Az Atomic Kitten visszatért, ám nem csak zenei téren várhatunk tőlük újdonságokat!
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Atomic Kitten is beszáll a parfümiparba
2013. március 17. 08:33
2013. március 17. 08:41
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ennek örülök!
2013. március 17. 09:18
Már minden hírességnek van valamilyen márkája,az legyen parfüm,ruha...stb...Teljesen értelmetlen szerintem.
2013. március 17. 10:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ahogyan annp írta, valóban értelmetlen, hogy mindenki parfümöt dob a piacra, de igény úgyis lesz rá, mert a rajongók egy része már el is rohant megvenni. Viszont Mrs. Peeta-nak is igaza van, mert ha finom az illat, akkor miért ne?
2013. március 17. 10:27
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Minek ennyi parfüm, már mindenki ezt csinálja
2013. március 17. 11:26
Nem tudom mi lesz ebből.
Régen szerettem a zenéjüket, remélem a visszatérésük nem lesz egy nagy bukás, mert akkor a parfüm sem fog kelleni senkinek.
2013. március 17. 12:04
Nekik már nem beszállni,hanem kilépni kellene a zeneiparból.
2013. március 17. 12:04
Nekik már nem beszállni,hanem kilépni kellene a zeneiparból is.
2013. március 17. 12:08
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem tudom,hogy kik ők...
2013. március 17. 12:15
Fanna9!
Elég lett volna a fölösleges véleményedet egyszer elküldeni. Nem tudom, mi bajod van az Atomic Kittennel, de talán megfogalmazni sem tudod, ami nem lenne csoda, hiszen neked az 1D és a Little Mix a mindened. Az ő rajongóik meg csak támadni tudnak, ha nem a kedvenceikről van szó :S(tisztelet a nagyon ritka kivételeknek) Ahelyett, hogy időt szánnál arra, hogy valódi tehetségeket is megismerj, leszólsz másokat. :S És még csodálkozol, ha más cikkeknél is reagálnak a hozzászólásaidra. De talán majd kinövöd
Dzsenifer3!
Akkor hajrá, ismerd meg őket
És hogy a cikkre is reagálják... nem tudom, hogy jó ötlet-e. A rajongók biztosan örülnének neki, és biztosan szuper illatok fognak születni, de már annyi mindenkinek van parfümje... lehet, hogy ezt előbb kellett volna a csajoknak kitalálni. Az új albumra nagyon kíváncsi vagyok
Elég lett volna a fölösleges véleményedet egyszer elküldeni. Nem tudom, mi bajod van az Atomic Kittennel, de talán megfogalmazni sem tudod, ami nem lenne csoda, hiszen neked az 1D és a Little Mix a mindened. Az ő rajongóik meg csak támadni tudnak, ha nem a kedvenceikről van szó :S(tisztelet a nagyon ritka kivételeknek) Ahelyett, hogy időt szánnál arra, hogy valódi tehetségeket is megismerj, leszólsz másokat. :S És még csodálkozol, ha más cikkeknél is reagálnak a hozzászólásaidra. De talán majd kinövöd
Idézet (Fanna9 @ 2013.03.17. 12:04)
Nekik már nem beszállni,hanem kilépni kellene a zeneiparból is.
Dzsenifer3!
Akkor hajrá, ismerd meg őket
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.03.17. 12:08)
Nem tudom,hogy kik ők...
És hogy a cikkre is reagálják... nem tudom, hogy jó ötlet-e. A rajongók biztosan örülnének neki, és biztosan szuper illatok fognak születni, de már annyi mindenkinek van parfümje... lehet, hogy ezt előbb kellett volna a csajoknak kitalálni. Az új albumra nagyon kíváncsi vagyok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: