Palvin Barbara - poses at the L'Oreal Paris Luncheon on Day1 of L'Oreal Melbourne Fashion Festival in Melbourne - March 17, 2013
2013. március 18. 07:38
15 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006,
Queen666,
tothbianka,
raffaella,
otyg,
joe_r,
Aliana,
Enchanted Hunter,
nicol bellox,
LaTasha,
kurrek,
Lucky5,
Tina91,
Cintii,
adriienn96
2013. március 18. 17:57
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
13 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006,
Queen666,
raffaella,
otyg,
joe_r,
Aliana,
Enchanted Hunter,
nicol bellox,
LaTasha,
SmileyZ,
Lucky5,
tothbianka,
adriienn96
2013. március 19. 09:46
...
9 felhasználónak tetszik:
Queen666,
TYÜTYI2006,
otyg,
Aliana,
Enchanted Hunter,
joe_r,
Lucky5,
tothbianka,
adriienn96
2013. március 20. 03:02
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2013.03.18. 20:11)
...ez a ruha+ smink már megint hatalmas hiba volt...
A ruhát értem, de mi a baj a sminkkel?
2013. március 20. 11:18
Idézet (LaTasha @ 2013.03.18. 20:11)
Imádom Barbit-- de ez a ruha+ smink már megint hatalmas hiba volt
Én nem hiszem el,hogy nem lehet normálisan felöltöztetni ezt a gyönyörűséget!!!
Az a baj vele, hogy nem tapad rá és nem mutat sokat? Szerintem attól, hogy valakinek bomba alakja van, nem kell folyamatosan szűk ruhákban megjelenni, még akkor sem, ha a világ egyik legkeresettebb modellje. Vagy, rosszul gondolom?
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 20. 12:19
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nekem most tetszik a ruhája.
Végre úgy látom kezdenek ráérezni hogyan kellene kinéznie a rendezvényeken. Ez a ruha kellően sejtet, de mégis visszafogott. Szerintem jó választás volt.
A sminkje is tetszik.
2013. március 20. 14:46
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Mmm,nem
Viszont,ha ilyen bomba alakom lenne... én megmutatnám magam. szerintem nem cska én vagyok kivancsi ra,hogy Barbi vajon hogy festene egy ehhez hasonló ruhában , Szerintem mindenki lehidalna!
A sminkről pedig... Nekem alapvetően nem tetszik a narancssárgás-vöröses rúzs és mivel Barbi nagy-nagy kedvencem,véleményt fogok mondani róla! Szerintem a VS tökéletesen eltalálja a sminkét -fotózásokon,a show-n és az afterparty-n is - a L'Oreal smink Barbin valahogy nem tetszik...
Mindenesetre várom a csütörtöki Glamour WOTY megjelenését!
A sminkről pedig... Nekem alapvetően nem tetszik a narancssárgás-vöröses rúzs és mivel Barbi nagy-nagy kedvencem,véleményt fogok mondani róla! Szerintem a VS tökéletesen eltalálja a sminkét -fotózásokon,a show-n és az afterparty-n is - a L'Oreal smink Barbin valahogy nem tetszik...
2013. március 21. 23:37
Idézet (LaTasha @ 2013.03.20. 14:46)
Mmm,nem
Viszont,ha ilyen bomba alakom lenne... én megmutatnám magam. szerintem nem cska én vagyok kivancsi ra,hogy Barbi vajon hogy festene egy ehhez hasonló ruhában , Szerintem mindenki lehidalna!

Barbiról több száz (ezer?) félmeztelen kép készült, és szerintem fog is, ott bőven látszik az alakja. Nem vagyok prűd, de szerintem nem kell folyton r*bancosan kinéznie még annak sem, akinek jó alakja van. Néha a kevesebb több, legalábbis én ezt az elvet vallom.
A sminkről nem tudok sokat nyilatkozni, mert nekem nincs bajom vele, neked meg ha nem jön be az árnyalat, akkor nyilván rajta sem fog tetszeni, meg az összkép sem, ezt megértem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.