Nem színészkedik a népszerűsítő reklámban: a modell tényleg imádja a burgereket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamburgert reklámoz Heidi Klum
2013. március 16. 15:32
2013. március 16. 15:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ne már, megkívántam a hamburgert!XD Mondtam anyunak, hogyha meggyógyulok, akkor vigyen el a Burker Kingbe és vegyen nekem két hamburgert, mert azt ennék már egy ideje. Tényleg egészségtelen a gyors kaja, és én is sokszor rosszul érzem magamat tőle, de be kell valljam, hogy én is nagyon szeretem a sült krumplival együtt. Heidi a modell szakmához mérten sok mindent letett az asztalra, de szerintem közel sincsen olyan bomba alakja, mint ahogyan az elő van adva. Bőven elég megnézni a "véletlenül villantott" cicis képeit. Látszik, hogy felette is eljárt az idő.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 16. 15:53
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.16. 15:39)
Biztos elhiszem, hogy annyit fal abból a szemétnek való gyorskajából és ilyen gebe marad.
Heidi sosem volt az az anorexiás modell. Karl Lagerfeld pl. nyíltan ezért nem szimpatizál Heidivel.
2013. március 16. 15:54
Az ilyen nőket, mint Heidi is, úgy irigylem! Szinte semmi nem látszik meg az alakjukon...valakinek meg már 1 szelet csokitól is jóval többet mutat a mérleg. Mondjuk teszem azt, ő sem fiatalodik, és rengeteget photoshopolnak az utóbbi képein. Elég csak megnézni a cikk fotóját, és az interjús Heidit. Egészen más.
2013. március 16. 15:54
Én se néztem ki belőle, hogy sokat eszik, jó neki
2013. március 16. 15:57
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.03.16. 15:53)
Heidi sosem volt az az anorexiás modell. Karl Lagerfeld pl. nyíltan ezért nem szimpatizál Heidivel.
Sosem bírtam Heidit és nem az alakja miatt.
Persze, nem anorexiás, nem a gebe szót kellett volna használnom. Csak azt akartam kifejezni, hogy cseppet sem látszik rajta a sok gyorskaja, nincs nagy hasa vagy sonkája.
2013. március 16. 16:27
Én is szeretem a hamburgert.
De olyat, mint ami a kezében van a képen nem ennék semmi pénzért. Valahogy nem tetszik már a látványa sem.
2013. március 16. 17:42
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Yummy HAMBURGER
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.