Klippremier: Pitbull feat. Christina Aguilera — Feel This Moment
2013. március 17. 12:14
Pitbull számait max az ismerős dallamok és a jóhangú énekesnők miatt lehet szeretni, a rapbetét miatt biztos nem ... Nagy szerencséje van a 'srácnak'.
2013. március 17. 12:50
|
|
timi2772visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 3 Azonosító: 145565 offline
|
Nekem nagyon nem jön be. Unalmas. Olyan semmilyen. Utálom azokat a dalokat amelyekben Pitbull 'szerepel' . De sajnos gondolom sláger dal lesz,ezért non stop ez fog menni mindenhol.
Na mindegy,kibírom.
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2013. március 17. 16:07
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Egyáltalán nem tetszik. Ugyanolyan monoton tuc-tuc, mint a többi Pitbull szám. Semmi újat nem tud alkotni ez az embee, csak állandóan összeáll valakivel.
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2013. március 19. 22:10
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
ht jó szám, szoktam hallgatni, már a szövegét is tudom,de pitbull kitalálhatna vmi újat..ez a stilus unalmas már bocsi
2013. március 20. 17:31
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Én sem szeretem a dalait mert valahogy olyan, mintha mind ugyanolyan lenne, de Christina része tetszik.
2013. március 23. 09:17
Nekem nagyon tetszik .Pitbullnak lehetnek más fajta dalai !
2013. március 23. 12:20
Pitbull igazán foghatná magát és visszavonulhatna. Annyira jellegtelen és nulla az egész ember. Rappernek nevezi magát? Oh komolyan, nevetnem kell.
Én kérek elnézést, Eminem hozzá képest semmi...
Christinának nem lenne szüksége ilyen emberekkel összeállnia. Van ő már annyira ideje a szakmájában, hogy nem szorul rá ilyen tucat, és sablonos előadókra, mint Pitbull. Egyébként sokkal ellentétbe nekem bejön a Lotus albuma, különösen maga a Lotus intró, és még akadnak rajta igen csak szép számok.
Christinának nem lenne szüksége ilyen emberekkel összeállnia. Van ő már annyira ideje a szakmájában, hogy nem szorul rá ilyen tucat, és sablonos előadókra, mint Pitbull. Egyébként sokkal ellentétbe nekem bejön a Lotus albuma, különösen maga a Lotus intró, és még akadnak rajta igen csak szép számok.
2013. március 23. 16:23
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Nekem nem tetszik, szerintem Pitbull tud ennél jobbat, nem tudom mostanában mi van vele, de Rain over Me annyira jó volt, miért nem olyanokat csinál?
2013. március 29. 17:43
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem nagyon tetszik
2013. március 30. 20:13
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
SZÁNALOM! Egy rakás ** ez a szám, meggyalázták a Take on me-t ezzel a dallal. Tipikus Pitbull szám, nem tudonak mást, csak lopni más nagyhírű és fantasztikus számokból, ráadásul Christinát sem szeretem, nekem hiányzik a régi!
2013. május 05. 18:58
|
|
kékcsillámpónivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 200226 offline
|
olyan jó ez a szám!nekem Pitbull zenéje annyira nem jön be,de ebbe szerintem az is tökéletes!♥
2013. augusztus 31. 11:00
Szerintem jó lett a Christinás része,de maga a szám nem egy nagy durranás.Ha mondjuk Xtinának adták volna az egész számot,jobb lett volna.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.