Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.03.15. 12:44)
Mint egy Chris Brown 2.0 
Na jó, elegem van!! Azért,mert valakivel üvöltözött, meg kell utálni!? Szerintem nektek is kissé elegetek lenne, ha nem lenne egy másodperc magánéletetek!! Azok a rohadt újságírók meg dögöljenek meg!! Mindenkit megaláznak, kigúnyolnak, és még ezért pénzt is kapnak! Undorító!! Arról nem is beszélve, "kedves" SlaveForBritney, Chris Brown egy gusztustalan, suttyó,agresszív állat, aki egy rettenesenn gyáva alak, mert egy nőt élőholtra verni, szánalmas dolog! Egy icipicit túloztál!!! És ez marhára nem LoL!! Érted!? Daniel egy nagyon rendes ember, és szerintem mindenki bepöccenne ha ilyen dolog történne saját magával! Lehet, hogy csak egy hülye fotó, de ha az hülye le akarja fotózni, akkor szerintem tolja el a seggét egy film premierre, vagy egy interjúra, amiben Daniel van!! És akkor milyen érdekes, nem fog üvöltözni!!
Milyen érdekes, ugye!? És mindenkinek vannak hibái, és mindenki csinál olyat az életében egyszer majd úgy is megbánik! És csak azért kell őt ezért EGY PSZIHOPATÁHOZ hasonlítani, mert ő egy sztár! De ez nem csak rád vonatkozik, hanem mindenkire!! És felőlem bármilyen véleményed lehet róla, de azt NE írd le, mert a környezetedben élnek olyanok is, akik kimondottan imádják Daniel-t!! És nem Danielnek kell bocsánatot kérnie, hanem annak a szemét, mocskos rajongónak, mert hogy be akarta mocskolni azzal, ezt felteszi a netre! És ezen Danielnek a karrierje múlott volna! Én mélyen egyetértek Daniellel! Nézhettek baromnak! Nem érdekel!!
Csak ennyi. És nagyon ajánlom, ne mocskold be Daniel nevét!!
Nem akarlak bántani, meg semmi,és nem is fogok neked privátban írni, de szerintem ha te híres lennél, te sem szeretnéd, hogy pár hülye miatt elveszíts mindent, amit eddig nagynehezen föl építettél! Bocsi, ha nagyon agresszívnek tűntem.

0 felhasználónak tetszik: