Szent Patrick napján ünnepeljünk a legjobb ír bandákkal
2013. március 17. 15:38
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
I LOVE NIALL!!!!!!
2013. március 17. 15:53
|
|
L.Evuss..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 175540 offline
|
Annyira nyomorék mindenki/már bocsánat/
1, Kit nyom, hogy vki ide írta, hogy az 1D hol marad...sztem azt se tudja szerencsétlen lány, hogy kik is igazából! Hiszen, az 1D egy brit banda és egy tagja az 5-ből ír...Hogy is kerülne ide az a banda?!
na m1 sose fogom megérteni az ilyen ebereket...-.-
2, MI a szarért kell ócsárolni egy bandát attól mert te nem szereted???-.-" ha én leszaromzom a ti U2-ket attól nekem nem lesz jobb mert azt se tudom kik azok...ás váltig állítom, hogy szerintem nektek sincs fogalmatok arról hogy mi az a One Direction-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-......mindneki akkor pofázzon majd szerintem, hogy megismer belőle minden embert.....és még tudnák sorolni pár dolgot de a mellettem ülő barátnom már így is szakdokrajtam, hogy inkább abba hagyomXD na suuummi:DDDDD(K) ui.: bocsika a helyesírási hibákért de a düh hatására gyorsan írtam;)
1, Kit nyom, hogy vki ide írta, hogy az 1D hol marad...sztem azt se tudja szerencsétlen lány, hogy kik is igazából! Hiszen, az 1D egy brit banda és egy tagja az 5-ből ír...Hogy is kerülne ide az a banda?!
2, MI a szarért kell ócsárolni egy bandát attól mert te nem szereted???-.-" ha én leszaromzom a ti U2-ket attól nekem nem lesz jobb mert azt se tudom kik azok...ás váltig állítom, hogy szerintem nektek sincs fogalmatok arról hogy mi az a One Direction-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-......mindneki akkor pofázzon majd szerintem, hogy megismer belőle minden embert.....és még tudnák sorolni pár dolgot de a mellettem ülő barátnom már így is szakdokrajtam, hogy inkább abba hagyomXD na suuummi:DDDDD(K) ui.: bocsika a helyesírási hibákért de a düh hatására gyorsan írtam;)
2013. március 17. 16:05
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
most komolyan egy ír bandákat felsorakoztató cikkből miért hiányolja mindenki a 1D, ha ekkora rajongók vagytok, h h nem tudjátok, h a 1D angol???!!! és megint, miért mindenki a 1D hiányolja, amikor a The Script nincs benne a listában!!!!
D
2013. március 17. 16:11
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Jó csak ezekről a számokról senki nem jön "ír hangulatba
nem úgy mint a Firkin, akik igaz, hogy magyarok, de tökéletes ír kocsma zenét játszanak, illetve a Flogging Molly
http://www.youtube.com/watch?v=iu4mheYT9og
Na ugye, hogy ettől jön kedv egy kis Ír bulira?
nem úgy mint a Firkin, akik igaz, hogy magyarok, de tökéletes ír kocsma zenét játszanak, illetve a Flogging Molly
http://www.youtube.com/watch?v=iu4mheYT9og
Na ugye, hogy ettől jön kedv egy kis Ír bulira?
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. március 17. 16:40
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Egyébként ha már a Flogging Mollyt vagy a Firkint felhoztátok, akkor ide sorolnám a Dropkick Murphyst is! Hiába nem írek, és nem is minden zenéjük hozza ezeketa vonásokat, de..szerintem még éppen beletartoznak ebbe a kategóriába!
2013. március 17. 16:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Köszönöm a sok like-ot és a dicséreteket a cikkemre!
Reagálnék pár dologra:
1. A One Direction nem ír, mégha egy tagjuk az is, azért nincsenek benne. Akinek hiányzik, írhat róluk egy hasonló cikket Szent György napján (április 24), az angolok védőszentjének napján.
2. A The Script és a Flogging Molly nincs benne, mert nem ismerem őket. Jövőre Szent Patrick-napon majd írjatok ti ilyen cikket a mai ír bandákról.
Hátha én is találok köztük új kedvencet.
3. Sajnálom, ha egyesek nem jöttek ír hangulatban ezektől a bandáktól és a dalaiktól, de a cikket én írtam, nekem ők a legjobbak, régóta nagy rajongója vagyok Enyának és a négy bandának (jó, a Westlife-nak nem annyira, csak 1-2 dalukat ismerem) és különben is nagyon nehéz volt annyi fantasztikus dal közül kiválasztani egyet.
4. Dzsenifer3, ne kommenteld ugyanazt az ostobaságodat minden cikkemhez. Tudom, hogy semmi ízlésed a zenében, nem ismersz senkit, nem olvasol, nem nézel filmeket.
Reagálnék pár dologra:
1. A One Direction nem ír, mégha egy tagjuk az is, azért nincsenek benne. Akinek hiányzik, írhat róluk egy hasonló cikket Szent György napján (április 24), az angolok védőszentjének napján.
2. A The Script és a Flogging Molly nincs benne, mert nem ismerem őket. Jövőre Szent Patrick-napon majd írjatok ti ilyen cikket a mai ír bandákról.
3. Sajnálom, ha egyesek nem jöttek ír hangulatban ezektől a bandáktól és a dalaiktól, de a cikket én írtam, nekem ők a legjobbak, régóta nagy rajongója vagyok Enyának és a négy bandának (jó, a Westlife-nak nem annyira, csak 1-2 dalukat ismerem) és különben is nagyon nehéz volt annyi fantasztikus dal közül kiválasztani egyet.
4. Dzsenifer3, ne kommenteld ugyanazt az ostobaságodat minden cikkemhez. Tudom, hogy semmi ízlésed a zenében, nem ismersz senkit, nem olvasol, nem nézel filmeket.
2013. március 17. 16:46
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Zombieee ♥ imádom azt a dalt
amúgy nagyon jó cikk,van pár ír ismerősöm,úgyhogy ez ta témát különösen közelinek érzem:D
amúgy nagyon jó cikk,van pár ír ismerősöm,úgyhogy ez ta témát különösen közelinek érzem:D
Jolie_77
2013. március 17. 16:49
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Írország is tele van zenei ikonokkal, csak sokan sajnos nem ismerik Őket. A Cranberries, és a U2 nagy nagy kedvencem.
Bár előbbit inkább a Zombie című daluk kapcsán ismerik inkább, ami kicsit gáz, mert számos remek daluk volt.
2013. március 17. 16:52
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.03.17. 16:49)
Írország is tele van zenei ikonokkal, csak sokan sajnos nem ismerik Őket. A Cranberries, és a U2 nagy nagy kedvencem.
Bár előbbit inkább a Zombie című daluk kapcsán ismerik inkább, ami kicsit gáz, mert számos remek daluk volt.
Ebben az esetben viszont tényleg örülnék, ha például te írnál egy hasonló cikket.
U.i.: B*sszus, most esett le, hogy kihagytam Sinead O'Connort. Igaz, ő nem banda és nem is akkora kedvencem...
Pöttömke
2013. március 17. 16:52
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát igen, a The Script-et nem ártott volna bele tenni ha már pont ők kedveskednek St. Patrick napján a rajongóknak élő közvetítéssel...
Szandiiii
2013. március 17. 17:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek cikk. Tény és való hogy a cikkbe még lehetett volna bandákat tenni de no problemo, lehet ennek a cikknek még folytatása, más címmel például így nem kell megvárni a következő Szent Patrick napot. A listából személy szerint a Cranberriest és a U2-t szeretem. A The Corrs zenéje nem a szívem rücske de elismerem hogy tehetségesek, kár hogy feloszlottak. Én egyébként az írek bandái közül nagyon csippantom még a The Scriptet, Snow Patrolt, a Jape-t és a The Pogue-t. A Jape szerintem sok ember számára ismeretlen, alter-techno-rock zenét nyomnak, a The Pogue pedig egy örök klasszikus, karácsonykor a Fairytale of New York című dalukat hallgatom rongyosra mert szerintem ez az egyik létező legjobb karácsonyi dal.
Happy Saint Patrick's day/Lá Fhéile Pádraig Sona Daoibh.
Happy Saint Patrick's day/Lá Fhéile Pádraig Sona Daoibh.
2013. március 17. 17:02
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én ezek közül egyébként a U2-t a Cranberriest és a Westlife-ot szeretem
Ja, és attól, hogy a van dájreksönben 1 tag ír, attól a csodálatos fiúbandátok még nem lesz az, és légyszi gondolkozzatok már mielőtt ilyen hülyeségeket leírtok!
Ja, és attól, hogy a van dájreksönben 1 tag ír, attól a csodálatos fiúbandátok még nem lesz az, és légyszi gondolkozzatok már mielőtt ilyen hülyeségeket leírtok!
2013. március 17. 17:08
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hűű, nagyon jó cikk lett, gratulálok!!
Westlife, U2, The Cranberries, és Enya nagy kedvencem..: )
Westlife, U2, The Cranberries, és Enya nagy kedvencem..: )
2013. március 17. 17:13
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ha már itt tartunk említsük meg csodálatos ír énekesünket, Niall Horant is xd:D <3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.