Klippremier: Pitbull feat. Christina Aguilera — Feel This Moment
2013. március 16. 19:35
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem tetszik örülök,hogy elkészült a videó klip!
2013. március 16. 19:48
Jah ezt már hallottam Nagyon tetszik ,jó lett nagyon
2013. március 16. 20:06
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Nekem tetszik
2013. március 16. 21:01
A szám és a klip is szar, az egyetlen jó benne, hogy Christina gyönyörű. Tudom, hogy csak azért állt össze Pitbullal, mert kell neki a reklám, most jobban, mint bármikor. De talán ez a dal meghozza neki és visszatér a színvonalhoz. A Just a Foolhoz kérünk klipet!
2013. március 16. 21:41
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Hónapok óta erre a klipre vártam már, majd megőrültem amikor még a dal nem volt fent a neten normális minőségben.
Ez az eddigi kedvenc Pitbull dalom, Xtina meg gyönyörű a klipben, 10/10! Új sláger a láthatáron
Ez az eddigi kedvenc Pitbull dalom, Xtina meg gyönyörű a klipben, 10/10! Új sláger a láthatáron
2013. március 16. 23:12
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Klassz dal lett
2013. március 17. 09:24
|
|
DóriiRainbow98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 186718 offline
|
IMÁÁÁÁDDDOMM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. március 17. 11:59
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
nagyon nagyon szeretem, remek lett:) Pitbull nem a szívem csücske, de Christina a mindenem. Gyönyörű és tehetséges, a hangjáról nem is beszélve. Imádom!
<3
2013. március 17. 12:01
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Nem beszélve arról, hogy ezzel a számmal valószínűleg újra befut Christina.
Drukkolok neki, mert megérdemli, jobban, mint egyes mai felkapott sztárocskák.. szóval hajrá.
2013. március 17. 12:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Fura, szerintem a Lotus sem lett jó, 3 olyan dal van rajta, ami bejött, a többi mind ugyanolyan, amelyik meg nem, az szimplán rossz. De mikor ezt leírtam valamelyik cikknél, akkor senki sem értett vele egyet és mindenki hanyatt volt vágódva az új albumtól, most meg hirtelen mindenki rádöbbent, hogy ja, a Lotus sem lett jó album amúgy
Mondjuk ehhez a dalhoz képest még az is élete munkája, és ez elég szomorú. Sejtettem már a Your Bodynál is, hogy el fog jönni az a pillanat, mikor valami Pitbull félével fog dalt csinálni. Az Alicia-Sicki párosítás után már nem nagyon lepődöm meg az ilyeneken. Borzalom egyébként, de ezt leírták már elegen. Nekem egyébként is úgy tűnik mostanában, mintha elfelejtette volna használni a hangját, és állandóan bizonyítani akarna. A "kevesebb néha több"-re tökéletes példa vagy ellenpélda
Annyira tud, mikor nem erőlteti ennyire és én tényleg kedvelem, a Stripped meg a Back to Basics a legkedveltebb pop albumaim közt vannak, tehát nem az utálat beszél belőlem, de na... Nem fogom ismételgetni az ilyen-olyan őstehetség dumákat, ami nyilvánvaló, meg hogy ő a Lotussal is megmutatja, hogy mennyire nem áll be a sorba, stb., mert az meg nem igaz.
Azért a Shut Up-ból vagy a Circles-ből csinálhatnának klipet, ezeket nem kapcsolnám el a rádióban sem, de...hiú ábránd
Azért a Shut Up-ból vagy a Circles-ből csinálhatnának klipet, ezeket nem kapcsolnám el a rádióban sem, de...hiú ábránd
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.