Bár az időpont még nincs kitűzve, annyi azonban bizonyos, hogy Lady Gaga esküvői ruháját barátnője, Donatella Versace tervezi meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Donatella Versace tervezi Lady Gaga esküvői ruháját
2013. március 18. 12:57
Nagyon kíváncsi leszek az esküvői ruhára.Előre is,sok boldogságot.
2013. március 18. 13:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hollywood újabb tudatlan idiótájával van dolgunk. A fehér egy nyálas szín... mondjuk, ha lenne is valami ennek a nőnek az agyában, akkor tudná, hogy nem hiába szoktak az esküvőre hófehér ruhát felvenni, ugyanis a fehér szimbolizálja a tisztaságot és az ártatlanságot, amelyet régen megköveteltek a fiatal lányoktól a házasság előtt. A fekete pedig a gyász színe, de mindegy.
Manapság úgy látszik a sztároknál az a fontos, hogy kinek mekkora, milyen különleges az esküvője, és nem az, hogy hozzá köti az életét ahhoz az emberhez, akibe szerelmes. Nem, az ilyeneknek fekete menyasszonyi ruha kell, amit nem akárki, hanem maga a nagy Versace tervez meg. Felfordul a gyomrom ezektől a sztárocskáktól, akik média cirkuszt gyártanak az esküvőjükből, holott itt a két lélek egybekötése lenne a lényeg. Bár miért is csodálkozok ezen, ha ennek az izének a fehér egy nyálas szín?
Manapság úgy látszik a sztároknál az a fontos, hogy kinek mekkora, milyen különleges az esküvője, és nem az, hogy hozzá köti az életét ahhoz az emberhez, akibe szerelmes. Nem, az ilyeneknek fekete menyasszonyi ruha kell, amit nem akárki, hanem maga a nagy Versace tervez meg. Felfordul a gyomrom ezektől a sztárocskáktól, akik média cirkuszt gyártanak az esküvőjükből, holott itt a két lélek egybekötése lenne a lényeg. Bár miért is csodálkozok ezen, ha ennek az izének a fehér egy nyálas szín?
2013. március 18. 13:47
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni.
Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó.
2013. március 18. 14:00
Remélem nem lesz valami extrém ronda ruha :/
Aztán nemám vállás legyen a vége ha már ilyen sokat költ az esküvőre !!
Aztán nemám vállás legyen a vége ha már ilyen sokat költ az esküvőre !!
2013. március 18. 14:09
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
A lehető legjobb választás!
2013. március 18. 14:13
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
fekete és arany??????? Mondjuk ez nem olyan meglepő
2013. március 18. 14:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (szavy @ 2013.03.18. 13:47)
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni.
Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó. 
Ne legyél ilyen negatív. Egyelőre csak rejtegeti a tehetségét. Lehet, hogy a szürke 50 árnyalatára tartogatja.
2013. március 18. 14:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én ezt nem gondoltam volna,hogy tényleg férjhez fog menni,de most így már elhiszem...
fekete és arany?! erre kíváncsi vagyok...
fekete és arany?! erre kíváncsi vagyok...
2013. március 18. 14:35
Szerintem ez kamu. The Sun-ban sok kamu van, ráadásul Gaga még nem említette sehol, nem hiszem,hogy Lady Starlight (aki a legjobb barátnője) pont kipofázni ezeket a dolgokat. Gagának nyárra tele a naptára, mert jön az új lemeze, nem tudja csökkenteni a stúdióban eltöltött időt. Ilyen szar cikket kár volt megírni.
2013. március 18. 14:36
Érdekes lesz az esküvői ruhája.
Én örülök, hogy össze fognak házasodni, mert összeillenek.
2013. március 18. 14:36
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
szavy írta:
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni. rohog.gif Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó
ez egy kicsit bunkó volt vagyis mit hazudok nagyon
HA NEM SZEREDED LADY GAGÁT AKKOR NEM KELL IDE ÍRNI!!
ÉS HA FEKETE ÉS ARANY SZÍNŰ LESZ A RUHÁJA AZÉRT NEM KELL LECSUNYÁZNI MEG ILYENEK,MERT HA SZERELMES AKKOR SZERELMES ÉS HA ANYIRA BISZKÁJÁTOK CSINÁLJÁTOK VÉGIG AMIT Ő EDDIG VÉGIG CSINÁLT!!
Tuti valami ocsmányságba fog férjhez menni. rohog.gif Én egy WC papírból készült ruhát tudnék neki elképzelni. Aztán akár le is húzhatja magát. A kedves leendő férje meg nulla színész. Csak, hogy róla is essen már pár szó
ez egy kicsit bunkó volt vagyis mit hazudok nagyon
HA NEM SZEREDED LADY GAGÁT AKKOR NEM KELL IDE ÍRNI!!
ÉS HA FEKETE ÉS ARANY SZÍNŰ LESZ A RUHÁJA AZÉRT NEM KELL LECSUNYÁZNI MEG ILYENEK,MERT HA SZERELMES AKKOR SZERELMES ÉS HA ANYIRA BISZKÁJÁTOK CSINÁLJÁTOK VÉGIG AMIT Ő EDDIG VÉGIG CSINÁLT!!
2013. március 18. 14:55
Ahogyan Gagát és a tervezőt ismerem...biztos borzasztó lesz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: