Filmek, melyeket betiltottak II.
2013. március 17. 19:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én ezek közül csak a Brian életét láttam, mert a párom mondta, hogy valami kegyetlen jó, elvégre tipikus Monthy Python film. Én személy szerint sz*rrá röhögtem magamat rajta.XD Az nem azért lett betiltva, mert ment az egekig való trancsírozás, hanem eléggé egyház ellenes és Jézust meglehetősen idiótának állítja be. Mindenesetre én nagyon jókat vidultam rajta.XD A többi film meg valahogy nem érdekel, főleg ez az emberiszázlábús baromság, aminek csak a trailerét láttam, és bőven elég is volt nekem, hogy tudjam, én nem akarom ilyenekre elpazarolni a drága időmet.
2013. március 17. 20:50
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.03.17. 19:39)
Én ezek közül csak a Brian életét láttam, mert a párom mondta, hogy valami kegyetlen jó, elvégre tipikus Monthy Python film. Én személy szerint sz*rrá röhögtem magamat rajta.XD Az nem azért lett betiltva, mert ment az egekig való trancsírozás, hanem eléggé egyház ellenes és Jézust meglehetősen idiótának állítja be. Mindenesetre én nagyon jókat vidultam rajta.XD A többi film meg valahogy nem érdekel, főleg ez az emberiszázlábús baromság, aminek csak a trailerét láttam, és bőven elég is volt nekem, hogy tudjam, én nem akarom ilyenekre elpazarolni a drága időmet.
Na és a Szerb filmmel mi a helyzet? Megnézted már? Mert mai napig várom a kritikádat róla.
2013. március 21. 20:16
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
Az emberi százlábú az jóóó
D Azt pont egy hónapja néztem meg, és nincs az betiltva
2013. március 21. 20:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
A Salo valóban beteg egy film, torz és morbid. Szeretem Pasolini műveit, de ez nekem már sok volt. Nem volt rossz vagy értelmetlen, csak sok. A Cannibal Holocaustot kibírtam, bár ott is voltak olyan részek, ahol inkább nem akartam volna odanézni.
A Brian élete meg az egyik kedvenc filmem. A maga abszurd módján zseniális.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. augusztus 13. 16:54
Jézusom, így evés után jó volt elolvasni a cikket. A Brian életét azért megnézném, mert ugyan vallásos vagyok, ez csak abszurd humor. A többibe még csak belegondolnom is hányinger volt... ezek után, ha eszembe jut a Don't Cry Mommy, már csak röhögök O.O
2013. augusztus 13. 16:55
Ezt úgy kell érteni, hogy az tiszta habosbabos ezekhez, pedig az se valami vígjáték...
2015. március 14. 07:38
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Brian életét szeretem
vannak benne részek ahol az ember nem bírja ki röhögés nélkül
viszont a többi nem érdekel.. az emberi százlábúnak a trailerét láttam de ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.