Rajongójával üvöltözött Daniel Craig
2013. március 15. 13:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem is tudom ki nyilatkozott arról hogy mennyire szeretnek a Nagy Alma körül élni, csendben és nyugalomban.
Mikor értik már meg az áttelepedett sztárok hogy ahol élnek az már nem az ő hazájuk. Míg ilyen az angoloknál nem biztos hogy előfordult volna, az amerikaiaknál előferdül. A legtöbb fan által, sunyin készített kép ott készül mert ott a hülyéjei sokat megengednek maguknak, az angolok pedig féltik a magánéletüket de egyben naívak is mert azt hiszik hogy nem elég híresek ezért jó lesz nekik ott. Russel Brand, Jason S, Jude Law ... Ez csak pár név, azok, akik megjárták már. Az üvöltözés valóban nem volt túl jó reakció de ha itt tartunk, képet sem szabad a kedvencedről csak úgy csinálni amennyiben magánéletet sértesz vele mert azzal emberi jogokat sértesz. Meg sem lepődöm azon hogy az amcsik ezzel nincsenek tisztában. Ha szépen odament volna hozzá és megkérte volna őket, biztosan pózoltak volna a fannak. Daniel szívesen fotózkodik a fanjaival. A kiakadása jogos de a reakció nem túl jó, ha csak nem ez is egy újabb - odakint új módszer - miszerint direkt idegesítik fel a sztárokat hogy az esetről képek, sztorik, beszámolók és videók készüljenek. Ez egyébként nem mentség, nem jól reagálta le, még akkor sem ha a kiborulása jogos. Menjetek vissza a hazátokba, ott szeretnek és becsülnek titeket.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 15. 13:23
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Én megértem, lehet aznap már a sokadik "rajongó" volt, aki fényképezgette őket. Ha csak a kedvencéről akart egy képet, akkor miért nem ment oda hozzá és kérdezte meg, hogy csinálhat-e egy képet? Miért kell sunyiban, titokban kattintgatni mint a lesifotósok? Aztán meg majd valamelyik újságban látják viszont...
2013. március 15. 13:31
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Igaza van, ők is emberek, nem rendezvényre mentek, hanem boltba joguk van a magán szférához. Nem kellett volna kiütni a telefont a kezéből, de a rápirítás jogos.
2013. március 15. 13:53
Végül is joga van a magánélethez, bár nem volt kedves dolog amit csinált, szerintem meg lehet érteni. !
2013. március 15. 13:55
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Biztos idegesítő, hogy mindig van a közelükbe valaki, aki képet akar csinálni, de szerencsétlen ember csak egy fotót akart.. Inkább kérte volna meg, hogy törölje ki a képet, minthogy kiüsse a kezéből. Szép viselkedés mit ne mondjak.
2013. március 15. 14:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Én megértem Danielt és amit mondott, abból is minden szó igaz. Örüljön az a szerencsétlen rajongó, hogy élőben láthatja a kedvencét, miért kell minden lélegzetvételét lefotózni/videózni? Hogy utána felnyomhassa a közösségi oldalakra és dicsekedhessen vele, hogy húú találkoztam Daniel Craiggel, mekkora arc vagyok?
Gondolom, a színész már előtte sem volt jó hangulatban, azért reagált ilyen durván. Vagy a történet nem egészen így esett meg, ahogy le van írva.
Gondolom, a színész már előtte sem volt jó hangulatban, azért reagált ilyen durván. Vagy a történet nem egészen így esett meg, ahogy le van írva.
2013. március 15. 14:36
hát részben megértem, de SOK amit csinált!! -.-"
azért nem hinném, hogy le kellet volna kiabálni a fejét...-.- és kiütni a telefont, ártott az neki????
a felesége meg....inkább hagyjuk..
azért nem hinném, hogy le kellet volna kiabálni a fejét...-.- és kiütni a telefont, ártott az neki????
a felesége meg....inkább hagyjuk..
2013. március 15. 14:56
Hogy lehet Daniel ilyen bunkó, az a rajongó csak örült neki és leszerette volna fényképezni, mi rossz van ebben? Lehet meg kellett volna kérdeznie , de szerintem bunkón viselkedett a rajongójával.
2013. március 15. 16:34
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
xDD igen káposztát vet !
2013. március 15. 16:36
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
xD káposzta ... :]
2013. március 15. 16:38
|
|
piciidorciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 197884 offline
|
Bunkó volt Daniel, az a rajongó csak örült neki és le akarta fotózni. -.-
2013. március 15. 16:57
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Bibikeke1 @ 2013.03.15. 14:36)
Elgurult az agya? Bocs de elgurult a gyógyszere, vagy elborult az agya..azért az ilyen cikkhiányosságokra nagyon ugrok! :SS
Mert te sokkal jobb cikkeket írsz, igaz?
2013. március 15. 17:32
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Biztos az előtt is volot valami gondja. Nem hiszem hoyg így simán ráförmedne valakire. Meg azért. Engem is zavarna ha valaki oda jönne mellém (meg zavar is) és csak egyszerűen lekap. Meg se kérdez semmi..
2013. március 15. 17:33
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (rek4 @ 2013.03.15. 16:54)
Akit kiborít, hogy minden percben bámulják, az ne szerepeljen filmekben.
Nem az zavarta hogy bámulják, hanem az hogy fényképezgetik a magánéletében. Magánélethez mindenkinek joga van, az egy más dolog hogy nem mindenhol kapja meg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.