Klippremier: Pitbull feat. Christina Aguilera — Feel This Moment
2013. március 16. 17:09
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
imádom ezt a zenét, de Pitbull nem való bele sztem.. semmi tehetsége..
fel se éri még lábujjhegyen sem Christinát
2013. március 16. 17:11
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Chh. Elenyésző, a légykakival egy szinten emlegethető förtelem, mint a dal. Már a Lotus albumával és a Your Body dalával is így voltam, de ez? Bár gondolom egyfolytában fogom hallani a rádiókban, mert annyira kielégíti a mai társadalmi elvárásokat zenei téren, hogy az nem igaz. Xtina is már korántsem a minőségre megy. De akkor inkább legyen 100 Bionic vagy Lotus album, mint sem ez. Kérem vissza a régi Christinát!
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Fan-ily6889,
Pöttömke,
riri17,
justthetruth,
antonia12,
Beyla,
Kazuo,
janet7
2013. március 16. 17:18
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
LadyAlba88, Bia_20:
Inkább örüljünk, hogy csinált Pitbullal számot. Én sem szeretem nagyon, de mindig ő hozza össze az év legnagyobb slágereit. Xtina egy eszméletlen énekesnő, de de k*rva szar a PR-ja. Alig reklámozták be a Lotus-t is, meg is lett az eredménye, alig vette valaki. Pedig egy fantasztikus album lett, kár lenne érte, ha kárba veszne.
Van egy tippem, hogy a Feel This Moment hatalmas sláger lesz, ami Xtinának most nagyon jól jönne reklám szempontjából.
Inkább örüljünk, hogy csinált Pitbullal számot. Én sem szeretem nagyon, de mindig ő hozza össze az év legnagyobb slágereit. Xtina egy eszméletlen énekesnő, de de k*rva szar a PR-ja. Alig reklámozták be a Lotus-t is, meg is lett az eredménye, alig vette valaki. Pedig egy fantasztikus album lett, kár lenne érte, ha kárba veszne.
Van egy tippem, hogy a Feel This Moment hatalmas sláger lesz, ami Xtinának most nagyon jól jönne reklám szempontjából.
2013. március 16. 17:25
Szerintem ez nem lett akkora durranás mint amilyennek szánták.
2013. március 16. 17:28
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.03.16. 17:18)
LadyAlba88, Bia_20:
Én úgy gondolom, hogy egy énekes inkább legyen kevésbé híres és minőségi, mint hogy népszerű de tucc-tucc.
2013. március 16. 17:36
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Im a SlaveForBritney:
Szerintem meg lehet valaki nagyon mainstream és tucctucc, emellett tehetséges és csinálhat jó zenét. A reklám pedig igenis kell, pláne Xtinának. Még mindig ő a 21. század legjobb hangja, és a Lotus is egy rohadt jó album lett, de már nem tud megélni csak a nevéből és egy olyan kaliberű sztár, mint ő, aki egy bizonyos színvonalhoz szokott, nem elégszik meg azzal, hogy kevésbé híres.
Amúgy ha ezt a számat megnézed, Xtina része rohadt jó. Pitbull meg jó köretnek a reklám miatt.
Szerintem meg lehet valaki nagyon mainstream és tucctucc, emellett tehetséges és csinálhat jó zenét. A reklám pedig igenis kell, pláne Xtinának. Még mindig ő a 21. század legjobb hangja, és a Lotus is egy rohadt jó album lett, de már nem tud megélni csak a nevéből és egy olyan kaliberű sztár, mint ő, aki egy bizonyos színvonalhoz szokott, nem elégszik meg azzal, hogy kevésbé híres.
Amúgy ha ezt a számat megnézed, Xtina része rohadt jó. Pitbull meg jó köretnek a reklám miatt.
2013. március 16. 17:47
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Egyátalán nem jön be .. a szám és a klipp is rossz lett.
Ez az én véleményem .
Ez az én véleményem .
2013. március 16. 17:50
Szerintem jó lett a dal, bár nekem se nagy kedvencem.
2013. március 16. 17:51
A klipp a számmal együtt kritikán aluli! Ez az egész olyan, mintha unatkozó tinik összedobták volna össze. Egyetlen jó dolog benne Christina, ő gyönyörű. Bár hol nem az?
Almomba se gondoltam volna, hogy Xtina idáig süllyed. Pitbullról meg ne is beszéljünk. Komolyan, olyan mint egy gyerek, tanuljon már meg önállósodni...
Almomba se gondoltam volna, hogy Xtina idáig süllyed. Pitbullról meg ne is beszéljünk. Komolyan, olyan mint egy gyerek, tanuljon már meg önállósodni...
2013. március 16. 18:10
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Többen írtátok, h Xtina PR-ja szar, és h azért bukik meg a lemeze is, + jött a Lady Gaga aláássa..... Xtina tényleg rohadt jó énekesnő, de hiányzik belőle valami a B2B óta. Sztem nem a PR a hibás, tudnék példát mondani, akinek ugyanúgy nem reklámozták az albumát és amit maga a személy sem reklámozott mégis az egyik legsikeresebb albumáról beszélünk!
Xtinának meg nincs erre szüksége, csinálja csak a "Just a Fool" számához a klippet!
Pitbull meg, hát igen... ő az aki a neves előadók nélkül 5 centet sem ér!
Xtinának meg nincs erre szüksége, csinálja csak a "Just a Fool" számához a klippet!
Pitbull meg, hát igen... ő az aki a neves előadók nélkül 5 centet sem ér!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. március 16. 18:13
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
KI jelenthetjük Xtinanak el mint az esze hgy össze állt ezzel a kutyával(pitbul) nem értem miért pazarolja ilyenre az idejét jobb lenne ha népszerüsítené a lotust....a dal jó meg lehet hallgatni fülbemászó hála Xtinának a klip az unalmas nem tudtam végig nézni ...
justthetruth
2013. március 16. 18:17
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
justthetruth Xtinának az a baja hogy azt gondolja hogy 1 számban és a fellépéseken is egyet ordítozik meg mutatja hogy mire képes és az éneklést el hanyagolja és lassan ott vagyunk hogy el is felejt énekelni példa erre a 2012-es AMA és ezzel bukik meg na meg azért a kiadó is hibás a bukásoknál nem értem miért nem igazol át az interscope hoz minden jobb énekes ott van pl.(Gaga,Taylor Momsen)
justthetruth
2013. március 16. 18:27
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ez egy nagy rakás sz*r.
[Bár Pitbull legtöbb száma alapból f*s] Mikor fogják már végre megunni Pitbullt.? Az összes számában idiótaságokat hablatyol, a rap zenéhez köze sincs és nagyon gáz, hogy az ő dalai vezetik a slágerlistákat.. Christina nem tudom hogy tudott összeállni ezzel az emberrel...mikor pár nappal ezelőtt megláttam. Majdnem rosszul voltam. Xtina a tehetségét egy ilyen baromra pocsékolja..
2013. március 16. 18:38
Szerintem sem a legjobb, egyáltalán nem tetszik.. Pitbull szerintem keressen más elfoglaltságot !! :$
2013. március 16. 18:42
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem rossz, de azért nem lopta be ez a szám magát a kedvenceim közé.
2013. március 16. 18:47
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Nem lett rossz a szám,sőt elég jó lett,de azért van nála jobb is.
.
2013. március 16. 19:00
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Egyszerű,de nagyszerű!
Tökéletes megoldás,és a dal is nagyon állat:))
2013. március 16. 19:20
A klip nagyon tetszik.A dalt meg már régóta szeretem.
2013. március 16. 19:28
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nekem nem igazán tetszik... :/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.