Starity

Justin Bieber nem megy rehabra

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 15. 22:43 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2013.03.15. 20:08)
A lényegen nem változtat. Ti csak egyet fújtok, mint a pereces.

Gumibieber. _nevet.gif Ez hatalmas volt. rohog.gif
2013. március 15. 22:53 #102
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Idézet (Zutul @ 2013.03.15. 12:45)
Nem szeretem annyira Justint, de szerintem ez nem beképzeltség! Anya mindig azt mondta nekem legyek tisztában az adottságaimmal ne bízzam el magamat, de ne is becsüljem le! Véleményem szerint Justin is tisztában van a sajátjaival, és ezzel semmi baj. Most mondhatod, h beképzel meg b*zi, de nem! Vagy ha most tényleg b*zi lenne (ami amúgy nem hiszem), akkor is! Csak példáknak azokat a b*zi sztárokat akiket itt legtöbben ismertek és még is imádtok!: Adam Lambert,George Michael,Freddie Mercury (R.I.P.),Neil Patrick Harris és még oly sokan.. A valóság tényleg az amit mondott.. 19 éves és szinte már mindent elért csak azért, mert hitt magában és mert nem adta fel. Nem érdekelte mások véleménye!! És most hiába utáljátok, tényleg ez a siker titka.. a kitartás!!

Először is, senki se írta rá azt, hogy meleg. Ha az is lenne, életemben nem hasonlítanám össze se Adam Lambertel, se George Michaelel, Freddy Mercury-val meg főleg nem. Sose utáltam/szerettem ezt a srácot, de el vagyok nélküle is, nem hiányzik az életemből, viszont ezek a kijelentések eléggé egoistának hangzanak, ha igazak, ha nem. Oké, hogy tisztában van azzal, hogy mennyi tini van odáig érte, de nem hiszem, hogy reklámozni kéne.

Páran írták, hogy aki nem szereti ne olvassa, ne írjon kommentet. 1000 bocsánat, de ti is ugyanúgy szoktatok negatívan hozzászólni az olyan dolgokhoz, ami például másoknak fontos. Aztán, szabad országban élünk, ahhoz szólunk hozzá, amihez akarunk. Ráadásul, ha nem lennének negatív kommentek, ti kiket tudnátok szidni? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszter97
2013. március 15. 23:03 #103
Jenna Ellington
Jenna Ellington
visszatérő vendég

StátuszAhol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság.
Hozzászólás: 360
Csatolások: 82
Azonosító: 174299
Kívételesen tud normálisat is mondani a gyerek?? WTF?? ohmy.gif
2013. március 15. 23:17 #104
friesian
friesian
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Csatolások: 0
Azonosító: 146591
Ezt a levelet tudti nem bedrogozva írta szval haladás ;D
2013. március 16. 00:38 #105
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Bárcsak ekkora egom lenne..sad.gif
2013. március 16. 12:16 #106
Eszter97
Eszter97
Hozzászólás: 886
Csatolások: 79
Azonosító: 173320
Úristen ezen az egészen csak nevetni tudok. Justin én már a te helyedbe réges-rég elbújtam volna, de mikor ezt a képet megláttam, esküszöm röhögőgörcsöt kaptam. _nevet.gif Lemerem fogadni, hogyha mosakodik és a hasát mossa akkor a háta habzik. wink.gif És egyesek ezért vannak oda. Agyam eldobom. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 16. 12:33 #107
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Zutul @ 2013.03.15. 16:44)
H*lyének, h*lye az tény! De tehetsége van, még akkor is ha ilyen f*s számokat éneket. Láttad már a Never Say Never-t? (gondolom nem, m1 úgy sem hiszem, h megnéznéd) Mutatták ahogyan még pici korában üti a szék tetejét RITMUSRA, magától. Most mondhatjátok, h ezt bárki megtudja, de nem.. Többek között én sem. És nem azért, mert szefós vagyok.. nem. Nincs hozzá tehetségem... ha gyakorolnám, fejleszteném talán nekem is menne, de neki kapcsiból jött. És a hangja sem borzasztó. Van benne tehetség, de a gyerekes viselkedésével elnyomja, így az emberek ezt észre sem veszik.  smileeee.gif

Nem, nem láttam a Never say nevert, és nem is akarom megnézni az elkövetkezendő ezer évig. Ahogyan Norah írta, attól, mert anyuci és apuci megtanította neki a zenei alapokat, mert volt elég lóvé a pénztárcában, ő attól még nem lesz a világ legtehetségesebb fenegyereke, mert amúgy úgy beszélt saját magáról abban a bizonyos levélben. blink.gif Ha én is járnék magántanárhoz, akkor én is el tudnám sajátítani azt a "szakmai tudást", amire az elmúlt tizenkilenc évben ő tett szert. Én nekem az a véleményem, hogy szánalmas egy gyerek, és a tehetsége sem valami csapnivaló.
1 felhasználónak tetszik: Eszter97
2013. március 16. 16:04 #108
Nikcy0212
Nikcy0212
új tag

Státusz♥♥♥ Justiiin
Hozzászólás: 34
Azonosító: 197799
Hát igen... Tehetség az van bőven! Remélem ez még tényleg csak a kezdet, söt... biztos vagyok benne mert tehetségéből nincs hiány! Igen ez az üzenet az instagramon volt és teljesen igaza van én is belefáradnék ebbe... Nem irigylem ezügyben! HAJRÁ JUSTIN IMÁDUNK!
2013. március 16. 16:08 #109
Nikcy0212
Nikcy0212
új tag

Státusz♥♥♥ Justiiin
Hozzászólás: 34
Azonosító: 197799
Ez egyátalán nem duma!Akik nem rajongók ne írjanak róla semmit mert nem is tudnak róla semmit vagy igen? Bekéne fejezni a a bunkóskodást! Nagyon tehetséges és elismerésem neki!
2013. március 16. 20:15 #110
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Hát önbizalma az van bőven...
2013. március 17. 13:37 #111
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Én Justin Bieber helyében meg se szólalnék. Kinek képzeli magát ez a kis semmirekellő, hogy pattog itt, mint valaki. Először majd nézze meg, hogy miket követett el és azután pampogjon arról az embereknek, hogy kicsoda ő. Komolyan, ha az emberek nem folyatnák a csapból, akkor a világ 70%-a azt se tudná ki az a Justin Bieber. Az igazat megvallva most se mond nekem túl sokat a neve...rolleyes.gif Szerintem a magabiztosságát és az egoját egy kicsit le kéne csökkentenie és többet kellen befektetnie az emberségébe. wink.gif
2013. március 17. 13:40 #112
- törölt felhasználó -    
Beyla:
Nagyon tévedsz....Pont, hogy egészen addig amíg be nem futott SZEGÉNYSÉGBEN nőtt fel
2013. március 17. 13:58 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.03.15. 13:16)
Őszintén? Nekem is ez jött le, hogy elolvastam, sőt azt hittem, hogy rosszul leszek, mire a cikk végére érek. Sosem kedveltem az ilyen arrogáns, beképzelt p*raszt gyerekeket, mert sajnos a Sors hozott már össze engem ilyen nyomorékokkal, és a végeredmény mindig az lett, hogy még jobban megutáltam őket.

Fájt végig olvasni omg.gif de komolyan .. én is majdnem rosszul lettem ... undorító ez az egész nyilatkozat,ahogyan önmagát fényezi.Most komolyan mire büszke?Arra,hogy sikerűlt meghódítani egy csomó,döntésképtelen fruskát -tiszetelet azért a kivételnek,ha van.Meghogy egy kiadó kiadja a szerencsétlen szerzeményyeit,aminek a 80%-át nem is ő írta.

19 éves és majd ő lesz az új nem tudom ki.Felejtős,de nagyon. rolleyes.gif lehetne itt példálózni Céline Dionnal,aki már elég hosszú ideje van a pályán és mégsem fényezi magát.És ezerszer külömb,mint ez a kis hólyag. omg.gif De nem kell ennyire generációs külömbségekbe menni.. ott van példának ADAM LAMBERT,akitől soha nem hallasz semmi önfényezést,mert NINCS rá szüksége.Mert a nyálas és undorító nyilatkozatok nélkül is szeretik a rajongói "kockahas" és "hú de szexin kigyúrt bádi" nélkül is.A nagy Bölíbörök 90%-a meg csak azért szereti,mert "hú de cuki,hú de férfi" ... mellow.gif hát akkor én inkább egy kiherélt csimpánznak mondom magam,ha ez egy FÉRFI ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Lilimooo
2013. március 17. 17:12 #114
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
azok az emberek akik erre az üzenetre rosszul reagálnak, vagy nehezükre esik végigolvasni, ne tegyék!! dry.gif mi értelme szidni? pont azért írta ezt az egészet, hogy az emberek végre lenyugodjanak. tök igaza van az egész szöveg alatt normális dolgokat írt. a lényeg, hogy igaza van és az emberek szánalmasak.
az tényleg hülyeség, hogy soha ne mondjuk, hogy soha, mert nem csak jó dolgok vannak amiket megtehetünk, de mindegy, ahogy érzi xd
2013. március 17. 17:58 #115
- törölt felhasználó -    
Drága Nicky0212!

Te mennyivel tudsz többet róla? Talán személyesen ismered? Közeli ismerőse/ rokona vagy? Te is annyit tudsz róla, amennyit halassz az újságokból és/vagy Ő maga irkál. (Ha még is ismerőse vagy, akkor nem szóltam)
2013. március 17. 20:48 #116
Reginaa98
Reginaa98
új tag

StátuszShrek2.....Yeah tesooooo..!!!! <3
Hozzászólás: 1
Azonosító: 195942
De aranyos!
imádom... <3 *-*
2013. március 17. 20:52 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sheila princess @ 2013.03.17. 13:40)
Beyla:
Nagyon tévedsz..Pont, hogy egészen addig amíg be nem futott SZEGÉNYSÉGBEN nőtt fel

Hány embernek volt sokkal nehezebb gyermekkora Justinkáénál? A kedvenc zenészeim közül kapásból ötöt fel tudok sorolni legalább. Szerintem ő csak fogja be a száját, mert nem tudja milyen igazán megélni a poklok poklát.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Lilimooo
2013. március 17. 21:34 #118
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Sheila princess @ 2013.03.17. 13:40)
Beyla:
Nagyon tévedsz..Pont, hogy egészen addig amíg be nem futott SZEGÉNYSÉGBEN nőtt fel

Pont a másik cikkhez írtam le a véleményemet bíberkéről és az iszonyatosan nehéz, illetve rossz anyagi körülményeiről. Én ehhez csak annyit tudok fűzni, hogy a párom sz*rabb helyzetben élte le az eddigi huszonkét évét, és neki nem csak a szegénység volt a problémája, hanem a családján belül sok minden más is. Most lehet, ha elolvassa megharagszik rám a Drágám, de meg is merem kockáztatni, hogy még szegényebbek is voltak, mint a ti kis bálványotok, ja és nem kapott tizenöt évesen saját kocsit (ami ráadásul luxus autó), nincs ájfónja, ájpedje, laptopja, meg semmi ilyen gazdag menő cucca és több mint húsz évet leélt így. Figyu, neki nem akartok szobrot állítani, ha már ekkora személyi kultuszt alakítottatok ki buburka körül? blink.gif Van fogalmatok arról egyáltalán, hogy ma - lehet az utcában, lehet az osztálytársatok, barátotok, szomszédotok - mások sokkal rosszabb helyzetben van, és talán az itt lenyomott fröcsögésetek helyett nekik kéne lelkitámaszt nyújtani? Ugyanis megjegyzem, szomorú, nem szomorú, de Magyarország helyzete 2013-ban nagyon csúfos - ha valaki úgy tud élni, mint ahogyan dzsásztinka az első évtizedeiben, akkor örülhet, mert volt mit ennie és nem fagyott halálra.

Gyerekek, a realitás képetek egyenlő a nullával. Azt sem tudjátok, hogy magatok körül mi történik, de jöttök lesajnálni egy milliomos ostoba drogost... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: TheHypooo75
2013. március 18. 16:34 #119
Enikő Styles
Enikő Styles
visszatérő vendég

StátuszOne Direction Forever:)
Hozzászólás: 128
Azonosító: 196815
Az jó hogy ti nem szeretitek, de sokan imádják,ugyhogy nem kéne olyat kiirni amivel másokat felidegesitetek.Olvastam hogy az egyik lány irta hogy szereti,erre ti irtátok a hülyeségeket,nézzetek magatokba utána krititáljatok a másikat,én tiszteletben tartom ha valaki szeret valakit és nem fogom be mocskolni a sokhülyeséggel.Justin amugyis helyre fog jönni,olyan lesz a milyen régen volt.I love Justin:)
2013. március 18. 17:50 #120
Vivi00
Vivi00
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 198107
az igaz ha nem szeretitek attól még átlehetne érezni azt, amit ő...
nem értem..
és igen, igaza van
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok