:57
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Fanna9:
"Mit csinált végig Gaga?Egy nagy semmit...akármelyik ember tud csinálni egy olyan klipet,amiben pucéron van.A hangja meg egyenesen nulla."
Remélem, most csak hülyéskedtél... o.O Vagy ha ezt most komolyan gondoltad, javaslom a fülészt meg a szemészt. Mit csinált végig Gaga? Hát végülis majdnem minden zenei rekordot megdöntött, amit lehet... Ha te meg a klipjeiben nem látod a mögöttes jelentést, akkor nem sok logikád lehet. Arra, hogy szerinted nincs hangja, már tényleg nem tudok mit mondani... Csak azt nem értem, milyen jogon ugat be neki valaki, aki Taylor Swiftet, meg Justin Bieber-t hallgat. A két legnagyobb senki a mai énekesek között, az egyik a cuki pofijával meg a botrányaival, a másik meg a 600 híres expasiával próbál középpontban maradni. Majd akkor oltsd Gagát, ha hallgatsz zenét is. ^^
"Mit csinált végig Gaga?Egy nagy semmit...akármelyik ember tud csinálni egy olyan klipet,amiben pucéron van.A hangja meg egyenesen nulla."
Remélem, most csak hülyéskedtél... o.O Vagy ha ezt most komolyan gondoltad, javaslom a fülészt meg a szemészt. Mit csinált végig Gaga? Hát végülis majdnem minden zenei rekordot megdöntött, amit lehet... Ha te meg a klipjeiben nem látod a mögöttes jelentést, akkor nem sok logikád lehet. Arra, hogy szerinted nincs hangja, már tényleg nem tudok mit mondani... Csak azt nem értem, milyen jogon ugat be neki valaki, aki Taylor Swiftet, meg Justin Bieber-t hallgat. A két legnagyobb senki a mai énekesek között, az egyik a cuki pofijával meg a botrányaival, a másik meg a 600 híres expasiával próbál középpontban maradni. Majd akkor oltsd Gagát, ha hallgatsz zenét is. ^^
2013. március 18. 17:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.03.18. 16:57)
Fanna9:
Miért, Gaga mivel próbál a köztudatban maradni? Mert ő aztán a megtestesült erkölcs, aki nem szívja szét az agyát, sőt a vörös szőnyegen, a klipjeiben és a fellépésein egyáltalán nem mutogatja a melleit, a fenekét és a nemiszervét. Megnyugtatlak Gaga is ugyanolyan senki lett (sajnos), mint amilyen az általad felhozott Bieber és Swift. Egy fikarcnyival sem jobb. Ha nem lenne meg az évek óta jelenlévő polgárpukkasztó imidzse (amit egyébként nagymenő énekesnőktől nyúlt le a zenéjükkel együtt), akkor megjegyzem senki sem emlékezne rá, sőt az emberek el is felejtették volna. Gagának van hangja és szerintem azért valahol bujkál benne egy kis tehetség is, de a munkája az tényleg egy nagy nulla. Én nem tartom életműnek azt, aminek az alapját a nagyoktól lopta. A klipjeinek a jelentése megint csak nulla, már, ha egyáltalán van jelentése annak, hogy ruhaneműben vonaglik az Alejandro óta szinte mindegyik kisfilmjében, valamint a dalszövegek sem valami szívbemarkolóak java részt. Kinek a pap, kinek a papné persze, de még mielőtt a másikat kezdenéd el oltani, úgy kettőnk közt szólva, szerintem te sem hallgatsz zenét.
Jolie_77
2013. március 18. 17:41
Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz Gaga mennyaszonyi ruhában.*.*
2013. március 18. 18:09
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
olyan aranyosak együtt!
2013. március 18. 18:15
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.03.18. 17:33)
Miért, Gaga mivel próbál a köztudatban maradni? Mert ő aztán a megtestesült erkölcs, aki nem szívja szét az agyát, sőt a vörös szőnyegen, a klipjeiben és a fellépésein egyáltalán nem mutogatja a melleit, a fenekét és a nemiszervét. Megnyugtatlak Gaga is ugyanolyan senki lett (sajnos), mint amilyen az általad felhozott Bieber és Swift. Egy fikarcnyival sem jobb. Ha nem lenne meg az évek óta jelenlévő polgárpukkasztó imidzse (amit egyébként nagymenő énekesnőktől nyúlt le a zenéjükkel együtt), akkor megjegyzem senki sem emlékezne rá, sőt az emberek el is felejtették volna. Gagának van hangja és szerintem azért valahol bujkál benne egy kis tehetség is, de a munkája az tényleg egy nagy nulla. Én nem tartom életműnek azt, aminek az alapját a nagyoktól lopta. A klipjeinek a jelentése megint csak nulla, már, ha egyáltalán van jelentése annak, hogy ruhaneműben vonaglik az Alejandro óta szinte mindegyik kisfilmjében, valamint a dalszövegek sem valami szívbemarkolóak java részt. Kinek a pap, kinek a papné persze, de még mielőtt a másikat kezdenéd el oltani, úgy kettőnk közt szólva, szerintem te sem hallgatsz zenét. 
kezdjük ott, hogy nem értem miért kell leszólni a hangját meg a klippjeit, amikor ennek a cikknek semmi köze hozzá, csak ahhoz,hogy férjez megy.
de oké, hogyha ide lyukadtatok ki, hát legyen. nem értem miért kell másokat szidni. Én úgy mondtam volna, hogy kinek a pap kinek a paplan, de mindegy.
Van aki szerint tényleg nincs hangja, na és? nem vagyunk ugyanolyanok, nem tetszhet minden mindenkinek.Mire menne a világ? ez a TE nem hallgatsz zenét nevetséges. mindenki hallgat zenét, csak mindenkinek mást jelent a zene. valaki Beethovent hallgat, valaki Justin Biebert, valaki Lady Gagát, valaki Metallicát, mindenki mást hív zenének. ezért nem kéne oltani egymást. szép dolog megvédeni akedvenceidet, ahogy Candy_attack is tette, de értelmes ember ezt anélkül is meg tudja tenni, hogy a másikat lehordja.semmi értelme és soha nem jutnánk a végére.
Jolie_77
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.