Klippremier: Pitbull feat. Christina Aguilera — Feel This Moment
2013. március 16. 15:52
Nagyon jó lett, de a dal szerintem még mindig Lagzi Lajcsis !
2013. március 16. 15:58
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Tipikus slágerszám. Tetszik, de nem fogom halálra hallgatni. Xtina hangja nagyon kell bele.
Csak én az ilyen számokkal úgy vagyok, hogy előbb-utóbb nagyon megutálom őket, mert még a csapból is ezek folynak.
2013. március 16. 15:59
Christina Aguilera nem tartozik a legnagyobb kedvenceim közé, de a tehetsége kétségbevonhatatlan, hiszen ő maga a nagybetűs hang. Nem is hiszem el, hogy közreműködött ebben a zenének titulált vacakban.
2013. március 16. 15:59
Áááá már megint itt van ez a szerencsétlen rappernek csúfolt hadarógép!! MIÉRT kell tönkretenni az olyan művészeket és zseniális mivoltukat, mint XTina? Ez a Pitbull gyerek SEHOL nem volt, amikor Christina már világhírű sikernek örvendett. A szám """"""""zenei alapja(?)""""""" a nulla határát verdesi, a Take Me On-ból való részlet borzasztó erőltetett, szóval tipikus unalmas popdalocska.
6 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
justthetruth,
Im a SlaveForBritney,
Fan-ily6889,
MadHatter,
Beyla
2013. március 16. 16:04
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Christina részéig bírtam a videó megnézését.
Természetesen baromi jó hangja van, még tetszik is a zongorakísérettel az ő része, de mikor ez a barom megszólal, pfejj. Komolyan elszomorít, hogy Christina egy ilyenhez adta a nevét. Oké megszoktam a Your Body-ját, meg a Let There Be Love-ot, de hogy Pitbullal közös dalt is készítsen.
Nem lenne rá szüksége.
Pitbull meg kész katasztrófa. X album után is ugyanazt hozza: más előadóktól lopja az alapot, az ötletet és 0 értékeket közvetítő förmedvényeket ad ki. Más tehetséges énekesekre támaszkodik, mert amúgy a kutya nem lenne rá kíváncsi. Talán ő idegesít a legjobban az összes tehetségtelen, mai idióta közül. Szánalmas.
Pitbull meg kész katasztrófa. X album után is ugyanazt hozza: más előadóktól lopja az alapot, az ötletet és 0 értékeket közvetítő förmedvényeket ad ki. Más tehetséges énekesekre támaszkodik, mert amúgy a kutya nem lenne rá kíváncsi. Talán ő idegesít a legjobban az összes tehetségtelen, mai idióta közül. Szánalmas.
2013. március 16. 16:19
Jaaaaj de utálom ezt a kopaszt.
Am nem rossz , bár nem lesz a kedvencem.
Az I Like It meg Enrique dala , Pitbull csak közreműködik benne , és dühítő , hogy az ő dalának említik meg....
Am nem rossz , bár nem lesz a kedvencem.
Az I Like It meg Enrique dala , Pitbull csak közreműködik benne , és dühítő , hogy az ő dalának említik meg....
2013. március 16. 16:23
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
a közepén az a gépi zene enyhén magyar mulatós hangulatot kölcsönöz a zenének! Szerintem nem ez Pitbull legjobb duettje! Christina része tetszik benne, de kb semmi más
2013. március 16. 16:31
Xtina része a primadonna: Marina and the diamonds koppintása. Amúgy nagyon lecsós zene lett. Mondjuk Pitbull csak moslékos zenéket készít. Xtina lemeze ettől függetlenül ugyanúgy úgy bukta hiába 1.99 az amazonon
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2013. március 16. 16:37
holembo én valahogy azt nem fedeztem benne....tény nekem se ez a kedvenc dalom,és pitbullt meg kifejezetten utálom pontosan azok miatt amiket előttem már leírtatok....De Christina egyszerűen gyönyöryű a videóban!Remélem hamarosan kész lesz a Just a fool videója ahol teljes egészében csak Christinát kell hogy nézzem,és nem ezt a gyökeret
2013. március 16. 16:43
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Szeretem Christina-t, nagyra tartom, épp ezért nem értem, hogy tud összeállni ezzel a .... Pitbullal?
Nem tetszik, ezt a majmot ki kellene lőni az űrbe! Elnézést a majmoktól!
Nem tetszik, ezt a majmot ki kellene lőni az űrbe! Elnézést a majmoktól!
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2013. március 16. 17:02
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Atyaúristen! Mikor megláttam Christina neve mellett Paintball nevét...
Hogy állhatott össze ezzel a "zenésszel"?! Abszurdum... Ez a fickó is tipikusan az a fajta, aki még életében nem volt a "zene" közelében, és valószínűleg nem sűrűn lesz ebben az életben... Rettenetes, komolyan. Hogy futhatott be egyáltalán?! - Már eleve ez az, ami felfoghatatlan...
És hogy Shakira után Christina is képes volt "odaadni" a gyönyörű hangját ennek förtelemnek...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.