Öt népszerű pasi, akiket még talán sosem hallottál énekelni
2013. március 17. 19:32
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Kellemesen meglepődtem, a cikkben szereplő színészekről (kivéve Rowan Atkinsonról) egyáltalán nem tudtam, hogy az énekléssel is megpróbálkoztak.
Halit Ergenc és Nathan Fillion hangja nekem kifejezetten tetszett, elismerésem nekik. Ami pedig Rowant illeti, már meg sem lepődök rajta, hatalmas figura, mindig meg tud nevettetni.
Őt viszont nem most hallom először énekelni, ugyanis már Az oroszlánkirályban is (igaz, csak néhány perc erejéig) megmutatta az "énektudását".
Gratulálok Sally Sparrow, nagyszerű összeállítás!
Gratulálok Sally Sparrow, nagyszerű összeállítás!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. március 17. 20:07
|
|
HelenaTimJohnnyAlanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187607 offline
|
NAGYON TETSZIK
Fernando <3
Fernando <3
2013. március 17. 20:18
Neil - t már hallottam énekelni, mert azt a filmet ismerem, amiben benne volt, de a többiekre valahogy nem is vagyok kíváncsi. :'D
2013. március 17. 21:54
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Christopher Eccleston, muszáj minden nap elkövetned valamit, hogy mégjobban szeresselek, te bolond???
Sally Sparrow
2013. március 18. 06:22
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ez nagyon jó!
néhányuknak még hangja is van
2013. március 18. 07:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nahát, nem is reméltem, hogy ilyen hamar megjelenik, de örülök neki.
Nos, én mind az ötöt nagyon kedvelem, nem véletlen, hogy pont őket sikerült összeválogatnom...
Lettek volna még ötleteim, de sehogy nem jött volna ki a 10 fő, így maradtam inkább egy ötösfogatnál...
Véleményem szerint mind az öt nagyon jó a maga módján, de a személyes kedvencem egyértelműen az új "szerelmem", Halit. Szerintem elképesztően szexis orgánuma van, imádom az ilyen mély pasihangot.
És azok a hatalmas kék szemek...
Colunga pedig nagyon kis helyes, bár tény, hogy rájátszik itt-ott.
Ő ugyanis tanul(t) énekelni, amolyan hobbija volt, de hogy még mindig az-e, nem tudom.
Rowan Atkinson meg egyszerűen zseniális, nem nagyon lehet rá mást mondani szerintem.
Valóban "énekelt" anno az Oroszlánkirályban, hiszen ő volt Zazu, de szerintem a legtöbben csak magyarul ismerik, legalábbis a Can't wait to be king-et..
(meg hát volt ugye a jelenet, amikor Zordonnak vernyákolt
)
Christopher Eccleston szívem egyik pici csücske, így természetesen nem lehet nem szeretni, amit csinál.
Érdekesség, hogy a Strumpetben tulajdonképpen ő egy költőt alakított és amit előad a videóban, az egy vers eredetileg. Jó a film, tessék megnézni egyben is.
Nathan Fillion. Hát amikor először láttam anno ezt a videót, kikerekedtek a szemeim.
Mondom, ilyen nincs...
Tényleg hatalmas figura, és hogy még Neil is mellé lett csapva, hát ketten együtt már nagyot szólnak.
És tényleg nincs rossz hangja egyiküknek sem, bár ez már egy megvágott és stúdióban rögzített felvétel, szóval nem élő, mint mondjuk Halit, Fernando, Rowan vagy Chris... De attól még elhiszem róla, hogy van hangja.
Nos, én mind az ötöt nagyon kedvelem, nem véletlen, hogy pont őket sikerült összeválogatnom...
Véleményem szerint mind az öt nagyon jó a maga módján, de a személyes kedvencem egyértelműen az új "szerelmem", Halit. Szerintem elképesztően szexis orgánuma van, imádom az ilyen mély pasihangot.
Colunga pedig nagyon kis helyes, bár tény, hogy rájátszik itt-ott.
Rowan Atkinson meg egyszerűen zseniális, nem nagyon lehet rá mást mondani szerintem.
Christopher Eccleston szívem egyik pici csücske, így természetesen nem lehet nem szeretni, amit csinál.
Nathan Fillion. Hát amikor először láttam anno ezt a videót, kikerekedtek a szemeim.
Dorothy6
2013. március 18. 13:19
LOL Rowan aztán tényleg tud énekelni.
Kár, hogy nem Mr. Bean szerepében láthattuk
2013. március 18. 15:21
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Szulejmán a legjobb...
Sally Sparrow
2013. március 18. 15:31
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Hát nincs annyira rossz hangjuk ahhoz képest,hogy nem énekesek hanem színészek.
.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.